Baktım cidden dolu tüm seferlerSiz baktınız mı biletlere? Çünkü bayramdan 1 hafta önce Malatya'ya giden hiçbir ulaşım aracında yer olmaması bana garip geldi. Esiniz bayram için yer bakiyor olmasin?
Otobüsle gitsin o zaman yahu uçağa binmek zorunda mıKonuştum ama bilet yok bayram öncesi.
Teşekkür ederim iki gün oldu negatif alalı,yarın doktorumla görüşmemiz var eşim de gelecek görüşüp akşama evimize dönüyoruz inşallah.KADININ SONUC NEGATIF GELMIS birakalim da biraz kendini dusunsun.
sorumsuz koca kaynana kayinbaba ve problem child kayin bence cok umrunda degil suan.
konu sahibi size cok uzuldum benimde 2 negatif tup bebek denemem olmustu zamaninda. velhasil sonraki surecte evliligimde bitti. anne olamadim yani.
acinizi uzuntunuz paylasiyiorum.
eve gidince kayniniz gonderin kocaniza size sormadan sizin kardesinizi bile kabul etmemesini soyleyin yatin aciniz yasayin.
herkes dogurduguna baksin,
kayin benim hicbiseyim degil derdi de umrumda olmaz.
Tesetturluyum ama bizler de o bakış açısı yok yani eşime namahrem kalamam desem bu düşüncemi çok çirkin bulur,nihayetinde namahrem olsada kardeş sonuçta, benimde onunla başbaşa kalma gibi bir problemim yok benden 10 yaş küçük nihayetinde ama evde rahat giyinememek benim için bu sıcaklarda çok büyük problem.Siz tesettürlü iseniz eşinizle dini görüşleriniz benzerdir. Eşinize şöyle diyebilirsiniz. Sen işteyken ben namahrem bir erkek ile kalmak istemiyorum. Senin kardeşin olsa bile benim namahremim. Bence eşinize yok rahat edemem yok şort giyemem demeyin. Direk namahrem olduğunu her türlü bir kadın ve erkeğin aynı evde kalmaması gerektiğini anlatın. Bu süre zarfında kocanız evde olmayacaksa
Benim de evimde 3 haftadir gorumcemin eşi iki buyuk kizi ve kayinbabam var 6 da biz 10 kişi 2+1 evde kaliyoruz ev küçük yatak odamizda kayinbaba var ben cocuklarla yatiyorum sicakta kapilar acik yatarken bile basortusuyle yatiyorum birakin gun icinde rahatligi gece bile böyle bildigin iskence yasiyorum cok vahim durumdayim o yuzden bu konuda size hak veriyorumKizlar bir de şöyle bir durum var eşimin kardeşi ama benim kardeşim değil sonuçta ve 21 yaşında onun yanında rahat giyinemem çünkü tesetturluyum,(konuyu dine cekmeyin lütfen) yaz günü evin icinde uzun kol ve başörtü takmak zorunda kalicam
Arkadaşın konusunu baltalamak istemem ama dertleri neymiş ?Benim de evimde 3 haftadir gorumcemin eşi iki buyuk kizi ve kayinbabam var 6 da biz 10 kişi 2+1 evde kaliyoruz ev küçük yatak odamizda kayinbaba var ben cocuklarla yatiyorum sicakta kapilar acik yatarken bile basortusuyle yatiyorum birakin gun icinde rahatligi gunduz bile böyle bildigin iskence yasiyorum cok vahim durumdayim o yuzden bu konuda size hak veriyorum
O da ayri bir bdv konusu anamnez:) kisacik bahsedeyim gorumcenin kocasi yurt disindaydi gorumce kocasini aldatıyor kizlar aglayarak dayi yenge biz dayanamiyoruz artik diip bizde kalmaya başlıyor 1 hafta sonra kocasi geldi o da bizde kalmaya basladi kb geldi olaylar yuznden vs öyle işte ev bakıyorlar babasi kizlari ayarlayana kadar bizdeler ama cok zor ya mahvoldum 3 haftadirArkadaşın konusunu baltalamak istemem ama dertleri neymiş ?
