Evden ayrılmaya karar verdim

Minnie sakın geri adım atma... konularını üşenmedim okudum neler yaşamışsın sen ya ama çok güçlü kadınsın üstesinden gelirsin ve mutlu olursun eminim
 
evliliği bitmek üzere olan duyguları alt üst olmuş bir insanın sizin mutluluğunuzu duymaya ihtiyacı yok , böyle bir durumda nispet yapmak insanlığa sığar mı?
 
Hiç öyle kapını örtünce karı koca baş başa kalınmıyor, sorunlarda sizle beraber içerde kalıyor, pembe bir dünya da yaşıyorsunuz sanırım, yaşamadığınız sıkıntılar üstünden ahkam kesmeyin.
Peki sen baştan ana oğulun düşkünlüğünü bilmiyormuydun?
alnında mı yazıyor, öyle olsa kadinlar in çoğu evlenipte bu kadar sıkıntı çekmek zorunda kalmazdı.

O zaman bu bayan neden beş yıl beklemiş oda hatalı hemen bırakabilirdi değilmi
mücadele etmiş tek başına.
 
Sığmaz bence de gel de anlat bunu.
Konu sahibini çok iyi anlıyorum, tek farkım iki çocukla mücadele ediyorum, düzelmezse elimden geleni yaptım diyebilicem en azından. Yaşamayan anlamıyor, hayatta her şey biz insanlar için başıma gelmez dememek lazım.
 

Ya bir de bu konuda mı evlimutlu'nun konusunda mı bilmiyorum ama ayrılmak üzere olan birinin konusunda evliliğin sürmesi kadına bağlıdır gibi bir yorum yapılmıştı çıldırdım. Bu bir insana direk sen becerememişsin demek. Cidden hemcinslerime şaşıyorum bazen.
 
Tek taraflı olur mu hiç, sürer de nasıl sürer evlilikden başka her şeye benzer.
 
Kocana bol bol sövdüm içimden. Bu adama diyecek laf yok, okurken benim bile sinirlerim bozuldu, ben katlanamadım şurda oturduğum yerde, yalvarırım kararının arkasında dur ve def et bu adamı hayatından !
 
Bende sonuna kadar okudum konularini kv ninsu geceki olayina çok şaşirdim terbiyesizlik utanmaz ya senin en büyük avantajın çocuğunun olmamasi en iyi karari vermişsin sakin dönme kararından çocuğun olsaydi daha da kötü olurdu
innan çocuk olmadan eniyi karari vermisin yoksa bukv sizi gece gündüz gelir di valla kocanizda ona karpuz yedirirdi pis kv daha ne olcak sinir şey yani asil sorun
kocanizda ne demek sizin en özel anınızda gece yarisi kapiyi açip annesine karouz yedirmek Allahım daha neler duycaz acaba
ne yaptın konustunmu eşonle açtinmi davayi gelişmeleri yaz canim benm
 

Böyle insalar hic bi zaman değişmez.bencil egoisttin tekidir.başka insanlarin duygalarina önem vermezler.bnm kocamda ilk başlarda böyleydi(ama bu kadar değil tabi) esim bana çok düşkündür.annen evime girecek olursa Bn giderim demiştim.(o zamanlar hamileydim) o günden sonra giremedi kv evime.valla sen yine iyi dayanmışsın.bana kocam böyle yapicak anında boşarım.benim anneme babama kimse laf söylemez.dil uzatanin dilini koparırım.dışarı çıkar 10 tane koca bulurum ama anne baba bulamam.onlar bnm herşeyim.en doğru kararı vermişsin bacım.
 
Alkış.
 
Biz varyans burada boşuna konuşuyoruz bu adam eline 2 gül alsın özür dilersin diz çöksün konu sahibi yapılanların hepsini unutur yeniden beraber olur.biz kadınlar çok duygusalız.
Nerden biliyosun
Şu an annesinin evinde zaten
Her konusunu bilen biriyim hemen hemen , hiç bu kadar ciddi görmemiştim.
Siz ne kadar tanıyorsunuz da ard arda bombardımana tutuyorsunuz
Sen 2 güle tav oluyosan o ayrı.
 
Seninki anne babada esininki ne eşek başimi?
 
minnie ne yaptın nezaman görüşeceksiniz. Umarım eşin bu işin sonunda hatalarını anlar barışırsınız diye umut ediyorum. Bu yüzden ilk gorusmenizi merak ediyorum.
 
minnie merhaba bende aynı durumları yaşıyorum görüşmenin ayrıntılarını yazar mısın?
 
Seninki anne babada esininki ne eşek başimi?

Ne diyon yaa
Sen bnm neler yasadigimi biliyomsn
Kv bAna yaşattıklarını
Akla gelmeyen hakaretler
Beni iki canımla kış günü sokağa atmalar
Kayinpedrimle adımı çıkarmaya çalışmalar.
Kocamla aramı bozmalar
Anneme babama hakaretler.
Sen neyin kafasını yasiyonda bana o.kelimeyi kullaniyosun.kimsin sen?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…