Ne güzel yazmışsın cidden :)ağlıycam şimdi yaaa git ne olur benim içinde şunları al ben sana liste yapayım
2 paket 10 kiloluk toprak
1 tane sulama kabı
1'er tane her çeşiten çiçek tohumu
2 tane bitki besini
2 tane beyaz yada yeşil renkte büyük balkon saksısı
1'er tane o dantelli saksılardan alalım (yaprak güzelinden çoğaltıp hediye vermek için)
1 tane 25 metrelik sulama hortumu takımı (bu babam için)
saygılar ve sevgiler...
ayyy almış gibi oldum bee ne güzel liste yaptım he, keşke inşallah bende bulurum bugün bi a101 ya ne olur Allahımmm ne oluuuurrr...
ayyy flores ne güzel yaa bisikletle mi gidiyorsun bayıldım hem sağlıklı hem stressiz, birde sırt çantan olmalı bence senin, eve gelirken alışverişini yapar koyarsın çantana sırtına asarsın. bence sen topraktan önce sırt çantası al, A101 de vardı geçen hafta bu haftayada kalmıştır belki :) 1 sırt çantası birde toprak al öyle git eve oldumuNe güzel yazmışsın cidden :)
Benim de yoluma ters yerlerde var ve işten eve bisikletle gidiyorum. Aslında 10 kiloluk topraktan ben de istiyorum ama bisikletle nasıl taşıyacağım onu ben
Evet canım güzel gerçekten bisikletle gitmek :) Sırt çantam var ama bugün başka çanta almak durumunda kaldımayyy flores ne güzel yaa bisikletle mi gidiyorsun bayıldım hem sağlıklı hem stressiz, birde sırt çantan olmalı bence senin, eve gelirken alışverişini yapar koyarsın çantana sırtına asarsın. bence sen topraktan önce sırt çantası al, A101 de vardı geçen hafta bu haftayada kalmıştır belki :) 1 sırt çantası birde toprak al öyle git eve oldumu
Ooohh maşallah Zeynep hanımın botanik bahçesi yakında bizlerle
evetttttEvet canım güzel gerçekten bisikletle gitmek :) Sırt çantam var ama bugün başka çanta almak durumunda kaldım
Su faturamı ödemeye çıkacağım bugün. İşyerime yakın bir yerlerde var diye hatırlıyorum ama bir göz atayım bakalım bulabilecek miyim A101 :) Çantaya da bakmış olurum. Toprağı da alayım diyorum bir ekimlik eve götürürüm gerisi işyerimde kalır her gün bir parça götürsem hafifler
Ooohh maşallah Zeynep hanımın botanik bahçesi yakında bizlerle
evet nerde bulucam bidaha bu fiyata inan dün gördüm o uzun saksının aynısı 19 tl yazmış vicdansızlar şimdi çiçeklerimi tek tek elden geçiriyorum saksılarını büyürtüyorumzeyneppppppp ayyy aşallah maşallah maşallah çok canım çekti yaaa, heleki o papatya tohumunu ben yerim ya onu kafamın tepesinde büyütürüm ben, hayatımda en sevdiğim çiçektir papatya. Allahımmmmmm ne olur bana bir A101 göster ne olurrrr
canım yaaaa çok sevindim inanki senin adına ne güzel birsürü almışsın afferim sana, nerden bulucan bu fiyata birdaha hemde yeşil almışsın çok güzeller. ayy birdaha git toprak al, bitki besini al, birde benim siparişlerini alıver sana zahmet olmazsa
kıs koooşşş geç kaldınGünaydın kızlaaaar uyanamamışım 101 e koşuyoruuuuum
ühühüüüüüü bende gitmek istiyorum . ya dışarı çıkmak için elimden gelen her bahaneyi üreticem bugün işyerinde azim ettim arkadaş gidicem, bulucam, bende alıcam yaaaGünaydın kızlaaaar uyanamamışım 101 e koşuyoruuuuum
canımsın yaa Allah razı olsun kuşum benim, inan zaten istanbulda olsak hepimiz birgün belirler buluşur çiçek paylaşımı yapardık. ama kim benden çiçek veya başka bişey saksı vs gibi şeyler isterse kargo ile gönderirirm çok ciddiyim. burda canı gönülden arkadaşlıklar kurduk ne güzel çok mutluluk verici bir topik burası yaa.grapcım vallahi yakın olsaydık alırdım sana bitanem yaaaa
canımsın yaa Allah razı olsun kuşum benim, inan zaten istanbulda olsak hepimiz birgün belirler buluşur çiçek paylaşımı yapardık. ama kim benden çiçek veya başka bişey saksı vs gibi şeyler isterse kargo ile gönderirirm çok ciddiyim. burda canı gönülden arkadaşlıklar kurduk ne güzel çok mutluluk verici bir topik burası yaa.
hayırlı olsuuunnn resim gönderrrrKızlar ben eve geldiiimmm,
geldim ama nasıl geldim bir de bana sorun kollarım koptu vallahi iyi kas yaptım
Saksı fazla aldım canlar ben de gönderebilirim isteyene, 101'de kimse saksı almamış ful duruyordu saksılar
Bende gidiyorum yehhuuuuuuuu
hayırlı olsuuunnn resim gönderrrr
kaç tane aldın kısss beni geçtinmi
13 saksı
3 tohum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?