- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
İnşallah canım.benimde Allah kabul etsin seneye tekrar düşünüyoruz bakalım rabbim tekrar çağırırmı bizi
Ben sukulent e bayılırım.Evet benziyoruz galiba :) sen de sukulent sever misin
Dimiii ektim gitti işte :)
tamam canım güle güleİnşallah canım.Görüşürüz ben kaçtım.
ayyy o arapsaçını tırın tırın heryerde arıyorum biliyormusun çok tatlı bişey, inşallah bende bulurum. ayy çok sevindim eşin harika bir süpriz yapmış sana.bugün satışa çıktı mı acaba?
hani geçenlerde bişey anlatmıştım, bi eczanede arapsaçı çiçeği görmştüm, ama istemeye çekindim diye :)
utanmıştım... :)
bugün eşim ilaç almaya gitmişti, istemiş :)
eczacı kadın sağolsun vermiş...:) gelir gelmez ektim saksıya fotoğraflarını çekip koyayım inşallah....
birde grap'cım sende yaprak güzeli vardı değilmi? ben de sonunda buldum.. bi arkadaşım bulmuş dal kırıp getirmiş sağolsun ama sanırım tutmayacak yaa, çok cansız duruyor.. iki gün önce ektim, su verdim ama çok cansız yıkılıyor dik durmuyor... tutmadı mı sence ?? onunda resmini çekeyim..
ayyyy lütfen resim albümüme bakın kızlar benimde var 10 yapraklı bir mum çiçeğim :))kızlar benim mum çiçeğim var siz büyüttünüzmü hiç yukarı tırmanıyo şimdi durdu
hiçte zor tutmuyor sakın korkma. ben direk dalından kırıp en kalitesiz arkadaki arsanın toprağına diktim tuttu :)))Yarın bir arkadaşım mum çiçeği kırıp getirecek çok zor tutuyormuş .Bakalım her çeşitini bulsam dikerim.Tutarsa yeni hevesim olur epeydir arıyordum .
işte bu yoruma sonuna kadar katılıyorum, ben soğuk hep kapalı kullanmadığım bir odaya koymuştum orda coşmuştu, sonra yerini değiştirmeye bi başladım resmen gelişimi durdu kaldı öyle 2 aydır gelişme yokYerini asla değiştirmeden büyütmelisin.Foto atsana merak ettim
ayyy ne güzel ALlah isteyen herkese nasibetsin canım maşallah.gittim Allah kabul ederse
ooo süper Allah kabul etsin kuzum darısı başımıza inşallah.Ne güzel bende gittim.
offff hemde bayılırım, yalnız bazı yerlerde dam koruğu diyorlar o da sukulet mi oluyor kafam karıştı. ben o dam koruğu denilen şeye bayılıyorum bisürü çeşidi var. hepsinden olsa keşke bende. ama zamanla 1er 1er alıp kolleksiyon yapıcam :)Evet benziyoruz galiba :) sen de sukulent sever misin
Dimiii ektim gitti işte :)
maşallah diyeyim öncelikle çokkkk şirinler yaaa bunlar kesin tutar varya içim açıldı beyazlara dikmişsin bu sefer, lacivertin yardımları ile inşallah bunlar senin yüzünü güldürecek arkadaşımkızlar kızlar kızlar gittim geldim... beş dakka önce ektiğim yeni çeliklerim işteeeee
sizlerin desteği ve tavsiyesi ile koştum gittim ektim geldim,
işte yeni cicilerim....
bayıldım maşallah ama benimki epey uzadı çubuğu çıkarınca yere düşerayyy o arapsaçını tırın tırın heryerde arıyorum biliyormusun çok tatlı bişey, inşallah bende bulurum. ayy çok sevindim eşin harika bir süpriz yapmış sana.
yaprak güzeli ilk dikilince öyle oluyor sakın sakın üzülme, ben ilk dikince yanına bi çubuk dikiyorum ona yaslandırıyorum 1-2 haftaya kadar toparlıyor kendisini ve çubuğa gerek kalmıyor çıkartıyorum. öyle tavsiye ederim canım. ve direk güneşe ko en çok güneş nereye geliyorsa direk oraya koy. güneş delisi o.
nilaycım yorumun boş çıkmış mı göremedim??
