Eşi uyanmış konuşup öyle çıkıcaktı.. en son bunu yazdı başka da ses yok bekliyoruz bakalım..olay nolmuş kızlar. gitmiş mi evden anlamadım
Şok oldum. Madem annesine bu kadar düşkündü onsuz yapamıyordu neden tek başına kiraya çıktı da anasıyla oturmadı. Ortamda eziyet edilecek bir kadın yoksa zevkli olmuyo demek anasıyla burun buruna olmak
kesinlikle çok haklısınızOnlarin iliskisi tam sapiklik derecesinde bence o yastaki adam surekli annesiyle burun buruna ic ice 10 yasindaki kiz cocugu gibi surekli anasinin eteginde ne zevk alabilir yani bu ilsikiden. Kocaninin ve annesinin saglikli bir iliskileri yok bence kesinlikle.
Bakin su lafin altinda neler yatiryor:``Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ``
Adamin bir kere babasina olan dusmanligindan, annesinin ogluna eskiden beri kendini aciz gosterip acindirarak, kocasina karsi doldurdugu ve adeta silah olarak tetikci olarakkullandigi acikca belli. Kadin yani kv resmen kocasinin kendi oglunun psikolojisi bozmus. Adam her durumda karsisindaki kim olursa olsun annesine bir saldiri yapacagini yada yaptigini dusunuyor ve kafasindan bir turlu atamiyor annesinin zavalli ezilen caresiz yardima muhtac melek gunahsiz bir kadin oldugunu.
Size tavsiyem isiniz gucunuz ekonomik ozgurlugunuz varsa bu carpik iliskinin icinden ayrilin. Bu adam cunku ne karisini ne cocugunu asla ve asla annesinden onceye koymaz koyamaz kadin cunku beynini yikamis ve oglunun ona olan bu caresiz saplantisinida bir guzel kullaniyor.
Her acidan tiksinc bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?