Bu da güzelmişAklıma geldi anlatayım bari;
Nevresimleri yıkadım makine de duruyor.Ben duştayım eşime seslendim şunları asarmısın canım?
El cevap üzerimde atlet le mi?
Sanki gecenin 23:00 de herkes cama çıkmış eşimin nevresim asmaını bekliyor:)
(İçimden diyom tabi)
Yok içeriden tişört al giy öyle as.
Düşün bunu diyorum yani.Neyse astı nevresimleri
Eşin ütü mü yapıyor,hem de sen başardın bunu öyle mikendi ütümü yapıyorum sadece. ütü masasıyla işim bittiğinde bile öylece bırakıyorum ortada. eşim kaldırıyor. zaten kendi çamaşırlarını ve kızımınkileri kendisi ütülüyor. diğer şeyelrde yemek hariç ortak. tabi bu kendiliğinden olmadı. söyleye söyleye. yoruluyorum die resti çekip evden kovunca:)
Zaten mahalleli de avuçlarında çekirdek onları bekliyordu.Çıtlatıp çıtlatıp izlemek için.İşte ben bunları duyunca ilk ol sen hayatım, öncü ol diyorum.Kaleyi feth etmek gerekBu da güzelmişben çamaşır asma durumundan asla ümitli değilim vazgeçtim ondan.NEymiş, etrafta komşular kılıbık dermiş,mahallede kimin kocası asıyormuşmuş
ev supurme isini ustlendi esim. camasira yemek yapmaya asla karismaz. zaman zaman bulasik yikar, evi toplar. copleri cikarmak ve kileri duzenlemek de onun gorevidir.
ben tam zamanli calisirken cocugumuz yokken arada yemek de yapardi.
ama cok soyleniyor is konusunda aman bi is yapsin basima diktator kesiliyor yok mutfagi temizlemismis yemek yaparken dagitma, yok evi yeni supurmus dikkat et. sanki anam basimda :)
Evet bosanma asamasindayiz 5 gundur.zaten evide b.k goturuyo 5 gundur:)hakkini yiyemem Allah icin tertipliydi ama yapi iste abiside bi okadar pisti mesela.ama belki egitirsin umudunu kesmeBu arada ayrıldınız mı? Geçmiş zaman gibi bahsetmişsiniz
Bende çalışıyorum.. benm eşimde işten gelir koltuga uzanır maç kanallarını açar bnde mutfakta debelenirim...
adamın içinde olması lazım.. bi ömakinayı boşaltmaya ayrdım et desem bana emir werme der, ben cmtsi öğlene kadar çalışırım ewe gelirim o cmtsi çalşmadığı için uyur öğlene kadar ben ewe gelri kahvaltı hazrlarım hem o hem ben yerim...
snra temzlik yapmam gerekiyor haliyle ne süpürge açarım ne toz alırım ne silerim haftada 1 cmtsi genel temzlik günmdür işten her geldiğimde rutin temzliğimi yaparım 1 hfta rahat etmek için.. ona da derimki ewi sen süpür ben toz alayım sonrada silerim bnyoyu temzlerim diyorum yardım et dedim yaa sen yap der ya da yaapr ama bştan savma yapar... baştan savma yapsada bşy demem çnkü bende insanm yoruluyorum ama erkekler bnu analamıyor...
temzlkçi alayım desem ona da karşı çıkıo.. çalışıyorum paramı kazanıyorm kendi paramdan weririm diorum anlamıyor.. kavga çıkarıyor.. ee yardım da etmiyorsunki be adam!!!!
kii ben 3 aylık evliyim.... anasının ewinde herşeyi yapardı yemekte yapardı, her haftasonu temzlkte yapardı ben nişanlıyken gezelm dediğimde ewde emzlik yapcm derdi... düşünün artık!!!
genç kızlara sözüm şudurkii kendinizi ezdirmeyin...
ben yapabldiğimi yapıyorum elmden ne kadarı geliyorsa....
1 yemek yapıyorum bikaç gun yiyoruz.. her gn de aynı şeyi yiorz dediğinde napim gücüm buna yetiyor diyorum...
erkek milleti işte... hayat arkadaşını bazen hiçe sayabiliyor ne yazzıkkii.....
Benimkine halı çırptırcaktım bugün, aynısını söylediBu da güzelmişben çamaşır asma durumundan asla ümitli değilim vazgeçtim ondan.NEymiş, etrafta komşular kılıbık dermiş,mahallede kimin kocası asıyormuşmuş
Peki genç kızlara önerdiğiniz kendinizi ezdirmeyin nasıl olacak? Siz de bir genç kızsınız ve daha evliliğinizin başındasınız. Üstüe üstlük eşiniz annesinin evinde iş de yaparmış. Bu durumda nasıl ezdirmeme olacak?
Kesinlikle haklisin al benden de ayni. Hayir yapmiyon bari dagitma arkadasimLuchaklisint: 36671271 .!.:Anlamiyorum ki ben deyip salaga yatiyorlar. Konusacaksin, anlatacaksin, beraber yapacaksin, anlamiyor diye bir sey yok. Kaynananin egitemedigi cocugu sen egiteceksin. Oyle de bir anlarlar ki, sen bile sasirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?