Evden ayrılmaya karar verdim

Ben böyle şeyler yaşasam ve gitmeyi aklıma koysam, saatlerce oturup uyanmasını ve onla konuşmayı beklemezedim, hazırlanır, eşyalarımı alır çıkardım. Ertesi günde boşanma davasını açardım.
Açıkçası içimde her şey bitmişse karşısına geçip tek kelime konuşmak istemezdim.
Şu an sanırım konuşuyorsunuz, ya da konuştunuz bilmiyorum ama keşke sessizce ayrılsaydınız evden.
Hayırlısı olsun hakkınızda..

Kararlılığını ve dik duruşunu eşine de sergile
Senin kim olduğunu bilsin artık
Ayıp yaptıkları terbiyesiz insan

Bence ayrilmazsaniz o evden kiraya cikin. Kendiniz calismiyorsaniz acil is bakin. kira ödeyin.( Ben issizim canimi cok sıkiyor bu durum. )

Eski konularinizi biliyorum, siz ayrilmazsiniz.
Sizi o kadar asagilamis, o kadar sindirmis ki farkinda degilsiniz belki ama tavrinizdan anlasiliyor ne kadar kendine güveninizin olmadigi.
Gercekten bosanacak olsaydiniz bu saate beklemezdiniz zaten.
Adamin umrunda degil cikmissiniz girmissiniz hic sallamiyor. Öğlene kadar da horul horul uyuyor. Siz de bir umut vazgecirirse diye uyanmasini bekliyorsunuz baska turlu soyleseniz de.
Ne diyeyim, gencliginize yazik

Şok oldum. Madem annesine bu kadar düşkündü onsuz yapamıyordu neden tek başına kiraya çıktı da anasıyla oturmadı. Ortamda eziyet edilecek bir kadın yoksa zevkli olmuyo demek anasıyla burun buruna olmak

Onlarin iliskisi tam sapiklik derecesinde bence o yastaki adam surekli annesiyle burun buruna ic ice 10 yasindaki kiz cocugu gibi surekli anasinin eteginde ne zevk alabilir yani bu ilsikiden. Kocaninin ve annesinin saglikli bir iliskileri yok bence kesinlikle.
Bakin su lafin altinda neler yatiryor:``Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ``
Adamin bir kere babasina olan dusmanligindan, annesinin ogluna eskiden beri kendini aciz gosterip acindirarak, kocasina karsi doldurdugu ve adeta silah olarak tetikci olarakkullandigi acikca belli. Kadin yani kv resmen kocasinin kendi oglunun psikolojisi bozmus. Adam her durumda karsisindaki kim olursa olsun annesine bir saldiri yapacagini yada yaptigini dusunuyor ve kafasindan bir turlu atamiyor annesinin zavalli ezilen caresiz yardima muhtac melek gunahsiz bir kadin oldugunu.
Size tavsiyem isiniz gucunuz ekonomik ozgurlugunuz varsa bu carpik iliskinin icinden ayrilin. Bu adam cunku ne karisini ne cocugunu asla ve asla annesinden onceye koymaz koyamaz kadin cunku beynini yikamis ve oglunun ona olan bu caresiz saplantisinida bir guzel kullaniyor.

Her acidan tiksinc bir durum.

Anasının sayesinde ev sahibi olmuyor senin sayende ev sahibi oluyor.

sizin adınıza çok üzüldüm açıkçası, ama kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen, böyle bir eş ile yıllar nasıl geçer ömrünüz tükenir hep mutsuz olursunuz, anne oğlunu hiç güzel yetiştirememiş babaya nasıl küfür edilir

Karısını annesinin evi olmasa çadırda bile oturtamayacak erkekten ne beklenir ki, lafa bak nasıl sinir bozucu.
Eşinin ne sana ne ailene saygısı var. Bikaç konunu da biliyorum hep sorun eşinin annesiyle seni ayırt edememesi, ikinizin yerinin de ayrı olduğunu anlayamaması. O oturtmuş annesini hayatınızın başköşesine, kayınvalidenin de işine geliyor tabi. Oğlunu tembihlese güzelce, benim için karını üzme filan dese... Yok hoşuna gidiyordur onun.
Bilmiyorum Minnie, inşallah hayırlısı olur daha fazla üzülmezsin.

kesinlikle çok haklısınız
klasik anne tipi ülkemiz de maalesef fazlasıyla var
evliliğinde mutlu olamamış ancak anne olunca gerçekten sevmeyi sevilmeyi tatmış
anne olunca ancak kendisine söz hakkı verilmiş bir kadın
kocasına savaşını yılların intikamını oğlu üzerinden almaya çalışması da cabası
oğlunu başkalarına kaptırmama dertleri de bundan
eteğinin altından oğluşlarını çıkarmamak için can hıraç savaşıyorlar bol bol kendini acındırmalarla tabii
sonuçta bu oluyor 33 yaşında ama anasına bağlılığı hala 3 yaşında ki seviye de oğlancıklar
freudun karmaşasının ortasındalar

konu sahibine yorumum o adam düzelmez
ne kadar sabretti düzelmesi için konu sahibi
kk da ilk bildiğim konulardan adam evliliğinin farkına varıp düzeleceğine hem daha çok anasına bağlanmış üstelik terbiyesizleşmiş de
daha ilerisi daha kötüsü
bir bebeği olsa altını nasıl bağlayacağına kadar kaynanası karışır oğlu da destekler
bu adamla boşandığında ortak hiç bir bağının kalmaması daha iyi

Aslında ailevi kavgalar her evlilikte oluyor, bu ayrılma sebebi değil. Kv het rvlilikte karışmay çalışıyor vs..

Ama eşinin tavrı çok çok çirkin. Yedi sülalene küfür edermiş, sen kimsin ki, çadırda oturamazmışsın, annesi dörtte de gelirmiş. Annesi evi sana hayrına vermedi, oğluna verdi. Minnet edecek değilsin.

Hani simirle söylemiş değil. Adamın dünya görüşü hödük, ya gerçekten kararlı duracak iyi bir ders vereceksin. Anyayı konyayı anlayacak.

Ya da kendine zamanına yazık etmeyeceksin. Hiçbir olumlu tarafı yok. Böyle erkekler karısını kanser eder, ikincisi qlır el üstünde tutar. Ayrılacaksın.
Şu kdar senem falan diye üzülme düşünme. Doya doya yaşamazsın ama bazı şeyler deişmiyorsa yoluna bak.

Eşinin tavrı çok çiğ, çirkin...

Manyak herif anası olmazsa çadırda bile oturamazsın lafını sen dönderip ''asıl senin erkekligin ederidir bu, anan olmasa çadır da bile yaşayamayacak olan sensin'' deseydiniz keşke..

Babanın evinde çadır da mı yaşıyordun ki sanki anası olmazsa orada yaşayasınız..

Zaten o ve anası olmasa idi siz baba evinde bir çadır değil çatı altında yasıyor olurdunuz.

Laf ola beri gele gerizekalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…