- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
ben geldim kıslar o kadar yoruldumki anlatamam Allah emeklerimin karşılığını verir inşallah çok zor Allah düşmanıma dahi vermesin
doktor iyi karşıladı pozitif biri kan verdik bissürü test yaptırıcaz baştan tekrar rahim filmi çekilecek 15 gün sonra tekrar gidicez hayırlısı bakalım rahmin kalın dedi bide önceki doktorlar öle bişey dememişti
bide şeker yüklemesi yapıcaz dedi bende korkuyorum şeker hastası olurmuyum diye Allah korusun
Allah çifter çifter bebiş nasip etsin canım hepimize, inşallah tez zamanda olur :)ben geldim kıslar o kadar yoruldumki anlatamam Allah emeklerimin karşılığını verir inşallah çok zor Allah düşmanıma dahi vermesin
doktor iyi karşıladı pozitif biri kan verdik bissürü test yaptırıcaz baştan tekrar rahim filmi çekilecek 15 gün sonra tekrar gidicez hayırlısı bakalım rahmin kalın dedi bide önceki doktorlar öle bişey dememişti
bide şeker yüklemesi yapıcaz dedi bende korkuyorum şeker hastası olurmuyum diye Allah korusun
hoş geldin canım,bizde merak ettik epey seni.. iyisin ya maşallah diyelim.. şekere üzülme bişeycik olmaz allahın izni ile...
zor bir süreç çok haklısın ama katlanmaya değer...allah hayırlısını versin...
Allah çifter çifter bebiş nasip etsin canım hepimize, inşallah tez zamanda olur :)
Canım orkide çok sık çiçek açmaz. Bakımı da özeldir her şeyi doğru yaptığına emin misin? Araştırmış ha
Haftalik yarim cay bardagi su veriyorume, normal bir yerde tutuyorum.ne sicak ne soguk.baska ne yapmaliyim cnmCanım orkide çok sık çiçek açmaz. Bakımı da özeldir her şeyi doğru yaptığına emin misin? Araştırmış mıydın?
burda yağlı mustafa diyolar diğer adıda parlak cnm :)Parlak Mustafa diye duydum ama yağlısını duymamıştım :))))
yok cnm bunlar bildiğimiz otKızlar bunlar arapsaçı mı oluyor?
Biraz yolup toprağa koysam suladıkça tutar mı?
grapcım merhaba cnm ....nilaycım yağlı mustafayı bende merak ettim bi bakim netten :)) yeni saksılar mı aldın ayy hadi hayırlısı canım. Renkli mi Saksılar?
Evet o resindeki arapsaçı değil ne yazıkki.
Gazelim nasılsın canım.
hoşgeldin zeynep cim amin cnm çok zor olmalı haklısın sonu güzel olsun :)ben geldim kıslar o kadar yoruldumki anlatamam Allah emeklerimin karşılığını verir inşallah çok zor Allah düşmanıma dahi vermesin
çok güzel görünüyo new güle güle büyüt saksılar çok yakışmışteyzeleri bakın yeni pıtırcıklarım
akşam gezmeye gittik, gittiğimiz yerde yol üzerinde satıyordu bir çiçekçi, akşamdı, havada yağmurlu, ucuza verdi :) 3 tanesine 20 tl ödedik :)
teşekkürler canım, inşallah güzel olmuştur. çok deneme yaptım hangi saksıya hangi rengi koysam diye :) en son buna karar verdim. renk seçeneğim çok yoktu, bu 3 ü vardı sadece, bende aldım :)çok güzel görünüyo new güle güle büyüt saksılar çok yakışmış
teyzeleri bakın yeni pıtırcıklarım
akşam gezmeye gittik, gittiğimiz yerde yol üzerinde satıyordu bir çiçekçi, akşamdı, havada yağmurlu, ucuza verdi :) 3 tanesine 20 tl ödedik :)
sağolun kıslar
yav istanbulda yaşıyorsanız siz ne çekiyorsunuz o trafikte Allahımmm yaşayamam ben orda o ne kalabalık öle
grapcım merhaba cnm ....
