- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Meyilim değil malesef tesebbuste varmış hem de dört defaama intiharı kafasına koyan Allah korusun tabi, illaki ne olursa olsun yapar diye düşünüyorum
eşim çalışırken ben kimseye hizmet edemem zaten bir sürü iğne ilaç tedavi olmuşum en azından evimde dinlebmek hakkım değil mi ?
Evet ben yokken.Biz tatile çıktığımızda kardeşim ve arkadaşları evime tasinirlardi.
Ev bildiğiniz ev. Yani bir özelliği yok benim için. Akrabalarım gelip kalabilir. Benim o evde olup olmamam önemli değil.
Yani ben fazla onemseyip fazlaca da anlam yuklemem evime. Ben akrabalık ilişkilerini onemserim.
Kaynım hele ki psikolojik problemleride varsa abisiyle ben yokken istediği gibi vakit geçirmesine sorun yok.
Konum dine baglansin istemem sonuçta eşimin kardeşi aklıma dahi bazı şeyleri getirmem,tesettürlü olduğumu belirtmemin sebebi yaz günü sıcakta evde kapalı gezmek zorunda olduğum,normalde şort askılı giyerim ama o varken giyemem.Çok yanlış dinimizce de doğru değil sonuçta o size namahrem ve artık kimin sapık olduğunu kestirmek çok zor hadi mecburi bi hastane işi olur birşey olur bi iki gün kalsın ki işi olsada gündüz evde durmasın neyse diyelim ama 3 hafta olmuş gereksiz bi şekilde gönderin derim
Amacım tamamen dine bağlamak değil tabiki ama buda bir kıstas olmalı... siz aklınıza getirmesenizde hayatta malesef böyle şeyler yaşanıyor azmı görüyoruz okuyoruz tabiki bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyuyorumKonum dine baglansin istemem sonuçta eşimin kardeşi aklıma dahi bazı şeyleri getirmem,tesettürlü olduğumu belirtmemin sebebi yaz günü sıcakta evde kapalı gezmek zorunda olduğum,normalde şort askılı giyerim ama o varken giyemem.
Kayinvalideyle kayinpeder belli ki cok bunalmislar ve abisinin kardesine iyi gelecegini umarak gondermisler. Bunda hic bir sakinca yok.
Sakinca sizin bu hasta insani siz evinizde degilken bile evinizde istememenizde, yani sorun sizde.
Allah yardimcisi olsun delikanlinin, insallah tez zamanda ruh sagligi duzelir.
derdi neymis ozaman, ben anlamadim herhalde?Konu sahibinin ben yokken kaynimi istemiyorum yorumu nerde su 10 sayfada ? Ben kacirdim gözden heralde.Hatta digeri de gelseydi yalniz kalmasaydi demis.
derdi neymis ozaman, ben anlamadim herhalde?
eger uc bes gun ise idare edilir ama fazlasi zaten fazladir.Dondugunde evine rahat etmek istiyor ama biladerin donus tarihi muamma.Bayram sonrasina kalmis.O da ne zaman belli degil.Kadincagiz maddi manevi zorlu surec sonrasi evinde rahat etmek istiyor.Bence cok hakli.Kolay mi tup bebek sureci.
Ben evde yokken bir şey demedim ama tabiki bana sorulmadan evime gelinmesine de bozulmadim değil yani.Peki size mantıklı geliyormu abisi evde yok polis ve yoğun çalışıyor ya bu çocuk kendine bir şey yapsa bunun sorumluluğu ne olacak? Anne, baba ve eşim bir ömür onun üzüntüsünü yaşamayacaklar mi,hadi şükür bir şey olmadı olmazda inşallah ben evime gidince rahat etmek istemem neden siziKayinvalideyle kayinpeder belli ki cok bunalmislar ve abisinin kardesine iyi gelecegini umarak gondermisler. Bunda hic bir sakinca yok.
Sakinca sizin bu hasta insani siz evinizde degilken bile evinizde istememenizde, yani sorun sizde.
Allah yardimcisi olsun delikanlinin, insallah tez zamanda ruh sagligi duzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?