evde yemek yok

Bi dk ya çıplak fotoğrafa fal mi bakicam demis biri bu kızda göndermiş mi

Konu sahibine börek kek hazır yiyecek bir şeyler göndereyim dedim özelden adres at dedim cevap vermiyor.
Ama burdan kakismaya cevap veriyor.
Konunun amacını anlamadim.
Açlık söz konusuysa trollenmek istemiyorum.
Lise döneminde harçlık almadan okula gittiğim,millet yerken baktigim ,açlıktan tansiyonumun düştüğü zamanlar var .
Ama trolluyorse yazık derim !!
51 sayfa yorumdan ne anladığını ve ne yapması gerektiğini anladı mi acaba ?

Bana yazmadınız?!

Ben gerekli tavsiyeleri kullanıcam. Kendimi de kanıtlayamıcam şimdi gerek Yok yazmaya . Ben paraya ihtiyacım var demedim!!!!!!!
Konu bitse artık özel dedikodumu da özelden yapın...

Allah allah..sovyet rusya gibi. Sayıyla.. ölçüyle..

Resim açılmıyor özelden yazdım diyorsunuz... mesajlarımda yoksunuz haliyle mesaj anladım ben.

Arkadaşklar dünden beri bende sinir oldum valla ya gerçekten tamamen yalan dolan bu kız yada erkek
ne okula gidiyor ne bişi yapıyor 7/24 internette
Bide açım açım diyor
buna internet paketi mi dayanır
Parası varki alabiliyor
yazık valla sana konu sahibi bizi kandirdin diye çok mu hoşuna gitti

Harçlık biriktiriyorum demedim uydurmayın haftalık okul harçlığımı bitirdim dedim
Hayir canim hicte uydurmuyorum. Ne munasebet ? Haftalik 35 tl ile cikiyorum yazmissin. Ben ne bileyim sen o parayi biriktirdin mi yoksa daha hafta basindami yedin. Sorun o degil zaten.Sonuç olarak senin eline 35 tl geciyor değil mi ? O halde yine o parayla kendine marketten bi kaç parça yiyecek alabilirsin. Olayın özü bu,başka şeylere takılma. Nerden bahane bulacağını şaşırıyorsun. Aç kalmis olsan gözün çarşı filan görmez. Gizlice çarşıya gideceğine gider karnini doyurursun. İnsanları aptal yerine koyma lütfen. Hem babam çok muhafazakar diyosun hem şehri bilmiyorum diyosun hem gizlice çıktım diyosun. Mantiga uygun degil.35 tl yi neye harcadın peki ?

Evet 52 sayfadir ne nane yiyoruz burda
Nereye varabildik? Hic
Konuda kibler vardir mune bakmistir hala banlanmadigina gore bu arkadas demek ki gercek

Kardesim adres ver ozelden,irtibat no ver, burs baglatalim bisey yapalim borek pogaca gibi yemek yollayalim ne bileyim yahu aklima da baska birsey gelmiyor yani

Ben alıştım artık bu söylemlerine. Bu söylediği buraya en yazılabilir olanı. O böyle konuşurken onun adına ben utanıyorum bir baba kız evladına nasıl bu sekil konuşabiliyor diye :)
Şanslısınız ki siz olmadan yedikleri boğazına dizilen bir babanız var..
Yani ben pek anlamadım konu sahibinin olayını zaten de sadece o arkadaşın yaptığı yorum dikkatimi çekti ona karşı cevapsız kalamadım :)

Ben şunu anlamadım insan babasınının evinde yemeğe çekinmez ki baban o senin baban

Fakiriz demedim babam memur

fakirsin demedimki ben zaten...
açım diyorsun ama...o halde dememen lazim..olmayabilir herkesin evinde hersey onemli olan elindekilerle biseyler yapabilmek...
babam cimri diyorsun e fakir de degilmissin bu adam seni odaya kitleyip ac birakmiyorya...
o halde kalkip sen yapcan....
zaten kafam karisti ya hamburger yiyen birinin babasi cimri olamaz ve de evinde olmayan sey de yoktur bence..
her neyse babana acik acik soyle
ve anlatimin cok kotu cidden kafa karistirici sen onu bunu birak git ders calis..
babandan bekleme sen yemek yap bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…