ev bana göre her zaman temiz olmalı.Çat kapı biri gelebilir,Allah korusun bir şey olabilir.Ben akşamdan her yeri toplar,öyle yatarım.Sabahın bir bulaşığı olur zaten.2 güne bir ev silerim.Sonuçta çocuklar var,yerlerde sürünüyorlar,oynuyorlar....Yemeksiz olmaz,öğle ve akşam yemekleri yenir bizde.Ben yemesem bile çocukların yemeği olmalı.O yüzden mutlaka hazır olur.Onların yemek düzeninin olması,sağlıklı beslenmeleri önemli benim için.Gezmeye de çok sık giderim,yani temizlik,yemek engel değil.Gün 24 saat sonuçta.Akşam yemeğinden sonra yürüyüşümü yaparım ya da ertesi güne konu hazırlığımı yaparım yani ders çalışırım.Yeter ki istensin,zaman bulursun elbet.
selam
muhtemelen sabahlari bebeginin acikmasiyla uyanacaksin, bu yuzden anca yüzünü yikayabilirsin. sonra hemen bebegini doyurman gerek. yeni dogmus bebek genelde karnini doyurduktan sonra uyumak ister, yani sabah söyle 1-2 saat bebeginle ilgilenyorsun. sonra alel acele kahvaltini hazirlayip kahvaltini yapiyorsun, tabii bebegin rahat uyuyorsa, bazi cocuklar huysuz olur gazli olur. eger böyleyse kahvaltin da yarim kalabilir. sürekli bebekle ilgilendigin icin evde rahat giyinmek isteyeceksin, bu yüzden bilmem artik ne kadar sik giyinirsin evde.
bu arada araya yemek pisirmesini slklstirman gerek. hafiften ev toparlanmasi lazim dip temizligine anca esin biraz bebekle ilginerse yapabilirsin. bu arada kendine cok vakit ayirabilecegini sanmiyorum, ben ilk hafta 3 gun falan aynaya bakmadigimi anlamistim.
helede eve bebek görmek icin misafir geliyorsa baya bi uykusuz kaliyorsun.
zaten 2-3 saatte bir uyaniyorsun.
günde 7-8 kere bir saatten yani 8 saat falan bebegini doyurmakla ugrasiyorsun.
eger emzirirsen cok terliyorsun, bazen sütün akiyor üzerine, yani hergün banyo yapman gerek. emzirdigin icin sürekli acikiyorsun, hep birseyler yemen gerek. yani anlican böyle seylere daha cok vakit ayirdigin icin süse püse fazla zaman kalmiyor
ama bebek söyle 6-8 aylik olunca biraz daha rahatliyorsun.
bu yazdiklarim genelde ilk aylar icin gecerli.
kolay gelsin
sormak istedigin birsey olursa cevaplarim
selam
muhtemelen sabahlari bebeginin acikmasiyla uyanacaksin, bu yuzden anca yüzünü yikayabilirsin. sonra hemen bebegini doyurman gerek. yeni dogmus bebek genelde karnini doyurduktan sonra uyumak ister, yani sabah söyle 1-2 saat bebeginle ilgilenyorsun. sonra alel acele kahvaltini hazirlayip kahvaltini yapiyorsun, tabii bebegin rahat uyuyorsa, bazi cocuklar huysuz olur gazli olur. eger böyleyse kahvaltin da yarim kalabilir. sürekli bebekle ilgilendigin icin evde rahat giyinmek isteyeceksin, bu yüzden bilmem artik ne kadar sik giyinirsin evde.
bu arada araya yemek pisirmesini slklstirman gerek. hafiften ev toparlanmasi lazim dip temizligine anca esin biraz bebekle ilginerse yapabilirsin. bu arada kendine cok vakit ayirabilecegini sanmiyorum, ben ilk hafta 3 gun falan aynaya bakmadigimi anlamistim.
helede eve bebek görmek icin misafir geliyorsa baya bi uykusuz kaliyorsun.
zaten 2-3 saatte bir uyaniyorsun.
günde 7-8 kere bir saatten yani 8 saat falan bebegini doyurmakla ugrasiyorsun.
eger emzirirsen cok terliyorsun, bazen sütün akiyor üzerine, yani hergün banyo yapman gerek. emzirdigin icin sürekli acikiyorsun, hep birseyler yemen gerek. yani anlican böyle seylere daha cok vakit ayirdigin icin süse püse fazla zaman kalmiyor
ama bebek söyle 6-8 aylik olunca biraz daha rahatliyorsun.
bu yazdiklarim genelde ilk aylar icin gecerli.
kolay gelsin
sormak istedigin birsey olursa cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?