- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Merhaba ben çok çiçek seven hatta çiçek hastası biriyim desem yeridir ama bu sıralar pek çiçeklerimle ilgilenemez oldum menekşelerim azaldı biraz, ama bahar gelince yine bi çiçek aşkım coşar
Canım sıklamen yumruları olan yani toprağın altında patates gibi olan yumrularla çoğaltılıyor, keşke yakın olsaydık da biraz da ben alsaydım sıklameninden
Aleyküm selam
Canım vitamin bazen veriyorum öyle sürekli değil. Erkan Şamcı' nın çiçek coşturanından kullanmıştım bir ara ama menekşeler yeterli güneş ışığı alıp çok fazla su vermedikçe mükemmel büyüyorlar.![]()
canım öncelikle sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim...

epeydir bekliyorum kimse cevap yazmadı, bende ne yapacağımı bilemedim...
sıklemenim çok güzeldi.. çok da özenli bakıyordum... ama şu birkaç gündür çiçeğime bi haller oldu... yapraklar saldı kendini saksıdan aşağı salındı yaprakları cansızlaştı.. çiçekleri çok ve gürdü.. şimdi iki yada üç çiçeği var yada yok gibi...
sanırım çiçeğim ölecek

ya ben çok özenle baktığım halde niye böyle oldu?
solmuş çiçekleri ve kuru yaprakları makasla sürekli kesip atardım... düzenli suyunu veririm... acaba solan çiçekleri hiç ellemese miydim? küstümü acaba....
napsam da kurtarsam çiçeğimi, ne olur bi yöntem biliyorsanız benide aydınlatın....