Evden ayrılmaya karar verdim

ev annesının diye '' sana mı soracak, ev onun..'' falan filan demiş ya?
diyeydin ya '' adam olaydın da sen alaydın evi''
nedir yani ev anasının diye senın de mecbur kalacagını düşünmesi? bu ne saçma bişi
eşşek gibi bakacak eve işte
bakamıyorsa susacak. bence onu insan yerine koyup geri dönmeyecek ailenin yanına gececktın

Ben açıkçası gidişinin (gittiyse) çok umursandığını aman gitme dendiğini sanmıyorum, kv nin cevabı durumu gösteriyor zaten, kız bosaniyoruz diyo kadın uyanınca ara diyo, şiddeti de ihtimal dışı buluyorum naçizane

Psikolojik baskı öyle birşey ki insan bir süre sonra karşı tarafın söylediklerinin doğru olduğuna sorunun sürekli kendisinde olduğuna inanmaya basliyor..Hatayı sürekli kendinde bulduğun için sen düzelmeye çalışıyorsun ama karşındakinin baskısı gün be gün daha çok artıyor..Konu sahibi arkadaş gidemiyor çünkü acaba hata bendemi diye düşünmekten alamıyor kendini bir türlü..Kabullenemiyor bu adamın sorunlu olduğunu..Bugün eşi uyanana kadar beklemesi bu yüzden..Adamdan hala bir ışık bekliyor..Gitmeye kararlı insan ne eşinin uyanmasını bekler nede kvye mesaj çeker...Vazgeçmişsen artık susarsın, konuşmaya birşeyler anlatmaya gerek duymazsın...Sen hala susmamışsın arkadaşım umudunu kaybetmemissin hala...Bence gitmedin eşin aldı bile gönlünü..Çocuk yokken en kolayı bu adamdan kurtulmak..Çünkü senin bu evliliğin bi geleceği yok..En fazla 2 yıl daha sürünürsünüz ve sen psikolojik baskının tavanını yaşamaya devam edersin.Kaç kurtar kendini bu adamdan ve bu aileden..1 gününü bile heba etme artık...

Bence doğru bir karar... Eşinizde hiç çaba göremedim. Üslubu da çok çirkin. Bunlar sürekli oluyorsa çekilir hayat değil Anneciğiyle otursun evinde eşiniz artık mutlu mesut...

Beni anlattiniz resmen ama ben hala bende suç varmı diyorum vicdan azabida çekmiyor değilim yani bagrislarimdan adam etmeye çalışırken ..:/ama taşmak başka bişey öyle bir tastim ki bittirdim.

Kesinlikle katılıyorum.buna benzer bi yorum yazdım sabah ama cevap gelmedi.
Bir de ben en çok bebek sahibi olmak için tedavi görmemesine üZüldüm.Yani ne boşanıp yeni bir hayata başlayabiliyor ne de kabullenip tedavi olmaya karar veriyor.bu ikilem çok kötü.
Aslında insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor malesef.

Şok oldum. Madem annesine bu kadar düşkündü onsuz yapamıyordu neden tek başına kiraya çıktı da anasıyla oturmadı. Ortamda eziyet edilecek bir kadın yoksa zevkli olmuyo demek anasıyla burun buruna olmak
Hep böyle oluyor gerçekten..araya gelin girince onların muhabbeti ballanıyor, çıkınca hooop tekrar eski mod

Beni anlattiniz resmen ama ben hala bende suç varmı diyorum vicdan azabida çekmiyor değilim yani bagrislarimdan adam etmeye çalışırken ..:/ama taşmak başka bişey öyle bir tastim ki bittirdim.
Herseyin en son geldiği bir nokta var.Bıçak kemiğe dayanmak derlerya..Siz o kısma varmışsınız demekki..

Konu sahibesi koca müsvettesiyle aşk tazeliyorlar siz hala burda başına birşey mi geldi acaba diye evhamlanıyorsunuz bu kadın bir arpa boyu yol alamaz ahanda buraya yazıyorum

Bosver o şerefsizleri gitsin anasıyla ne halt yerse yesin evlerini de monte etsinler... ama böyleleri kötü görmemiş şöyle çirkef insanlar olacaktı bunlar gibi anlaşsınlar bazen gerçekten iyilikten kaybediyoruz.. umarım bu süreçte yolunda bahtın da hep açık olur .. hep derim kangren neredeyse orayı kesip atmazsan zamanla bütünü çürütür Allah yardımcın olsun

Şu an annemlerdeyim yazamazdım çünkü iki gündür çok yormusum kendimi baldirlarimda kasilmam var sanırım sinirsel ve mide mi üşütmüşüm vücudum bile tepki vermeye başladı
bencede yat uyu
bi süre hiçbişey düşünme
şimdi düşünsen bile sağlıklı bi karar alamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…