Evden ayrılmaya karar verdim

sen kendine acımazsan sana kimse acımaz. onca senede nasıl tanıyamadın bu adamı? tanıdın da gözardı ettin bence. kadınların şu an çok yaptığı şey aman düzelir demek fedakarlık etmek. etmeyeceksin anacım. bir senede iki sene düzelmeyen adam üçüncü sene düzelmeeeeeeez.

Eşimi tanıyan biri yazmış sanki bu yazıyı.Ben o lafları duyunca kendime olan güvenimi saygi mi kaybetmekten korkuyorum kararım kesin

Adam resmen ailen gelecek diye kavga çıkarmış sizin evliliğiniz sen bitki gibi olmayı kabul edersen yürür, bir ihtimal oda,her gün annesini ağırlasan hediyeler alsan salyaların aka aka annecim annecim.desen kendi aileni silsen...

Anasınınmış ev. O oturmasa cadırda oturcakmışın.
Ne kadar sığ bi düşünce.
Kendini anasının kollarına girmiş yavru kuzu sanıyor. He kaf dağıda çabası.

Bu adamla evlilik asla ama asla yürümez. Sizi insan olarak bile sevmiyor.
Gitsin anasının dizinin dibinde otursun. Artık anasının evindemi kalır.
Anneler günü kendi kendilerine planmı yaparlar. Ana-oğul.

Eşimi tanıyan biri yazmış sanki bu yazıyı.Ben o lafları duyunca kendime olan güvenimi saygi mi kaybetmekten korkuyorum kararım kesin

Ben daha önce ki konularınızı bilmediğimden, boşanın ya da boşanmayın diyemem demiştim ama o yorumu es geçelim lütfen, boşanın ve arkanıza bile bakmayın.

Cadirda oturma kismina kadar dayanabildim gerisini okumadim Allah sabir versin siz nasil bu kafada bir adamla yasayabiliyorsunuz. Tek bir ornek veriyorum annesinin size ve verecek durumu olmasa calisan hayatini kazana insanlarsiniz dimi ? Tutarsiniz bir ev oturursunuz gerekirse borca girer alirsiniz. Bu ne bicim bir olay carpitma ne bicim hastalikli bir beyni var kocanizin.
Ben Alsin anasinida yasasinlar sonsuza kadar birlikte oluncede yanya gomsunler. Tiksiniyorum soyle erkeklerden, bunca yil flort ederken hicmi fark etmediniz bu adami ve annesini nasil koru korune yillarinizi verdiniz bu hastalikli aileye.
Kendinize yazik etmissiniz boylelerine iyilik fedakarlik yaramaz, basacaksin tekmeyi defolup gidecekler hayatinizdan.
Madem anam anam diye yanip tutusuyordu sizle niye evlendi.

o nasıl bir uslup öyle? 7 sülalene küfür edebilirmiş.Ne için? Nesin sen onun gözünde.Annesi gece 4 te bile gelebilirmiş ama senin annen misafirmiş.Ba ba ba.Onun annesi olmasa çadırda bile oturamazmışsın.Eeee adam değil o zaman o.Evlenmiş ama annesi olmasa demek karısını çadırda bile oturtamayacak.Yazık...

Ne annesi ne de kendi bi türlü idamrak edemediler evlenip aile oldugunu çok cabaladim elimden geleni yaptim

Aynen rahat bırakmadı ona rağmen hiç bi saygısızlık yapmadim ama gördüğüm muamele bu

çekin gidin şuanda bence arkadasların dedıgı gıbı mahkeme celbini eline alınca o daha etkili olur en ağır laftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…