Kendi evleri yok mu koskoca adam ne işi var gitsin evine.Bu ne rahatlık yaaaO da ayri bir bdv konusu anamnez:) kisacik bahsedeyim gorumcenin kocasi yurt disindaydi gorumce kocasini aldatıyor kizlar aglayarak dayi yenge biz dayanamiyoruz artik diip bizde kalmaya başlıyor 1 hafta sonra kocasi geldi o da bizde kalmaya basladi kb geldi olaylar yuznden vs öyle işte ev bakıyorlar babasi kizlari ayarlayana kadar bizdeler ama cok zor ya mahvoldum 3 haftadir
Vallaha filmlere senaryo olacak şeyler yaşanmış .Allah yardımcınız olsun,inşallah en kısa sürede bu yaşanılanlar yuvanizin huzurunu bozmadan kendi cocuklarinizla duzeninize devam edersiniz.Opun kuzularinizi benim içinO da ayri bir bdv konusu anamnez:) kisacik bahsedeyim gorumcenin kocasi yurt disindaydi gorumce kocasini aldatıyor kizlar aglayarak dayi yenge biz dayanamiyoruz artik diip bizde kalmaya başlıyor 1 hafta sonra kocasi geldi o da bizde kalmaya basladi kb geldi olaylar yuznden vs öyle işte ev bakıyorlar babasi kizlari ayarlayana kadar bizdeler ama cok zor ya mahvoldum 3 haftadir
Ee ne var bunda..Değişiklik olsun, kendine gelsin diye yollamişlardir .Siz dönünce o da evine döner belki.İntihar meyilimi olan biri ve eşim evde yokken Allah korusun ne olacağı belli olmaz yani sorumluluğu biraz fazla,kayinvalidemler artık biktiklari için göndermişler eşim öyle diyor.
Sizin durum çok daha kötüymüş ne diyeyim Allah akıl fikir versin böyle insanlaraBenim de evimde 3 haftadir gorumcemin eşi iki buyuk kizi ve kayinbabam var 6 da biz 10 kişi 2+1 evde kaliyoruz ev küçük yatak odamizda kayinbaba var ben cocuklarla yatiyorum sicakta kapilar acik yatarken bile basortusuyle yatiyorum birakin gun icinde rahatligi gece bile böyle bildigin iskence yasiyorum cok vahim durumdayim o yuzden bu konuda size hak veriyorum
Bu da ilginç bir bakış açısı tesettüre girecek kadar dini bütün ama kardeşte olsa namahremle kalmanın çirkin olacağını düşünmek. Ben alkol alan gayet rahat birisiyim ama dinin ne gerektirdiğini de gayet iyi bilirim. Kolay gelsin sizeTesetturluyum ama bizler de o bakış açısı yok yani eşime namahrem kalamam desem bu düşüncemi çok çirkin bulur,nihayetinde namahrem olsada kardeş sonuçta, benimde onunla başbaşa kalma gibi bir problemim yok benden 10 yaş küçük nihayetinde ama evde rahat giyinememek benim için bu sıcaklarda çok büyük problem.
Aman ne olacak kardeşin sayılır aman ne olacak deden sayılır diye diye bu hale geldik.Bu da ilginç bir bakış açısı tesettüre girecek kadar dini bütün ama kardeşte olsa namahremle kalmanın çirkin olacağını düşünmek. Ben alkol alan gayet rahat birisiyim ama dinin ne gerektirdiğini de gayet iyi bilirim. Kolay gelsin size
sizi çok iyi anlıyorum ben de bi defasında annemlerde kalırken kaynım gelip evimin anahtarını alıp bizim eve gidip kalmıştı. gerçi hastane işi için şehirde kalması lazımdı e orası da abisinin evi ama ben yine de rahatsızlık duymuştum. aslında benim eş ailesiyle sıkıntılarım çok o yüzden hepsine karşı çok soğuğum o yüzden de istemiyorum pek yüzyüze gelip muhatap olmayı.Bekar diye belirtmemin özel bir sebebi yok,zira aile olsa eşime direk kabul etmeyeceğimi söylerdim ama bekar olunca ilk etapta sıkıntı olmadı ama daha kalacak gibi,eşim çalışırken ben kimseye hizmet edemem zaten bir sürü iğne ilaç tedavi olmuşum en azından evimde dinlebmek hakkım değil mi ?
Aynen amin diyorum cok teşekkür ederim. Operim tabiVallaha filmlere senaryo olacak şeyler yaşanmış .Allah yardımcınız olsun,inşallah en kısa sürede bu yaşanılanlar yuvanizin huzurunu bozmadan kendi cocuklarinizla duzeninize devam edersiniz.Opun kuzularinizi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?