- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Hanımlar bu kız net akıl hastası.
Yemek, açlık hepimizin en zayıf noktası olduğundan çok sert çıkılmadı. Benim de öyledir hatta restoranda yemek yerken aç köpek göreyim boğazıma dizilir o derece. Ama bu kızın sorunu açlık değil, akıl hastalığı.
Babası 7 lira harçlık veriyor, eve internet almış, "az yiyorsun zayıfladın" diye kızıyor, ama cimri ve kızın yemesini istemiyor öyle mi? Bu kadar büyük tutarsızlık olur mu?
Bu kız fal bakılması için çıplak resmini atmıştı internette. Bakın burda şöyle bir nüans var. Netten tanıştığım flörtümle sanal yapıyorduk, resim istedi attım dese "saf, salak" olur bu kişi. Ama fal baktırma düşüncesiyle atmış. Bu da onu akıl hastası yapıyor.
Bunu da hakaret olarak söylemiyorum, akıl hastalığı bir hakaret değildir. Ama durum bu. Çok ciddi bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var.
Bi dk ya çıplak fotoğrafa fal mi bakicam demis biri bu kızda göndermiş mi
Bana yazmadınız?!Konu sahibine börek kek hazır yiyecek bir şeyler göndereyim dedim özelden adres at dedim cevap vermiyor.
Ama burdan kakismaya cevap veriyor.
Konunun amacını anlamadim.
Açlık söz konusuysa trollenmek istemiyorum.
Lise döneminde harçlık almadan okula gittiğim,millet yerken baktigim ,açlıktan tansiyonumun düştüğü zamanlar var .
Ama trolluyorse yazık derim !!
51 sayfa yorumdan ne anladığını ve ne yapması gerektiğini anladı mi acaba ?
Bana yazmadınız?!
Allah allah..sovyet rusya gibi. Sayıyla.. ölçüyle..Hafta sonu iki yumurta kaynatıyoruz bunu kesiyor yiyoruz 3 4 dilim anca yiyorum ben onla doymuyorum. 2 tam yumurtayla doyarım ben bide büyük kesilmiş bana ait peynirle ama babamla ortak yiyoruz o doyuyor herhalde ben doymuyourm hafta sonu kahvaltılarından
Hayir canim hicte uydurmuyorum. Ne munasebet ? Haftalik 35 tl ile cikiyorum yazmissin. Ben ne bileyim sen o parayi biriktirdin mi yoksa daha hafta basindami yedin. Sorun o degil zaten.Sonuç olarak senin eline 35 tl geciyor değil mi ? O halde yine o parayla kendine marketten bi kaç parça yiyecek alabilirsin. Olayın özü bu,başka şeylere takılma. Nerden bahane bulacağını şaşırıyorsun. Aç kalmis olsan gözün çarşı filan görmez. Gizlice çarşıya gideceğine gider karnini doyurursun. İnsanları aptal yerine koyma lütfen. Hem babam çok muhafazakar diyosun hem şehri bilmiyorum diyosun hem gizlice çıktım diyosun. Mantiga uygun degil.35 tl yi neye harcadın peki ?Harçlık biriktiriyorum demedim uydurmayın haftalık okul harçlığımı bitirdim dedim
Ben alıştım artık bu söylemlerine. Bu söylediği buraya en yazılabilir olanı. O böyle konuşurken onun adına ben utanıyorum bir baba kız evladına nasıl bu sekil konuşabiliyor diye :)Sizin adiniza uzuldum..
Babam uzun yillar sehir disinda clisti. Birgun ' lokantada guzel bir yemek yedigimde acaba cocuklarim ne yiyiyor keske burda olasalar diye dusunuyorum bogazima diziliyor ' dedigini hatirlarim... Allah razi olsun ondan.
Tabi her baba da bir degil anne de bir degil. Neler neler gorrup duyuyoruz..
Ama konu sahibi babasina karsi yeterince acik degil. Belki soylese adam da ona gore davranacak...
Ben şunu anlamadım insan babasınının evinde yemeğe çekinmez ki baban o senin babanBabamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
Fakiriz demedim babam memur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?