evet o çiçek zehiliymiş cnım, bende de var ama yüksek biryere kaldırdım.. oğlum dokunmasın diye...
canım bu arada saksıların altında delik yoksa sen del mutlaka.. çiçek o delikten hem hava alır, hemde çiçeğe fazla gelen su ordan akar, çiçek ölmesin çürümesin diye alınmış bir önlem o delikler...
eline bi tornavida al, ocakta ısıt sonra bastınmı delinir hemen...altlarına tabak koyman lazım ama :)
çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim..

saksılarım eşimin sayesinde böyle uyduruk oldu :) ona sipariş etmiştim o esnada çıkamamıştım dışarı, maşallah oda toplamış gelmiş bunları

şimdilik bunlarda büyüsünler de zamanla değiştireceim.. seninkilere bayıldım,
beyaz menekşeyi babam hediye etti, yerini de sevdi sanırım coştu, inşallah hep böyle çiçekli kalır

menekşe çeliklerimi ektiğim kap kurabiye kabı :) aklıma geldi ekiverdim öyle, iyi de oldu, bi tutsalar sevinten uçarım heralde bekliyorum ama tık yok hala

en alttaki çiçeğin adını blmiyorum canım salon çiçeği diyorlar ama bi adı vardır muhakkak, onu da yeni ektim arkadaştan dal getirdim..
sıklemen evet ölüyor sanırım,

aldığımda çok güzeldi çiçekleri pembe ve çok cezbediciydi ama soldu gitti, bende dalından ekmek istedim ama dalından ekilmezmiş.. kökünde yumrusu var, dal üretmiyor

sadece tohumdan üretiliyormuş... ölecek sanırım kurtuluşu yok gibi

senin sarı çiçeği bende bilemedim canım yaa,ama çok tatlıymış çok şirinmiş

bende merak ettim ismi ne acaba?
bu arada mum çiçeğinde çok canlı duruyor, o çiçek açsın da gör kokusu bütün iş yerine dağılır

çiçekleri de çok güzel olur onun... ama çok da nazar olur canım haberin olsun.. kv de de vardı, bir gece önce saksı çiçekten görünmezken, sabah bi baktık bütün çiçekler yere dökülmüş.. akşam misafir gelmişti kadınlar çok beğenmişti.. nazar oldu resmen yaa