Evde yokken bekar kaynin gelip kalması.

KADININ SONUC NEGATIF GELMIS birakalim da biraz kendini dusunsun.
sorumsuz koca kaynana kayinbaba ve problem child kayin bence cok umrunda degil suan.

konu sahibi size cok uzuldum benimde 2 negatif tup bebek denemem olmustu zamaninda. velhasil sonraki surecte evliligimde bitti. anne olamadim yani.
acinizi uzuntunuz paylasiyiorum.

eve gidince kayniniz gonderin kocaniza size sormadan sizin kardesinizi bile kabul etmemesini soyleyin yatin aciniz yasayin.
herkes dogurduguna baksin,

kayin benim hicbiseyim degil derdi de umrumda olmaz.

Sen programını kafana göre yap o koca çocuk yatsın kalksın gezsin

Siz tesettürlü iseniz eşinizle dini görüşleriniz benzerdir. Eşinize şöyle diyebilirsiniz. Sen işteyken ben namahrem bir erkek ile kalmak istemiyorum. Senin kardeşin olsa bile benim namahremim. Bence eşinize yok rahat edemem yok şort giyemem demeyin. Direk namahrem olduğunu her türlü bir kadın ve erkeğin aynı evde kalmaması gerektiğini anlatın. Bu süre zarfında kocanız evde olmayacaksa

Teşekkür ederim iki gün oldu negatif alalı,yarın doktorumla görüşmemiz var eşim de gelecek görüşüp akşama evimize dönüyoruz inşallah.
Sizin durumunuza da çok üzüldüm demekki hakkınızda hayırlı olan boyle olmasıymış rabbim çok daha iyi insanlarla karşılaştırsin.

Tesetturluyum ama bizler de o bakış açısı yok yani eşime namahrem kalamam desem bu düşüncemi çok çirkin bulur,nihayetinde namahrem olsada kardeş sonuçta, benimde onunla başbaşa kalma gibi bir problemim yok benden 10 yaş küçük nihayetinde ama evde rahat giyinememek benim için bu sıcaklarda çok büyük problem.

Benim de evimde 3 haftadir gorumcemin eşi iki buyuk kizi ve kayinbabam var 6 da biz 10 kişi 2+1 evde kaliyoruz ev küçük yatak odamizda kayinbaba var ben cocuklarla yatiyorum sicakta kapilar acik yatarken bile basortusuyle yatiyorum birakin gun icinde rahatligi gece bile böyle bildigin iskence yasiyorum cok vahim durumdayim o yuzden bu konuda size hak veriyorum

Arkadaşın konusunu baltalamak istemem ama dertleri neymiş ?

Ne münasebet efendim ya kayin gitsin baska yer bulsun kendine.ne dinen ne baska turlu hos degil guzel degil.bu duruma musade eden eşlere de cok kiziyorum. Nasil bi genisliktir ya kendi kardesin dahi olsa olmaz olamaz. Esiniz gec gelecek kayınla kalakalacksiniz ne kadar gayri ahlaki bi durum. Lutfen tavrinizi koyun

Arkadaşın konusunu baltalamak istemem ama dertleri neymiş ?
O da ayri bir bdv konusu anamnez:) kisacik bahsedeyim gorumcenin kocasi yurt disindaydi gorumce kocasini aldatıyor kizlar aglayarak dayi yenge biz dayanamiyoruz artik diip bizde kalmaya başlıyor 1 hafta sonra kocasi geldi o da bizde kalmaya basladi kb geldi olaylar yuznden vs öyle işte ev bakıyorlar babasi kizlari ayarlayana kadar bizdeler ama cok zor ya mahvoldum 3 haftadir

Kendi evleri yok mu koskoca adam ne işi var gitsin evine.Bu ne rahatlık yaaa
Toplanıp kayınvalidenize gidin .

Vallaha filmlere senaryo olacak şeyler yaşanmış .Allah yardımcınız olsun,inşallah en kısa sürede bu yaşanılanlar yuvanizin huzurunu bozmadan kendi cocuklarinizla duzeninize devam edersiniz.Opun kuzularinizi benim için

İntihar meyilimi olan biri ve eşim evde yokken Allah korusun ne olacağı belli olmaz yani sorumluluğu biraz fazla,kayinvalidemler artık biktiklari için göndermişler eşim öyle diyor.
Ee ne var bunda..Değişiklik olsun, kendine gelsin diye yollamişlardir .Siz dönünce o da evine döner belki.

Sizin durum çok daha kötüymüş ne diyeyim Allah akıl fikir versin böyle insanlara

Bu da ilginç bir bakış açısı tesettüre girecek kadar dini bütün ama kardeşte olsa namahremle kalmanın çirkin olacağını düşünmek. Ben alkol alan gayet rahat birisiyim ama dinin ne gerektirdiğini de gayet iyi bilirim. Kolay gelsin size

Aman ne olacak kardeşin sayılır aman ne olacak deden sayılır diye diye bu hale geldik.
Mesele saygının olmaması .Bu kadın ne çekiyor diyen yok.

sizi çok iyi anlıyorum ben de bi defasında annemlerde kalırken kaynım gelip evimin anahtarını alıp bizim eve gidip kalmıştı. gerçi hastane işi için şehirde kalması lazımdı e orası da abisinin evi ama ben yine de rahatsızlık duymuştum. aslında benim eş ailesiyle sıkıntılarım çok o yüzden hepsine karşı çok soğuğum o yüzden de istemiyorum pek yüzyüze gelip muhatap olmayı.

Aynen amin diyorum cok teşekkür ederim. Operim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…