- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
o zm kısa zmnda sende de foto bekliyoz new cimhoş buldum canım :) çok seviyorum çiçekleri, 2 yıldır yetiştiriyorum, becerebildiğim kadarıyla tabi :) evet altta delik yok, metal saksı, çok şirinler ama. menekşe çok var evde canım, sırf saksıları beğendim aldım ama çiçek bulamadım. sardunyalarım büyük saksıda, dediğin kalanşo yu bi araştırayım. hiç bilmiyorum o nedir. begonya geldi şimdi aklıma. koçtaşta rengarenkler ama, ne veriyorlar bu çiçeklere bilmem. ben eve alınca bazen ölüyorlar :)
teşekkürler canım tavsiye için olabilir hepsi çok güzel. birazdan çekeyim foto menekşelerin.Küpeli cam güzeli kaktüs olabilerçok güzelmiş saksıların.Menekşelerini göriyyyyyymmm.
Metalleri delme içine uygun plastik saksı al su kabı gibi kullan menekşeler suya kök salmayı seviyo.hoş buldum canım :) çok seviyorum çiçekleri, 2 yıldır yetiştiriyorum, becerebildiğim kadarıyla tabi :) evet altta delik yok, metal saksı, çok şirinler ama. menekşe çok var evde canım, sırf saksıları beğendim aldım ama çiçek bulamadım. sardunyalarım büyük saksıda, dediğin kalanşo yu bi araştırayım. hiç bilmiyorum o nedir. begonya geldi şimdi aklıma. koçtaşta rengarenkler ama, ne veriyorlar bu çiçeklere bilmem. ben eve alınca bazen ölüyorlar :)
malesef ben çiçek büyütme özürlüyüm canım :) sardunyalarıma 2 yıldır kar yağdı. ve çok kötü oldular. orkidem kurudu gitti. il dışı fazla oluyor malesef, bırakacak komşum da yok. çok seviyorum ama hep bozuluyorlar.Menekselerin çok güzel maşallah canim diğerlerini de cok beğendim gule Güle büyüt
kalanşolara baktım şimdi canım. hatırladım koçtaşta var bunlardan. güzelmiş gerçekten. ben bi gideyim bakalım, mevsimlik değilse ondan alayım :)o zm kısa zmnda sende de foto bekliyoz new cim
evet çok şirinler ona göre çiçek alırsın sende kalanşolara mutlaka bi göz at derim :)
yok cnm mevsimlik değil her zmn büyürkalanşolara baktım şimdi canım. hatırladım koçtaşta var bunlardan. güzelmiş gerçekten. ben bi gideyim bakalım, mevsimlik değilse ondan alayım :)
hepsi çok güzel :))))))Eki Görüntüle 1451703 menekşelerim daha fazla aslında ama bir süreliğine anneme verdim. onunkiler öyle müthiş ki. biraz o baksın bana geri verecek. benim evde nedense onunkiler gibi olmuyor.
iyi iyi o zaman saksılarıma da uygun boyutta. ekince gösteririm size de :)yok cnm mevsimlik değil her zmn büyür
bnde yrn olsunda pazara çıksam diye sabırsızlanıyom grap cnm bnmGazelcim süper profesyonel bir görüntü olmuş cam önü çiçeklerin ve gölgeleme sistemin. Inşallah coşarlar burda.
ayy senin yaprak güzelinin yaprakları negüzel miş tırtıklı tırtıklı. Benimkiler daha düz ovalimsi .
Yeni aldığın begonya bence sende coşacak süper olacak paylaşırsın resimlerini ozaman birdaha. Çünkü baya diri ve canlı görünüyor.
Zeynep süper bir haber bu a101 tam bir çiçek sever market yaaa.
New smile hoşgeldin canım aramıza saksıların çokkkkk şirinn. Tedi diye bir mağza var burda orda görmüştüm sen nerden aldın. Bence onların içine kaktüs tarzı bitkiler çok yakışır. Yada google dan sukulent diye yaz arat bak o cinsler süper gider.
Nilayım ayyy sen yarın pazarda coşarsın eminim. Bakalım hangi güzellikler ile Döneceksin aramıza merakla bekliyorum
kız böyle renkli saksıları nerden buluyonuz cnmBu da bugün aldığım küpeli çiçeğim ve saksılar ve 2 dal kalanşo.yılbaşı çiçeği 1kö
Eki Görüntüle 1451666
gazelcim menekşelerin yeri iyi olmuş arada kontrol et mutlaka yaprakları yanmasın tek yaprak menekşlerin yeri orda iyi değil galiba az daha gölgeye alsan yaprak güzeli grap cım doğru sölemiş güneşi çok sever yaprakları kızarır gölgede yaprağı soluk olur suyuda çok sever bnmki kocaman oldu maşallah son bişey tatlım kılıç güneşi sevmez bide seninki çok yeni cam altına felan koysan :)
Gazelcim süper profesyonel bir görüntü olmuş cam önü çiçeklerin ve gölgeleme sistemin. Inşallah coşarlar burda.
ayy senin yaprak güzelinin yaprakları negüzel miş tırtıklı tırtıklı. Benimkiler daha düz ovalimsi .
Yeni aldığın begonya bence sende coşacak süper olacak paylaşırsın resimlerini ozaman birdaha. Çünkü baya diri ve canlı görünüyor.
Zeynep süper bir haber bu a101 tam bir çiçek sever market yaaa.
New smile hoşgeldin canım aramıza saksıların çokkkkk şirinn. Tedi diye bir mağza var burda orda görmüştüm sen nerden aldın. Bence onların içine kaktüs tarzı bitkiler çok yakışır. Yada google dan sukulent diye yaz arat bak o cinsler süper gider.
Nilayım ayyy sen yarın pazarda coşarsın eminim. Bakalım hangi güzellikler ile Döneceksin aramıza merakla bekliyorum
Bakin iyice budadim kökü iyi galiba sert
çok güzel gazelcim bende dün alacaktım begonya nasıl yetişir nerde durur bilemediğim için almadım aklımda açelya var aslında
güle güle büyüt
Pazardankız böyle renkli saksıları nerden buluyonuz cnm
önce grap sonra sen
yok bzm burda öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?