- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
Kocan almis olmasin![]()
Yok canım almaz. . oda hergün başımın etini yiyo bul diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocan almis olmasin![]()
Insallah bulursun.Yok canım almaz. . oda hergün başımın etini yiyo bul diye :)
Bizde de eşim faturaları öder,kira yok çok şükür.ben kredi ve kart borçlarımı öderim.ev alışverişi kim denk gelirse o yapar.dışarı harcama,yemeklerimizi genelde ben öderim.ama birikime gelince yok![]()
merhaba.. ben çalışmıyorum ama okulum ve dersanem var yani çalışan bir bayan kadar aktif vakit harcıyorum, tek farkım ay başında maaş getiremiyorum eve kocişimin parasını yiyoruz beraber :)Kızlar özellikle çalışan bayanlara soruyorum.ev hanımlarının da cevaplarını almak isterim tabi ki.
Evde hesabı ,harcamaları,faturaları vs nasıl hallediyorsunuz?Eşinizle görev paylaşımı mı yaptınız,paralar sizde mi toplanıyor,ortak havuz mu oluşturdunuz ?
Ben istiyorum ki onun para da benim elime gelsin ve ben nereye ne ödenecekse yapayım,kalan da birikmiş olsun.gurur mu yapıyor nedir anlamadım![]()
Aslında kocaya verilmesinin nedeni, ödeme olayları sıkıntılı, o halletsin diye.. Bizde ortak kullanırız, ama ödemeleri falan hep eşim yapar, bankaya git, park yeri bul, bankamatik sırası bekle, en az 3- 4 bankayla işimiz oluyor... para çekme de dahil olmak üzere.. gerek yok beni çok kasıyor, gerçi bizde farketmiyor eşim gerekmeyen fazla parayı birimizin hesabında bırakıyor, borcumuz olduğu için o da kısa sürede yollanıyor zaten...Paralar birlesince bilinçsiz bir koca varsa karsida ne oldugunu anlamıyorsun. Borç bitmediği gibi sendeki parada püf oluyor. İpleri eline al. O maasini sana versin sen hallet. Niye hep kadın kocaya verir bunu da anlamam!
Kızlar özellikle çalışan bayanlara soruyorum.ev hanımlarının da cevaplarını almak isterim tabi ki.
Evde hesabı ,harcamaları,faturaları vs nasıl hallediyorsunuz?Eşinizle görev paylaşımı mı yaptınız,paralar sizde mi toplanıyor,ortak havuz mu oluşturdunuz ?