- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
ayyyyyyyy cnm yaaaa gece gece nasıl heveslisinnilaycım, plastik bir tabağa biraz toprak koyup bahsettiğim gibi fesleğenden bir tutam serpiştirdim...
içinde tohum var gibi hissettim, minik minik kahverengi tohuma benzer şeyler vardı içinde.. sanırım onlar tohum.. ektim bakalım neler olacak, tohum varsa çıkar yoksa da bi kaybım yok nasılsa
bu da resmi..
Eki Görüntüle 1453136
ayyyyyyyy cnm yaaaa gece gece nasıl heveslisin
bnde öyleyim sende canı çıkıklardanmasın yoksa
gel gelelim tohum işine içinde minikler varsa ben pek fotoda göremedim neyse tohumdur o zmn :)
bnde tohum işinden yeni anlamaya başladım koca bahçemiz var yazın herşey ekiliyo :)
Bende araştırıcam.Gözyaşı damlasıymış bi saksı komşu atmış aşağı ben kuruduktan sonra gördüm belki tekrar filizlenir bi bakim.cnm ben sana yollayım valla cidden sölüyom
Mektup gibi zarflada gelirgrap cnm kargoyla yollarım arkadaşım eğer bulamazsan inan çok ciddiyim ztn çok arsız kutuda bişey olmaz heralde
hakkaten yaa, bir ilaç kutusunun içine konsa yeter bencede. nilayım halleder o işiMektup gibi zarflada gelirbişey olmaz.
ayy hele ben nasıl hevesliyim daha dikemedim bile parmağımı kestiğimle kaldım :)))günaydın kızlar çekirdekleri sabırsızlıkla bekliyorum o resmide çok beğendim gerçekten bonzai gibi duruyo
nasıl bekliycem bilmem bu sabırsızlıkla
grap'cığım, bu mesajınla aklıma frenk yemişi'ni getirdin :)Gazelll ayyy süpersin yaaa akşam akşam fesleğen bile ekmişsin ben horlarken :)) dün uyuya kalmışım onun için bir anda aranızdan ayrılmışım kusura bakmayın.. süpersin ya çok coşkulu bir bitki sevgin var bayılıyorum sana maşallah :))
ben yedim canım bu meyveyi ama sevmedimgrap'cığım, bu mesajınla aklıma frenk yemişi'ni getirdin :)
Kendisi bir kaktüs meyvesidir ve tadı şeftaliyi andırır.
Senin için resmini de ekliyorum.
Zevk meselesi tabii :)ben yedim canım bu meyveyi ama sevmedim
ayyy asıl sana geçmiş olsun canım benim ALlah hepimizi korusun inşallahgeçmiş olsun canım
ama benim kadar biyerini kesen bir insan olamaz gecen koca borcamı yere düşürdüm bi parçası bacağımı yardı geçti 2 tanecik iz kaldı bacağımda
ayyy ilk defa görüyorum vay anasını demek şeftali gibi hiç varya öyle birşeyin yeneceği aklıma gelmez, heleki tadınında öyle olacağı hiçmi hiç aklıma gelmezdi.Bu mesajınla değil kaktüse övgüler yağdırdığın mesajınla
Yanlış alıntılamışım :))))
Katılıyorum canımm... Bana göre Allah'ı anlamak, ona zihinsel olarak ulaşmak doğayı sevmekle alakalı.ayyy asıl sana geçmiş olsun canım benim ALlah hepimizi korusun inşallah
ayyy ilk defa görüyorum vay anasını demek şeftali gibi hiç varya öyle birşeyin yeneceği aklıma gelmez, heleki tadınında öyle olacağı hiçmi hiç aklıma gelmezdi.
işte böyle dış görünüşle yorum yapmamak için bir güzel örnekte sen paylaşmışsın. Allah aslında düşünen insanlar için ne örnekler veriyorda biz ancak zerresini farkedebiliyoruz bu doğal ve gizli şifrelerin. ayyyy şuanda kendimi hani kuranı kerimde şifre arayan bir adam varya ömer çelakıl, aynı ona benzettim :)
sağol canım aminayyy asıl sana geçmiş olsun canım benim ALlah hepimizi korusun inşallah
ayyy ilk defa görüyorum vay anasını demek şeftali gibi hiç varya öyle birşeyin yeneceği aklıma gelmez, heleki tadınında öyle olacağı hiçmi hiç aklıma gelmezdi.
işte böyle dış görünüşle yorum yapmamak için bir güzel örnekte sen paylaşmışsın. Allah aslında düşünen insanlar için ne örnekler veriyorda biz ancak zerresini farkedebiliyoruz bu doğal ve gizli şifrelerin. ayyyy şuanda kendimi hani kuranı kerimde şifre arayan bir adam varya ömer çelakıl, aynı ona benzettim :)
Günaydın canım arkadaşlarım benim hayırlı cumalar hepinize, güzel bir gün olur inşallah hepimiz için
bende dün akşam diktiğim benjamin bir an evvel tutsunda yeni yapraklar vermeye başlasın diye sabırsızlandığım için sevgili lacivert arkadaşımın taktidiğini uygulayıp saksının üzerine pet şişe kapattımmenekşelerde işe yarıyorsa benjamini bir benjamin ağacına dönüştürür bence işte resmi
Eki Görüntüle 1453239
bugünde eve giderken limon alıp akşam dikeceğim Allah nasibederse. ayy dün o hevesle parmağımı bir kestim ki nasıl sızlıyor, limon almayı unutmam imkansız yani sürekli sızlayıp hatırlatıyor bana parmağım :))
Gazelll ayyy süpersin yaaa akşam akşam fesleğen bile ekmişsin ben horlarken :)) dün uyuya kalmışım onun için bir anda aranızdan ayrılmışım kusura bakmayın.. süpersin ya çok coşkulu bir bitki sevgin var bayılıyorum sana maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?