- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
Aslında menekşeleri tabağından sulamak daha doğru eskiden öyle yapardım ama bazı saksılarım derin olduğu için menekşelere su az geliyordu , şimdi bazen üstten bazen tabağından kafama göre nasıl öyle esiyorsa öyle veriyorum.masallah canımbende cok seviyorum cicekleri aMA BENİM EVİM sadece cam kenarı günes alıyo oda salonun o yüzden günesi sevenleri cam kenarına koydum diger yerler hiç günes almıyor.:26:anladım canım cok tesekkür ederim bende ilk cok su döküyodum simdi azalttım.bide suyunu saksının dibine koy diolar sendemi öyle yapıyosun.sagol canım
![]()

Üstten verdiğim zaman toprağın ıslaklığını görüyorum ya o beni tatmin ediyor tamam diyorum, zaten yeterli su içtiğini tabağına suyu çıkınca anlamış oluyorum böylelikle. Alltan suladığımda toprağın üstünü nemlendirene kadar su vermek çiçeğe zarar veriyor, az verdiğimde de toprak kuru olunca çiçeğin doyup doymadığını kestiremiyorum. Aklında olsun azar azar ama sık sık vermek en iyisi. Üstten verdiğinde alttan suyu çıkınca bırakırsın canım.
insallah canım ben ona yorumladım valla.insallah yüzünüz gülecek insallah
.o cicek gibi 3 kişi olacaksınız insallah.insallah canım benim insallahhhhhhhh
![]()
Benim barış çiçeğimde aynı arkadaşınki gibi açmış, biri beyaz biri yeşil . Benim de bir kızım var keşke o ikinci çiçek de bizim ikincisinin geleceğine alamet olsa