- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
minnie ile aynı dönemdeyim
gerçekten çok zor bir durum
bizlerde bir zamanlar çok mutluyduk
bugün böyleyiz
o yüzden düşmez kalkmaz bir Allah diyorum
Ne diyeyim ya kadın bu adamın anasına düşkün olduğunu evlenmeden önce anlamamışmı.kusura bakmadan emek olmadan yemekte olmuyor.kıza boşan boşan diyorsunuz.evlilik demirden bir leblebi dır yutması zordur canım benim.ben şiddete karşıyım.adam ne bok yerse seviyorum diye birşey yok.konu sahibi halen seviyor gibi.pire için yorgan yakarsan 30 koca değiştirirsin.kocasıyla birlikte bu durumu aşması gerekiyor.
Şunu aklınızın bir köşesine yazın evlilik öyle dizilerde aşk filmlerinde izlediğiniz gibi değil.sıkışınca hemen boşanalım anlaşamıyoruz demekte evlilik değil.ben kimsenin kahrını çekemem anası,danası uğraşamam diyorsanız sakın evlenmeyin.sadece bayanlar için değil erkekler içinde aynısı geçerli.bir adam anam anam diyorsa ömür boyu evlenmeyi anasının dizinin dibinde otursun.tabi bayan içinde geçerli.kapınızı örtünce karı koca olarak baş başa kalıyorsunuz.
Eee ne yapalım? Konuyla ne ilgisi var? Mutlu evliliğin sırlarını mı vereceksiniz sizinki gibi kocişi olmayan zavallılara??Benim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
Çocuğun olmaması ekstra gerginlikler yaratıyor evet bende zaman zaman çok gergin oluyordum.Çocuğun olmaması sadece ayrılık aşamasında avantaj
boyle saygısız bı ınsanla omur gecmez ıyıkı bı ew vermıs kvDünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir
Benim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
Iyi hayrını görün eşinizin neden yazdınız ki bunu amaç burda bana yol göstermek cidden anlamadimBenim durumum çok farklı....iyiki bırakmamışım benim eşim çok iyi yaaa her anlamda.bir daha doğsam yine onunla evlenirdim.ben iyiki evlenmişim keşke daha erken evlenseydim eşimle diyorum.ben farklı bir kadınım ben sevdimmi mezara kadar severim.ben istediğim evliliği ve hayatı yaşıyorum şükürler olsun Rabbime.
Insanları anlamak çok güç cidden anlamadım neden yazdiginikocasından boşanmak üzere olan bi kadının konusuna yazılacak en güzel mesajoda mutsuzlukla boğuşurken senin mutlu evliliğini duymayı çok istemiştir
Bizim hikayemizde böyleymiş böyle bitecekmis.dediğin gibi düşmez kalkmaz bu allahminnie ile aynı dönemdeyim
gerçekten çok zor bir durum
bizlerde bir zamanlar çok mutluyduk
bugün böyleyiz
o yüzden düşmez kalkmaz bir Allah diyorum
Uzun süre flört ettikMinnie evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz?
takılar zaten yasal olarak senin. ancak eşin bu kadar anlayışlı olur mu, meçhul. bu konuşmayı o yüzden avukat yapmalı. çünkü senin ikna edebilecegini sanmıyorum. nedeni de eşinin sana saygı duymaması. yine ciddiye almayacak muhtemelen.Arkadaşlar genel yazayım.neden o gelmiyor sen gidiyorsun demiş bi arkadaş ben bi yere gitmeyeceğim orta bi noktada bulunacağız gidersem.
Para mevzusu takılar ile alakalı konusmamin sebebi ise orta yol bulursak anlaşmalı boşanmak .
Arkadaşlar genel yazayım.neden o gelmiyor sen gidiyorsun demiş bi arkadaş ben bi yere gitmeyeceğim orta bi noktada bulunacağız gidersem.
Para mevzusu takılar ile alakalı konusmamin sebebi ise orta yol bulursak anlaşmalı boşanmak .
Arkadaşlar genel yazayım.neden o gelmiyor sen gidiyorsun demiş bi arkadaş ben bi yere gitmeyeceğim orta bi noktada bulunacağız gidersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?