nette parlak mustafa diye geçiyo evet cnm yeni saksı aldım toprak alsam dikicem inşallah
gazelcim senide öpüyom tatlım burda var eşimin teyzesinde parlak mustafa isticem :)
yok gebelik engel için değilde açken bi anda veriyorlarya babamda şeker var bendede o şeker tetiklerse diye ama napalım mecbur artıkhoşgeldin zeynep cim amin cnm çok zor olmalı haklısın sonu güzel olsun :)
şeker yüklemesinden korkma hamileyken bnde yaptırdım kızlarda biliyodur şeker gebeliğe engel değil zeynep cim
içini ferah tut dualarımız seninle.
amin canımZeynepciğim hoşgeldin Allah gönlünüze göre versin bundan sonrasını. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza :)
Gazelim canım evet ismim yasemin isteyen ismimle de hitap edebilir canım arkadaşım :)grapım iyiyim kuzum, çok şükür.. pardon yaseminim demeliydim :)
sen nasılsın, ben senin açelyayı çok merak ettim son durumu ne oldu? toparladımı, işyerindeki ne alemde??
)
zeynebim hadi gözün aydın ilk aşamayı atlattın, şeker yüklemesinden korma kuzum , Allah korusun olaki şeker çıksa bile sorun değil pek benim taa liseden bir rkadaşım vardı, lisedeyken başlamıştı şeker hastalığı ve evlendi 2 tne çocuğu oldu hiç tedaisiz hemde.ben geldim kıslar o kadar yoruldumki anlatamam Allah emeklerimin karşılığını verir inşallah çok zor Allah düşmanıma dahi vermesin
nilayımmm canım arkadaşım benim yok inanki yollarda yerlere hertürlü çalıların aralarına ble baktım yok...gazel cnm haklısın soğanlı çiçekler az ömürlü oluyo oda sabır istiyo geçen sene soğanlı olarak aldığım çiçeklerim bu sene yeşerdi açmıyo mesela hormon felan veriyolar galiba
grap cnm arapsaçı buldunmu ?? yrn valideme gidicem kendime bi saksı ektiricem :)
new ayyyy maşallah 41 kere çokk tatlı olmuşlar ve fiyatları inanılmaz iyi almışsın. inşallah yerlerinide sever sürekli açarlar sana teşekkür olarak.teşekkürler canım, inşallah güzel olmuştur. çok deneme yaptım hangi saksıya hangi rengi koysam diye :) en son buna karar verdim. renk seçeneğim çok yoktu, bu 3 ü vardı sadece, bende aldım :)
ayy flores yaa nanılmaz bir mucize bu, güneşsiz, susuz bakımsız vaziyette resmen bir iklim uykuya geçip sonra Allahın diril demesi ile tekrardan canlanıyor. yarabbim ne büyüksün yaaKızlar ben soğanlılar için şöyle bir şey duymuştum. Çiçek dönemi bittiğinde kuru kalıntıları söküp saksıyı karanlık bir yere koyup unutuyorsunuz :)
Mart ayı geldiğinde tekrar dışarı çıkarıp normal çiçek gibi bakmaya sulamaya başlıyorsunuz.
Ben inanılmaz bir şey yaşamıştım bununla ilgili.
Eski çalıştığım yerde dolabın birinde bir şey arıyordum. Köşelerine kadar baktım. Küçük bir saksı çıktı karşıma. İçinde bir yumru, yumrunun ağzında bembeyaz katmerli ve taze görünen bir oluşum :) kokladım, incecik mis gibi bir koku. Meğer tam zamanında bulmuşum tatlışı. Açmaya hazırlanıyormuş. Ne su gördü, ne ışık ama demek ki Allah tarafından baharın gelişi malum olmuş can gelmiş. Halen şaşırırım düşündükçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?