İkincideki evler sahil kenarında hep böyle.Denizin nemi iyi geliyo çiçeklere.bayıldım
Merak etme saksı değiştirip çürükleri elinle ayıkladıysan tutar . çok su dökme.elimle yaprağı ikiye katlayabiliyorum
çiçekleri iyi durumda ama yapraklar mahvolduEki Görüntüle 1451359
İkişer yaprak dik sende.tek poşete geçirsem hepsini birden nasıl olur toparlar mı sence?
bende üzüldüm bugün sanırım solacaklar
of ya menekşeden yana hiç şansım yok benim...
diğer bütün çiçeklerim capcanlı olur tutar gürleşir.. ama menekşe elimden tutmuyor
İnşallah yaprakları da düzelir canim. Ben kalansolari cok seviyorum seninki cok güzelmiş masallahelimle yaprağı ikiye katlayabiliyorum
yeni çiçeğin hayırlı olsun gazel cim güle güle büyüt inşallah :)Eki Görüntüle 1451243 kızlar bugün çiçekçinin önünden geçerken begonyaları gördüm dayanamadım aldım, çiçekçi de çok ucuza verdi sağolsun..
eve geldim hemen toprağını değiştirdim çünkü biraz sararmaya yüz tutmuş.. çiçekçi de dedi hemen değiştirin diye..
çiçek coşturandan cansuyu verdim.. hatta kenarında bir tane dal varmış onu da kırdım bağlantı yerinden.. suya ıslattım.. yanındaki kahve fincanındaki begonyanın çeliği... rengini henüz bilmiyorum ama pembemsi bir tomurcuğu var.. sanırım pembe açacak inşallah toparlar....
o da biraz ıslansın köklensin ekerim inşallah...
bnm bi kalanşom öldü cnm yapraklarını suya koydum pörsümüş dün attım biride yaprakları kararma yapmış temizledim şimdi sağlam biri maşallah iyi durumda hazır toprakları beğenmiyom benelimle yaprağı ikiye katlayabiliyorum
iyi akşamlar herkese ben de bugün minik saksılar aldım, menekşelerim çok, onun dışında başka çiçek ekmek istiyorum rengarenk :) mevsimlik değil, her zaman açan bi çiçek, saksılar minik, ne önerirsiniz arkadaşlar ? çuha geldi aklıma ama mevsimlik mi o bilmiyorum. yada başka ne olabilir ?
[/QUOTE
hoşgeldin cnm ...
eminimki burayı gördükçe çiçek alma merakın yoğunlaşıcak biz hepimiz öle olduk darısı başına :)
gel gelelim saksılara çok güzeller metal olmalı bunlardan bnde de var sümbül ektim ama altlarında hava almak için delik yok menekşe hava almayı sever çuha evde pek olmuyo kalanşo ekebilirsin yada sardunya çok dayanıklı renk renk muhteşem olur
Küpeli cam güzeli kaktüs olabileriyi akşamlar herkese ben de bugün minik saksılar aldım, menekşelerim çok, onun dışında başka çiçek ekmek istiyorum rengarenk :) mevsimlik değil, her zaman açan bi çiçek, saksılar minik, ne önerirsiniz arkadaşlar ? çuha geldi aklıma ama mevsimlik mi o bilmiyorum. yada başka ne olabilir ?
kesinlikle kopar cnm ben kopardım aralarından sağlam çıkıyo bileKopariyimmi yapraklari
Bi köke baksaydın şöyle kaldırıp .Çüümüşse bile yeniden tutar yada en iyisi toprağa batan saplardan bir dal ayır ki yedek olsun .Kopariyimmi yapraklari
çuhayı sende yeni ektin o zaman canım. ben de emin olamıyorum açıkçası, küçük saksılar için gayet hoş bir çiçek aslında. teşekkürler yorum için :)Benim cuham var canim güzel bi çiçek ama her mevsim acarmi bilmem
gazelcim menekşelerin yeri iyi olmuş arada kontrol et mutlaka yaprakları yanmasın tek yaprak menekşlerin yeri orda iyi değil galiba az daha gölgeye alsan yaprak güzeli grap cım doğru sölemiş güneşi çok sever yaprakları kızarır gölgede yaprağı soluk olur suyuda çok sever bnmki kocaman oldu maşallah son bişey tatlım kılıç güneşi sevmez bide seninki çok yeni cam altına felan koysan :)kızlar bugün sizlerin tavsiyelerine uyup menekşelerimin yerlerini değiştirdim...
güneş alan pencereye koydum, ve iki katlı A4 kağıdıyla gölge yaptım bantla yapıştırdım...
menekşelerim hiç çiçek açmıyordu bilyorsunuz, güneş almayan camdaydı, şimdi buraya koydum bakalım hafif güneş alınca nasıl olacaklar??
inşallah yakmam menekşelerimi.. nasıl olmuş sizce??Eki Görüntüle 1451197 Eki Görüntüle 1451198 Eki Görüntüle 1451198
grap'cım yaprak güzelini de koydum bu cama.. oda dursun bakalım yeni yerinde alışsın, inşallah küsmez bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?