Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Ayyy bende ekicem yaaa ama bugün geç oldu yarın yapayım bari. Bugün benjamin ektim. İşyerimdeki yaprak güzeli orayı sevmedi ne yaşadı ne de öldü. Onu eve getirdim bir kupaya diktim. Boşalan saksıyada benjamin ektim anneminkinden kırıP. 1 haftadır sudaydı ama köklenmemiş. Ama dayanamadım ektim inşallah bari bu işyerini sever.

canım Benjamin ağaçgillerden olduğu için öye suda falan köklenmesi çok zor...
direk ekmekle iyi etmişsin...
bende ekecem bi fırsat bulursam.. ama yer kalmadı valla evde heryer çiçek oldu
biraz alışsın Benjamin eve biraz adapte olsun inşallah ekicem.. arkadaşa da hediye eteyi düşünüyorum ekip bi tane...
limon çekirdeği oyalamaz hayatım.. beş dakkamı bile almadı...istersen çekirdekleri çıkar suya koy ... yarın ekersin.. suda bekledikçe asidi çıkar daha iyi olurmuş :)

Kurusunun içinde tohum varsa ek hemen çıkar.Daha çıkmadı annem sebze serasına bolca eker daha vakit var

menekşe sabır isteyen bi çiçek vede nazlı büyüyo cnm çöpe atman üzücü olmuş ben yapraklarını köklendirdm bi süre şimdi ektim bklım ilk denemem inşallah olur :)

inşallah iyi gelir grapcım :)bitki besini çoşturur eğer faydası varsa hmn bnde alıyım aslında arada çiçek topraklarına gübrek koymak lazım :)
bnde aynı dertten yakınıyom çiçek olan daha hassas galiba sardunyaların alt yapraklarını temizle yeniden patlar birde yerini sevmemiş olabilir bnm sardunyalarımda maşallah dev gibi oldular :)

Ayyyy dayanamıyorum zaten filmimde reklama girdi ozaman hemen mutfağa girip bir adet limon kesio çekirdeklerini suya koyuyorum. Yarın dikerim mübarek cuma günü. Ayy negüzel hepimiz aynı gün dikmiş oluyorumz bakalım kiminki önce çıkacak süper yaaaa

sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz canım

cnm ben sana yollayım valla cidden sölüyom

Ayyy inanamazsınız evde yatım limon kalmış. Onun içinde de 1 tane bile çekirdek çıkmadı.... ((( bide parmağımı kestim.

Nilayım süpersin resimleri bekliyorum

ben bugun aldım hemide 1 lira :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…