Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

çok kötüler değilmi
ağlayacam resmen Zeynep yaa , ne kadar aptalım yaa, ne diye koyuyorsun oraya, dursun işte yerinde.. tam filiz verecek kıvama geldiler , ne demeye kurcalıyorsun aptal gazel aptal
gazel cim cnm arkadaşım üzme kendini bu kadar tatlımmmmmmmm
menekşe yaprakların varsa yine köklendir tekrar yaparsın üzülmee

bende geçen yıl balkona sahte çiçekler koydum hep, onları saksıya dikmek için arka arsadan birsürü toprak almıştım senin gibi o geldi şimdi aklıma :)))) senle benzer yanlarımız çok sanırım

bugün satışa çıktı mı acaba?
hani geçenlerde bişey anlatmıştım, bi eczanede arapsaçı çiçeği görmştüm, ama istemeye çekindim diye :)
utanmıştım... :)
bugün eşim ilaç almaya gitmişti, istemiş :)
eczacı kadın sağolsun vermiş...:) gelir gelmez ektim saksıya fotoğraflarını çekip koyayım inşallah....
birde grap'cım sende yaprak güzeli vardı değilmi? ben de sonunda buldum.. bi arkadaşım bulmuş dal kırıp getirmiş sağolsun ama sanırım tutmayacak yaa, çok cansız duruyor.. iki gün önce ektim, su verdim ama çok cansız yıkılıyor dik durmuyor... tutmadı mı sence ?? onunda resmini çekeyim..

güzel çözüm ne para vericen Allahın toprağına

bende ondan alıcam canım

Yarın bir arkadaşım mum çiçeği kırıp getirecek çok zor tutuyormuş .Bakalım her çeşitini bulsam dikerim.Tutarsa yeni hevesim olur epeydir arıyordum .

Yarın bir arkadaşım mum çiçeği kırıp getirecek çok zor tutuyormuş .Bakalım her çeşitini bulsam dikerim.Tutarsa yeni hevesim olur epeydir arıyordum .
aaa ne tesadüf aynı anda aynı çiçeği yazdık kız mum çiçeği bi açsa çok güzel kokuyormuş görünüşüde çok güzel bakın resmini çekiyim

ya resimlerim yamuk çıkıyo sizde dosya yükleye tıklamıyormusunuz

Eklentiler

• 20150304_164336.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 20150304_164341.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 20150304_164343.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…