Evden ayrılmaya karar verdim

Anamm minnie gelmis hg:)merak ettik seni..Yat dinlen inşallah kafanı toplar kendin için en sağlıklı kararı verirsin..

Konu sahibesi koca müsvettesiyle aşk tazeliyorlar siz hala burda başına birşey mi geldi acaba diye evhamlanıyorsunuz bu kadın bir arpa boyu yol alamaz ahanda buraya yazıyorum
Bu kadar acımasız olmayın kadın yazamamış işte.
Kolay değil evini terk edip burda millete laf anlatmak

Şu an annemlerdeyim yazamazdım çünkü iki gündür çok yormusum kendimi baldirlarimda kasilmam var sanırım sinirsel ve mide mi üşütmüşüm vücudum bile tepki vermeye başladı

Midenizde sinirsel olabilir . Bir çay için sakinleşmeye çalışın .

Bu kadar acımasız olmayın kadın yazamamış işte.
Kolay değil evini terk edip burda millete laf anlatmak
Pardonn!!!!Bu mesaj hanımefendi durumunu izah etmeden önce yazılmış olan bir mesaj ayrıca sizi hiçççç ilgilendirmez ve ayrıca ben aslı varsa bu ayrılık durumunun geçici olduğunu hala savunuyorum...

Çok yormusum kendimi farkina varmadan.
Öğlen eşim uyanır uyanmaz yattığım odaya baktı gittiğimi düşündü .ona yarim saatligine dışarda bi isim oldugunu dönünce konusup evden ayrilacagimi söyledim çok şaşırdı kısa bi isim vardı hallettim hemen anneme telefon açtım durumu anlattım gel burnu surtsun nasıl istersen öyle yaparsın sonra dedi.ondan aldigim cesaretle eve döndüm eşimin dünkü halinden eser yok sakinlesmisti artık dayanamadığımi sabrının bittiğini söyledim gitmekle neyi cozeceksin dedi bende kalınca da bisey çözemiyorum herşey daha kötüye gidiyor dedim kimsenin evini de işgal etmek istemiyorum kendi evine gidiyorum dedim ufak bi çanta yaptim çıktım evden en azından ihtiyacım olan şeyleri aldım.annesi arayıp duruyordu ona da döndüm telefonla gel bize konuşalım dedi gelemem ben gidiyorum dedim bekle konuşalım dedi geldi bi yere oturduk konuşmam gereken ben degilim oğlun dedim söylemek istediğim bi kaç şey daha vardı soyledim

Bakın lütfen beni yanlış anlamayın fakat adam gelse kapınıza Özür dilese gidecek gibi bir haliniz var lütfen kendinizde gençliğinizede yazık etmeyin sizin kocadan bir cacık olmaz kalın annenizin evinde işe başlayın kafanİz vucudunuz rahat yolunuza devam edin bu adam sizin sevginizi haketmiyor ne demek yaa benim karım öfkeli bir şekilde çıkacak dışarı bende horul horul uyuyacam ne vicdana ne merhamete sığarrr

Ben evimden çıktım kapıya da kimsenin gelmesini beklemiyorum açıkçası ben beş yil sonunda aldım bu karari

Pardonn!!!!Bu mesaj hanımefendi durumunu izah etmeden önce yazılmış olan bir mesaj ayrıca sizi hiçççç ilgilendirmez ve ayrıca ben aslı varsa bu ayrılık durumunun geçici olduğunu hala savunuyorum...
Pardoonnn ama ilgilendirir herkese açık yazıyoruz burda
Izah etmeden önce de yazmanız bir şeyi değiştirmiyor kaldı ki konu sahibi dediğiniz gibi kocasıyla barışıp aşk yaşamış da olabilir kendi tercihi olur
Izah etmeden önce yazsanız ne olur ki bu seferde bilip bilmeden ahanda barıştılar diye en yazmanız hoş değil

Anladım siz polemik yaratmaya çalışıyorsunuz.Şunu söyleyeyim ve kapatayım hakaret içermediği sürece fikirlerimi özgürce ifade edebilirim ve kimse karışamaz ok .Çok rahatsız olduysanız kib leyin banlanayım bu kadar basit evet sabırsızlıkla bekliyorum uzaklaştırma almayı!!!!

Ok B'ye canım

hakkınızda hayırlısı inşallah mutlu olursunuz.. eşiniz iletişime geçmeye çalışıyor mu sizinle

Edepsiz herif anasi sayesinde o evde oturuyormussunuz o ev olmasa çadirda yaşarmissiniz ya diyemedin mi adam gibi adam olsa bu lafi der mi demek ki anasina guveniyor her konuda bişey daha dicem ama terbiyem musade etmez saygisiz edepsiz herif icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…