Kızlar yahu 2 tane limon kestim içlerinde 1 tane bile çekirdek çıkmadı inanamadım. Bizim yediklerimiz nedir böyle. Allahım genetiği bozulmuş meyve ve sebzeler yiyoruz...
Merhaba bayanlar nasılsınıızz ? burada hava çok karanlık gök gürültülü ve yağışlı sanki akşam olmuş gibi bir hal var
Limon çekirdeklerimi suya koydum limon kardeşliğinde ben de varım
ama toprağım yok toprak almam lazım
Kızlar yahu 2 tane limon kestim içlerinde 1 tane bile çekirdek çıkmadı inanamadım. Bizim yediklerimiz nedir böyle. Allahım genetiği bozulmuş meyve ve sebzeler yiyoruz...
bende umudumu kaybedip bir mandalina yiyim dedim o da zaten koca bir mandalina portakal aşısı yapmışlardı galiba. Bi açtım her tanesinde çekirdek var. Dedimki bu işte bir iş var hadi bunu ekim
evet canım pahalı meyve vermesi için aşılamak gerekiyormuş neyse yaprakları bile bizim için yeterli önemli olan yeşillik olsun
sınavın içinde başarılar
Benim oğlan küçükken mandili derdi.3 -5 kilo var o ağaçlarda be
. Bugün birbirimize dua edelim Günahsız ağızla edilen dua kabul olurmuş.
Ben hepimize Allah bahçeli güzel bir ev versin diyorum.
Haklısın canım güneş almak istiyor ama annemden geldiğindede böyle uzundu. Bizim evde bir karış kadar daha uzadı ama dalları zayıf işte. Boyunu çok seviyoruz nasıl kıyar da keserim bilmiyorum :)
selamlar, minik saksılarım için kalonşa baktım bugün 9 tl sizce nasıl fiyat kızlar ? 3 tane alıcam daha uyguna nerde bulabilirm ki diye almadım. ama fiyat böyleyse alırım yine. sizce normal mi ?
kızlar çiçek deryası oldu maşallah
kalanşomu diksemmi kızlar suda öle duruyo çil vermiyo ama çiçekte açıyo durmadanEki Görüntüle 1453817 Eki Görüntüle 1453818
Canim cok sagol, evet tek kök var o da iki ye ayrılmış durumda sadece boya gidiyor, başka dalı çıkmıyor. Arkadaşlar güneş görsün dedi. Daha aydınlık bi yere aldım. Eşim yapraklarını seve seve uzadı böyle, kesersem çok üzülür eminim :)aynen bende sırf bonzai gibi ağaç şeklini seviyorum yeşil parlak yapraklı hali çok güzel görünüyor...:)
bende rabbim kimseye sağlık sıkıntısı vermesin, sevdiklerimizin acısını hasretini yaşatmasın, devletimize refah bir gelecek, tüm Müslümanlara selamet, savaş altındaki masumlara da sabır ve kurtuluş diliyorum....halimize nekadar şükretsek az.. allah hayırlı gelecekler nasip etsin hepimize...
canım sakın kesme, çünkü senin yaprak güzelinin cinsi böyle.. uzayan cinsten.. bizim köyde bi kadında vardı, sarmaşık gibi ipe sardırıp tavana kadar çıkarmıştı...kesme sakın...
hiç sanmıyom cnm çiçekçilerde olsun ama peyzaj yerlerinde vardır mutlakaçiçekçilerde var mıdır acaba balkonda güzel olur mis gibi kokular içinde otururuz diye düşünmüştümmm
bnde anca giriyom misafirimiz var asker e gidicek inşalahKızlar ne yapıyorsunuz .
Hosbuldum inşallah birşey olmaz kalansoyu çoğaltmayı cok istiyorum çünkü.Hoşgeldin nazife çok sulama biraz daha bekle bişey olmaz
Herşey gönlünce olsun zeynepcim.hayırlı geceler canım
amin
kızlar yeni bi çiçek almaya karar verdim yağlı mustafa bilirmisiniz
oda sarkık olur çabuk büyür şimdi ondan ekmeyi düşünüyom :)
bnm benjamın suya koyduğum köklensin diye yaprakları dökmüş malasef
yrn hava iyi olursa eşimle dağlara toprak almaya gidicez bi sürü saksı aldım
Parlak Mustafa diye duydum ama yağlısını duymamıştım :))))kızlar yeni bi çiçek almaya karar verdim yağlı mustafa bilirmisiniz
oda sarkık olur çabuk büyür şimdi ondan ekmeyi düşünüyom :)
bnm benjamın suya koyduğum köklensin diye yaprakları dökmüş malasef
yrn hava iyi olursa eşimle dağlara toprak almaya gidicez bi sürü saksı aldım
banada pahalı geldi açıkçası canım. 3 tane alıcam birde, kurursa diyede korkuyorum, ne yapsam bilemedim. başka i yered bakayım olmazsaayyyy new cim bana pahalı geldi biraz başka yerlere de baksan cnm daha ucuzunu bulursun
9 lira normal canım, bende o civarda almıştım... üç tane almana gerek yok, bir tane al onun kenarlarında dal çelikleri vardır kesin.. o dalları kır ve ek toprağa hemen tutarlar canım... kısa zamanda da büyürler.. boşa para verme, hemde kendin çoğaltmanın tadı bambaşka inan :)
canım hiç bekletme kalanşo çok arsızdır hemen tutar.. ek toprağa, çok su verme ama susuz da bırakma...
birkaç güne kadar tutar...
Canım dal şart değil yaprağı yatır hafif nemli toprağa, kendi kendine yavruluyor kalanşo :)aaaaa öylemi bilmiyordum canım, ozaman öyle deneyim bi. farklı renkler olsun istiyordum gerçi birinden bulsam bana bi dal verse güzel olur :)
oooo süper, nazlı değil demek ki çok :) sağ ol canım bilgi için deneyeceğim :)Canım dal şart değil yaprağı yatır hafif nemli toprağa, kendi kendine yavruluyor kalanşo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?