Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

ayyy o arapsaçını tırın tırın heryerde arıyorum biliyormusun çok tatlı bişey, inşallah bende bulurum. ayy çok sevindim eşin harika bir süpriz yapmış sana.
yaprak güzeli ilk dikilince öyle oluyor sakın sakın üzülme, ben ilk dikince yanına bi çubuk dikiyorum ona yaslandırıyorum 1-2 haftaya kadar toparlıyor kendisini ve çubuğa gerek kalmıyor çıkartıyorum. öyle tavsiye ederim canım. ve direk güneşe ko en çok güneş nereye geliyorsa direk oraya koy. güneş delisi o.
nilaycım yorumun boş çıkmış mı göremedim??
kızlar benim mum çiçeğim var siz büyüttünüzmü hiç yukarı tırmanıyo şimdi durdu
ayyyy lütfen resim albümüme bakın kızlar benimde var 10 yapraklı bir mum çiçeğim :))

Yarın bir arkadaşım mum çiçeği kırıp getirecek çok zor tutuyormuş .Bakalım her çeşitini bulsam dikerim.Tutarsa yeni hevesim olur epeydir arıyordum .
hiçte zor tutmuyor sakın korkma. ben direk dalından kırıp en kalitesiz arkadaki arsanın toprağına diktim tuttu :)))
Yerini asla değiştirmeden büyütmelisin.Foto atsana merak ettim
işte bu yoruma sonuna kadar katılıyorum, ben soğuk hep kapalı kullanmadığım bir odaya koymuştum orda coşmuştu, sonra yerini değiştirmeye bi başladım resmen gelişimi durdu kaldı öyle 2 aydır gelişme yok (((
gittim Allah kabul ederse
ayyy ne güzel ALlah isteyen herkese nasibetsin canım maşallah.
Ne güzel bende gittim.
ooo süper Allah kabul etsin kuzum darısı başımıza inşallah.
Evet benziyoruz galiba :) sen de sukulent sever misin
Dimiii ektim gitti işte :)
offff hemde bayılırım, yalnız bazı yerlerde dam koruğu diyorlar o da sukulet mi oluyor kafam karıştı. ben o dam koruğu denilen şeye bayılıyorum bisürü çeşidi var. hepsinden olsa keşke bende. ama zamanla 1er 1er alıp kolleksiyon yapıcam :)

kızlar kızlar kızlar gittim geldim... beş dakka önce ektiğim yeni çeliklerim işteeeee
sizlerin desteği ve tavsiyesi ile koştum gittim ektim geldim,
işte yeni cicilerim....
maşallah diyeyim öncelikle çokkkk şirinler yaaa bunlar kesin tutar varya içim açıldı beyazlara dikmişsin bu sefer, lacivertin yardımları ile inşallah bunlar senin yüzünü güldürecek arkadaşım

bayıldım maşallah ama benimki epey uzadı çubuğu çıkarınca yere düşer
bide gölgede duruodu güneşemi çıkarıyım

bunlarda yeni dal kırıp ektiğim mum çiçeği, yaprak güzeli, arapsaçı, kalanşo, spat (yelken çiçeği) ve japon gülü.. hepsi dal kırılıp ekildi.. birkaç gün oldu daha bebekler... inşallah büyür tutarlar...
tabi ben yine bi aptallık edip güneşli cama koymazsam

kızlar kızlar kızlar gittim geldim... beş dakka önce ektiğim yeni çeliklerim işteeeee
sizlerin desteği ve tavsiyesi ile koştum gittim ektim geldim,
işte yeni cicilerim....

Eki Görüntüle 1440747
çok güzel ya ben bu işi yapamıyorum işte tutturamıyorum taze yaprakmı koparmamız gerekiyor bide nerde duruyor bunlar

bayıldım maşallah ama benimki epey uzadı çubuğu çıkarınca yere düşer
bide gölgede duruodu güneşemi çıkarıyım
ne güzel seninki uzamış ah benimkide uzasa inşallah. güneş olmasada olur bence mum çiçeğine aydınlık yeterli. ama işte sen yer mi değiştirdin de durdu büyümesi????
yoksa aklıma şu geliyor, acaba kışın boy atıp, havalar ısınmaya başlayınca duruyormu??? galiba öyle. sanırım şimdi çiçek vermek için güç topluyor olabilir mum çiçeğin. ayy inşallah öyledir

maşallah diyeyim öncelikle çokkkk şirinler yaaa bunlar kesin tutar varya içim açıldı beyazlara dikmişsin bu sefer, lacivertin yardımları ile inşallah bunlar senin yüzünü güldürecek arkadaşım

inşallah canım, eğer siz ısrar etmeseniz vallahi ekmeyecektim artık... tamam bıraktım artık menekşe ekmeyecem diyordum sabah.. siz ısrar edince heveslendim... sizlerin menekşesi onlar

sen bendende deliymişsin kız ben sıkılırım onlar büyüyene kadar çok sabırsız biriyim iyi sabırlısın maşallah

sen bendende deliymişsin kız ben sıkılırım onlar büyüyene kadar çok sabırsız biriyim iyi sabırlısın maşallah

aslında çok sabırsızım, diğer kızlara sorsana ben çatladım bir aydır önceki ektiklerim ne zaman filizlenecek diye çatladım durdum
ama onlarda güme gitti işte...

3 ay kadar oldu yerini değiştireli ama bilmemki daha çözemedim mum çiçeğini

gazellll ayyy bayıldım yaaaaa ne güzeller, yaprak güzelini direk güneşe koy 2 hafta sonra bak nasıl dimdik kıpkırmızı sana bakacak şaşıracaksın.
yaaaa arapsaçıııı ne olur bende bulayım ne olurrr

mum çiçeğinin yaprakları dayanıklıdır ama çiçeği nazlıdır.. kolay kolay açmaz biraz uzaması lazım canım...

canım benim canım arkadaşım senin yaprağı güzel çiçeğini görmesem inan ekmezdim... sen okadar özenlisin ki beni cezbettin resmen.. :) bende arkadaşa söyledim bulup getirmiş taa köyünden... :)
ben şimdi onu güneşli cama mı koyayım, yanmaz demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…