Evde yokken bekar kaynin gelip kalması.

Meyilim değil malesef tesebbuste varmış hem de dört defa ama intiharı kafasına koyan Allah korusun tabi, illaki ne olursa olsun yapar diye düşünüyorum

:) Meyilim olsa duramazdı derken meyilim diye bir kelime yok demeye çalışmış arkadaş size. İntihara eğilim ya da intihara meyilliliktir o. Buarada madem Bursaya gelmiş, psikiyatrist Uğur Çakırdan kaynınız için bir randevu almanızı şiddetle tavsiye ederim.

İntihar etme girişimi olan birini abisine gönderiyorlar. Abisi ise anladığım kadarıyla 12/12 çalışan birisi. Yani ev boş. Yanında kimse yok. Abisiyle anca gece bir iki saat görüşebilir çünkü abisi çok yorgun olur ve uyumak ister. Her gece sabaha kadar kardeş oyalayacak değil. Çok mantıklı gelmedi bana. En doğrusu doktora götürmek.

Kayınvaliden ile aranız nasıl. Arayıp oğlunu çağır demesen bile tedavi sürecini anlatsan? Dinlenmek gerekiyor doktor zaruri ihtiyaclar dışında kalkma dedi gibi şeyler söylesen. Herhalde torun istiyorlardır.

Umarım gönlünüze göre olur

Ister evli olsun ister bekar. Ister benim kardesim olsun ister esimin. Hic farketmez. Ben yokken benim evimde kimse kalamaz. Ben varsam buyursun gelsin ama ben yokken gelmesin kimse. Hoslanmam. Kimsenin de evine gitmem o sekilde.

Bazıları intihara meyilli genc birine yardımcı olmam gerekirken nasıl böyle vicdansız olduğumu yazmış aciklayayim,öncelikle yaptığım şey vicdansizlik değil aksine eşimi ve kardeşini düşünüyorum,eşim polis yoğun çalışıyor Allah korusun ya kendine bir şey yapsa eşim işteyken,hatta eşime dedim ki bir bekar daha var keşke ikisi beraber gelseydi en azından sen yokken diğeri göz kulak olurdu dedim.

Gelelim tedavisine Malatya'da psikiyatra gidiyormuş zaten ama sanırım doktoruna güven sorunu varmış aralarında geçen konuşmaları babasına söylediğinden supheleniyormus,Bursa'da götürmesini tabiki tavsiye ettim ama bir kere iki kere değil sürekli gidecegi gerekirse ilaç kullanacağı (antidepresan gibi ) bir durumu varmis ondan gerek yokmuş dedi eşim.

Son olarak bazıları konu sahibi evde yok dönünce belki gidecek demişler ben salı günü dönüyorum eve,eşime sordum ne zaman dönüyor diye konuşmadık falan dedi,dün de açık açık konuşunca bilet falan yok bayram öncesi bulamıyorum bilet dedi ben de gitmeyeceğine yordum.

Evet yorgunum, evet evde genç bir erkek istemiyorum,evet bazıları istediği kadar taşlayabilirler

Biz tatile çıktığımızda kardeşim ve arkadaşları evime tasinirlardi.
Ev bildiğiniz ev. Yani bir özelliği yok benim için. Akrabalarım gelip kalabilir. Benim o evde olup olmamam önemli değil.
Yani ben fazla onemseyip fazlaca da anlam yuklemem evime. Ben akrabalık ilişkilerini onemserim.
Kaynım hele ki psikolojik problemleride varsa abisiyle ben yokken istediği gibi vakit geçirmesine sorun yok.

eşim çalışırken ben kimseye hizmet edemem zaten bir sürü iğne ilaç tedavi olmuşum en azından evimde dinlebmek hakkım değil mi ?

Belki sizden hizmet beklemiyordur
Beklese evin hanımı evde yokken gelmezdi diye düşünüyorum.

Belki sadece abisiyle ve yengesiyle güzel zaman geçirmek istiyordur, muhabbet etmek istiyordur, adam yerine konmak istiyordur, abisinin ona “hadi gel bu akşam başbaşa şunu yapalım” demesini bekliyordur, yengesinden biraz güler yüz görse yeterlidir.

Belki sandığınız gibi ziyafet beklemiyordur, belki ev tozlu mu değil mi fark etmiyordur bile.

Ne bileyim kalkıp eşimin askerlik arkadaşının komşusunun iş arkadaşı deseniz neyse
Kendi öz kardeşi
Ayrıca siz yokken de gayet güzel idare etmişler.

Siz dinlenmenize devam edin. Durumunuzu biliyordur zaten. Biraz da sizinle kalıp gidecek belki. Yengemi görmeden gidersem ayıp olur diye düşünüyordur.

Ön yargılı olmanıza gerek yok.

Evet ben yokken.

Burda aman da evim soyle oldu, böyle oldu diye bir şey yazdım mi ben en son düşündüğüm şey evimi leş gubi görmek.

Yeterince kaldığını düşünüyorum ,evimde sortumla askılı kıyafetimle rahat rahat gezmek istiyorum, eşim kardeşinin sorumlulugunu alabilir ama ben şuan o psikolojide değilim,kendi kardeşim bile olsa

Çok yanlış dinimizce de doğru değil sonuçta o size namahrem ve artık kimin sapık olduğunu kestirmek çok zor hadi mecburi bi hastane işi olur birşey olur bi iki gün kalsın ki işi olsada gündüz evde durmasın neyse diyelim ama 3 hafta olmuş gereksiz bi şekilde gönderin derim

Konum dine baglansin istemem sonuçta eşimin kardeşi aklıma dahi bazı şeyleri getirmem,tesettürlü olduğumu belirtmemin sebebi yaz günü sıcakta evde kapalı gezmek zorunda olduğum,normalde şort askılı giyerim ama o varken giyemem.

