- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
kadinin gorevi degildir yemek yapmakOfff orda öyle yazmışım diye hemen hanı hani diyorsunuz kadının görevini yaZdım oraya şuan evde yemek yap demiyor bana
Yemeseen yeme Çok zoruma gitti ya daha bişey yazmıcam sürekli hani şöyle dedin hani öyle değildi deniyor zaten ben konuyu bitirdim suçlayanlar üstüme geliyor gece gece açıklama yapmak zorunda değilim yaptım zaten yeterince iyi geceler konu bitti beniö için..Kızım sen kadın mısın :)
Paranı çarşıya çıkıp yemiştin hani
Bi de babam yollamıyor ayakları yapıyosun hadi yemezler
Ya bu berkcan dan başkası olamaz
Beynim yandi yeminlen..
Bana müsade..
Benim gibi 33de evlenirsen daha çok konu açarsın burayane zaman evlensen o zaman naparsan yap
bi de salak mıyım ben diyor.yok estağfurullah,salak olan biziz ki, kız aç diye,burada üzülüyoruz.Baban pek de haksız sayılmaz. Malum birilerine gönderdiğin fotolar var
Ped alıyorum iç çamaşırıda hele davadan sonra pamuk oldu gık demiyor
Estağfurullah salak değilsin safsın.Haklı değil mi baban?Bir erkek için fal baktırmaya çalıştığında neler oldu?Babama göre ben sadece cinsiyetimden dolayı işe yarar görülüyorum Yen'i bu kız yemek yapsın ilerde evlensin başımdan gitsin. Çarşıya gitmek istesem olmaz etraf kötü diyor seni kandırırlar paranı alırlar diyor. Sinirim hopluyor sanki ben salağım sadece dünyaya evlenemeye gelmiş biriymişim gibi davranıyor. Kullan at misali buna sinir oluyorum. Sanki öyle düşünüyor değer vermiyor yemek yapsın sussun ders çalışsın fazla konuşmasın diye düşünüyor. Taşınacak mışız oldu küçük bir yere. Baba orası köy glbi taşınmayalım dedim o da sanane napıcaksın büyük olsa diyor ben de nefret ediyorum sanki ben erkek hastasıyım paronayklığı var hiçkimseye bakmadığımı biliyor. O küçük yere taşınıcaz o zaman Bile beni dışarı Çarşıya yollamıcak ne zaman evlensen o zaman naparsan yap diyor
Kiz konu sahibi ben seni bir türlü anlayamadim.Tartıda 54 kiloyum ama yüzüm zayıf popom yok çok çirkinim. Eskiden de 54 tüm ama yüzüm toömbuldu popom bacaklarım da topluydu neden böyleyim şimdi eskiden daha çok yiyordum şimdi yemiyorum 2 öğün anca yiyorum ama tartıda neden hala 54 üm
Anladığım kadarıyla bu mesajları telefondan yazıyorsun yoksa yani yerine Yen'i yazman olası değil. Bir lokmayı esirgeyen baba ama telefon kullanabiliyorsun. Onun kontörü faturasını vs kim ödüyor acaba, ayrıca evde ya da telefonunda internette var, yani 1 yumurta yenilemeyen evde bunlara nasıl para bulunuyor acaba, herhalde annen ödüyorBabama göre ben sadece cinsiyetimden dolayı işe yarar görülüyorum Yen'i bu kız yemek yapsın ilerde evlensin başımdan gitsin. Çarşıya gitmek istesem olmaz etraf kötü diyor seni kandırırlar paranı alırlar diyor. Sinirim hopluyor sanki ben salağım sadece dünyaya evlenemeye gelmiş biriymişim gibi davranıyor. Kullan at misali buna sinir oluyorum. Sanki öyle düşünüyor değer vermiyor yemek yapsın sussun ders çalışsın fazla konuşmasın diye düşünüyor. Taşınacak mışız oldu küçük bir yere. Baba orası köy glbi taşınmayalım dedim o da sanane napıcaksın büyük olsa diyor ben de nefret ediyorum sanki ben erkek hastasıyım paronayklığı var hiçkimseye bakmadığımı biliyor. O küçük yere taşınıcaz o zaman Bile beni dışarı Çarşıya yollamıcak ne zaman evlensen o zaman naparsan yap diyor
25 yasimdayim, omrumde gormedim tartida 54 kiloyu, ya bende yeni nesil daha akilli daha zekidir diye gecinip duruyorum demek ki arada da varmis boyle dusunmeye usenenler...Konuya yazmayacaktim ama dayanamadim, cok zayifladim cirkinlestim diyince 40 li kilolarda oldugunu düşünmüştüm, 54 kiloymussun, koskoca kadinim ayni kilodayiz, daha ne olsun? 17 yasinda genc bir kiz icin ideal kilo 80 olacak degil ya.
Kas kaybı olmuşum yağdan başka bişey Yok vücudumda..25 yasimdayim, omrumde gormedim tartida 54 kiloyu, ya bende yeni nesil daha akilli daha zekidir diye gecinip duruyorum demek ki arada da varmis boyle dusunmeye usenenler...
Kas kaybı olmuşum yağdan başka bişey Yok vücudumda..
O zaman spor yapacaksin tatlim, o yaglari kasa cevirmenin ilk yolu spor yapmak. Sonra bak o begenmedigin nohutta fasulye de bol bol protein var onlari mirin kirin etmeden tuketeceksin, ustune iki hasladiginiz yumurtaya fazladan bir tane daha koyacaksin... ha en onemlisi hamburgeri hayatindan cikaracaksin.Kas kaybı olmuşum yağdan başka bişey Yok vücudumda..
işte bunlar hep salçalı ekmek yemekten,azıcık babanın getirdiği sebzelerden yesen böyle olmaz.hem kafan da çalışır.
25 yasimdayim, omrumde gormedim tartida 54 kiloyu, ya bende yeni nesil daha akilli daha zekidir diye gecinip duruyorum demek ki arada da varmis boyle dusunmeye usenenler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?