ayyyy lütfen resim albümüme bakın kızlar benimde var 10 yapraklı bir mum çiçeğim :))
Eki Görüntüle 1440720
hiçte zor tutmuyor sakın korkma. ben direk dalından kırıp en kalitesiz arkadaki arsanın toprağına diktim tuttu :)))
işte bu yoruma sonuna kadar katılıyorum, ben soğuk hep kapalı kullanmadığım bir odaya koymuştum orda coşmuştu, sonra yerini değiştirmeye bi başladım resmen gelişimi durdu kaldı öyle 2 aydır gelişme yok(((
ayyy ne güzel ALlah isteyen herkese nasibetsin canım maşallah.
ooo süper Allah kabul etsin kuzum darısı başımıza inşallah.
offff hemde bayılırım, yalnız bazı yerlerde dam koruğu diyorlar o da sukulet mi oluyor kafam karıştı. ben o dam koruğu denilen şeye bayılıyorum bisürü çeşidi var. hepsinden olsa keşke bende. ama zamanla 1er 1er alıp kolleksiyon yapıcam :)
çok güzel ya ben bu işi yapamıyorum işte tutturamıyorum taze yaprakmı koparmamız gerekiyor bide nerde duruyor bunlarkızlar kızlar kızlar gittim geldim... beş dakka önce ektiğim yeni çeliklerim işteeeee
sizlerin desteği ve tavsiyesi ile koştum gittim ektim geldim,
işte yeni cicilerim....
Eki Görüntüle 1440747
ne güzel seninki uzamış ah benimkide uzasa inşallah. güneş olmasada olur bence mum çiçeğine aydınlık yeterli. ama işte sen yer mi değiştirdin de durdu büyümesi????bayıldım maşallah ama benimki epey uzadı çubuğu çıkarınca yere düşer
bide gölgede duruodu güneşemi çıkarıyım
maşallah diyeyim öncelikle çokkkk şirinler yaaa bunlar kesin tutar varya içim açıldı beyazlara dikmişsin bu sefer, lacivertin yardımları ile inşallah bunlar senin yüzünü güldürecek arkadaşım
sen bendende deliymişsin kız ben sıkılırım onlar büyüyene kadar çok sabırsız biriyim iyi sabırlısın maşallahbunlarda yeni dal kırıp ektiğim mum çiçeği, yaprak güzeli, arapsaçı, kalanşo, spat (yelken çiçeği) Eki Görüntüle 1440763 Eki Görüntüle 1440765 Eki Görüntüle 1440766 Eki Görüntüle 1440766 Eki Görüntüle 1440767 Eki Görüntüle 1440770 ve japon gülü.. hepsi dal kırılıp ekildi.. birkaç gün oldu daha bebekler... inşallah büyür tutarlar...
tabi ben yine bi aptallık edip güneşli cama koymazsam
çok güzel ya ben bu işi yapamıyorum işte tutturamıyorum taze yaprakmı koparmamız gerekiyor bide nerde duruyor bunlar
sen bendende deliymişsin kız ben sıkılırım onlar büyüyene kadar çok sabırsız biriyim iyi sabırlısın maşallah
3 ay kadar oldu yerini değiştireli ama bilmemki daha çözemedim mum çiçeğinine güzel seninki uzamış ah benimkide uzasa inşallah. güneş olmasada olur bence mum çiçeğine aydınlık yeterli. ama işte sen yer mi değiştirdin de durdu büyümesi????
yoksa aklıma şu geliyor, acaba kışın boy atıp, havalar ısınmaya başlayınca duruyormu??? galiba öyle. sanırım şimdi çiçek vermek için güç topluyor olabilir mum çiçeğin. ayy inşallah öyledir
ne güzel seninki uzamış ah benimkide uzasa inşallah. güneş olmasada olur bence mum çiçeğine aydınlık yeterli. ama işte sen yer mi değiştirdin de durdu büyümesi????
yoksa aklıma şu geliyor, acaba kışın boy atıp, havalar ısınmaya başlayınca duruyormu??? galiba öyle. sanırım şimdi çiçek vermek için güç topluyor olabilir mum çiçeğin. ayy inşallah öyledir
tutar caanım inşallah bende heveslendim yarın bi tane ekiyim bakalım yapabilecekmiyimgüneş almayan ama ışık alan biryerde durmalıymış canım.. evet taze yaprak kırıp direk ektim.. inşallah tutarlar...
aslında çok sabırsızım, diğer kızlara sorsana ben çatladım bir aydır önceki ektiklerim ne zaman filizlenecek diye çatladım durdum
ama onlarda güme gitti işte...
gazellll ayyy bayıldım yaaaaa ne güzeller, yaprak güzelini direk güneşe koy 2 hafta sonra bak nasıl dimdik kıpkırmızı sana bakacak şaşıracaksın.
yaaaa arapsaçıııı ne olur bende bulayım ne olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?