Amacım tamamen dine bağlamak değil tabiki ama buda bir kıstas olmalı... siz aklınıza getirmesenizde hayatta malesef böyle şeyler yaşanıyor azmı görüyoruz okuyoruz tabiki bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyuyorum

Her şeyi geçtim her şeyi tüp bebek tedavisi çok yorucu maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç bu süreçten sonra kaynını istememen gayeeet normal bunu yaşayan bilir sadece. Ayrıca ben evde yokken kaynım 25 gün kalacak ve hala duracaksa ben de istemem bu ne ya anası var babası var ben eşim yokken onunla aynı evde olmak zorunda mıyım hele ki yazın konu sahibesi haklı sıcakta evde uzun kollu duranınız var mı acaba ? Valla bacım haklısın yerden göğe kadar

Konu sahibi kendisi yokkenki surecten rahatsiz degil ki esiyle konusmus.Kendisi dondugunde gidecegine dair bir ışık alamayinca ki gidesi olan alirdi biletini bayramdan once,zaten bayram sonrasina kalmis gidis.O da açık bilet yani tarih belirsiz.Bu da en az 10 gun daha orda demek.Bunun stresinde..35 derece Bursa yaniyor gunlerdir.Gecelik kafama siyrilmis ordan oraya atiyorum ben kendimi.Konu sahibi bir de basortulu.Dinlenmesi sereserpe yatmasi lazim.Simdi dusunecek aman basim aman kicim diye hakli olarak.
Bir tedavi icin,ameliyat icin gelinir o ayri.Bu cocuk eger ne bileyim tedaviye yonelik psikolojik
bir kampa gelmis olsaydi amenna ama gelip Bursaya napiyor bu cocuk ? Misafirlik,bir tedavi,ameliyat ya da zaruri durumlar disinda max.1 hafta benim icin.Abimin evine de gitsem bu boyledir.Annemle babam bize geldiginde de.Gerci onlar 4. Gun toparlaniyorlar da benim yalvar yakarmamla 2 gun daha kaliyorlar.

Kayinvalideyle kayinpeder belli ki cok bunalmislar ve abisinin kardesine iyi gelecegini umarak gondermisler. Bunda hic bir sakinca yok.
Sakinca sizin bu hasta insani siz evinizde degilken bile evinizde istememenizde, yani sorun sizde.

Allah yardimcisi olsun delikanlinin, insallah tez zamanda ruh sagligi duzelir.

Konu sahibinin ben yokken kaynimi istemiyorum yorumu nerde su 10 sayfada ? Ben kacirdim gözden heralde.Hatta digeri de gelseydi yalniz kalmasaydi demis.

derdi neymis ozaman, ben anlamadim herhalde?

Dondugunde evine rahat etmek istiyor ama biladerin donus tarihi muamma.Bayram sonrasina kalmis.O da ne zaman belli degil.Kadincagiz maddi manevi zorlu surec sonrasi evinde rahat etmek istiyor.Bence cok hakli.Kolay mi tup bebek sureci.

böyle bir süreçte eşinin kardeşi bile olsa istememen gayet doğal, üstelik sen yokken habersiz gelmeside hoş olmamış, eve gidincede ayaklarını uzatıp yatmak ister insan, stresten uzak durman gerekirken tamda üstüne gelmiş kayınvalelerin düşüncesizlik etmiş. başka zaman tabiki de kardeştir gelecek ama zaman yanlış

Dondugunde evine rahat etmek istiyor ama biladerin donus tarihi muamma.Bayram sonrasina kalmis.O da ne zaman belli degil.Kadincagiz maddi manevi zorlu surec sonrasi evinde rahat etmek istiyor.Bence cok hakli.Kolay mi tup bebek sureci.
eger uc bes gun ise idare edilir ama fazlasi zaten fazladir.

hepsinden once konu sahibi insallah bebegin tutar

Ben evde yokken bir şey demedim ama tabiki bana sorulmadan evime gelinmesine de bozulmadim değil yani.Peki size mantıklı geliyormu abisi evde yok polis ve yoğun çalışıyor ya bu çocuk kendine bir şey yapsa bunun sorumluluğu ne olacak? Anne, baba ve eşim bir ömür onun üzüntüsünü yaşamayacaklar mi,hadi şükür bir şey olmadı olmazda inşallah ben evime gidince rahat etmek istemem neden sizi
rahatsuz etti ? Bana da bu vicdansizlik geldi

Merak edenlere tedavi sonucumu da yazayım negatif oldu,benim de psikolojim iyi değil başkasının psikolojini kaldıracak durumda da değilim yeterince kaldi zaten beni anlamayıp kınayan da kinasin.

21 yaşına gelmiş hayatının hiç bir sorumluluğunu almamış bir genci ben çocuk olarak görmüyorum,eşim ne zaman donecegimi biliyor bileti ona göre ayarlaması gerekirdi ki kendisi göndermeden kayinvalidemlerin arayıp çağırması gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…