• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrılmaya karar verdim

Yuva kolay kurulmuyor
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Belki düzelir diyorum yine de , fakat babasına bile küfür eden bi insan

Bu erkekler anneyle eş farkını niye anlayamıyorlar niye ikisinede aynı ölçüde değer veremiyorlar. Gitsin annesinin koynuna girsin kimseyle evlenmesin o zaman tövbe est

Haklısın... Çok haklısın...
Birazcık sabır...
Herşey çok güzel olacak inşallah...
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
Amin inşallah. Hayat bazen o kadar da kolay olmuyor ailemin yaşadığı sikintilarda var zor gunler geciriyorum

Bu erkekler anneyle eş farkını niye anlayamıyorlar niye ikisinede aynı ölçüde değer veremiyorlar. Gitsin annesinin koynuna girsin kimseyle evlenmesin o zaman tövbe est
Bilmiyorum kadınlar evlendiginin eş oldugunun hemen farkina varıyor yuvasına eşine sahip çıkıyor ama erkek evlendikten sonra ailesine eskisinden daha çok yöneliyor. Ben istemediğim konuda fikrimi soyledim diyelim ki eşim direk tartışmaya dönüştürür eñ ufak biseyi annesine hakaret olarak kabul eder benim burnumdan getirirdi özellikle o annesi ile plan.yapmış bende uygulamamissam vay halime

Bilmiyorum kadınlar evlendiginin eş oldugunun hemen farkina varıyor yuvasına eşine sahip çıkıyor ama erkek evlendikten sonra ailesine eskisinden daha çok yöneliyor. Ben istemediğim konuda fikrimi soyledim diyelim ki eşim direk tartışmaya dönüştürür eñ ufak biseyi annesine hakaret olarak kabul eder benim burnumdan getirirdi özellikle o annesi ile plan.yapmış bende uygulamamissam vay halime

Süreç zor, başka sıkıntıların da var galiba ama geçecek .. Bol bol yürüyüş yap, dua et .. Allahım yardımcın olsun ..

Doğrudur,eminim kolay değildir...
Sakinliğini korumaya çalış lütfen...
Çalışıyorum bazen zor ağır geliyor yaşadıklarım. Ben hep doğru olmaya çalıştım evimde huzurlu olayım yuvami koruyum istedim ama tek taraflı olmadı tabi.haksızlığa uğradım beni yaralayan bu.her tartışmada dolaylı yoldan aileme laf edildi bana hakaret edildi.hep nankör kelimesini işittim mesela .iki insan gibi tartisamadik bi keresinde tartışırken aradı annesini mini sana böyle diyor dedi ve kapattı bana hep değersiz hissettirdi şimdi ise yan çiziyor erteliyor bazı şeyleri ama ben güvenmiyorum

Belki de hayatında verdiğin en isabetli karar bu olacak biliyo musun

İnsanlar az çok üsluplarından anlaşılıyor,senin zerafet ve naifliğinin binde biri eşinde yok,evet eşler birbirinden farklı olabilir gobegimiz birlikte kesilmedi hoş, ama siz taban tabana zıtsınız

Belki de hayatında verdiğin en isabetli karar bu olacak biliyo musun

İnsanlar az çok üsluplarından anlaşılıyor,senin zerafet ve naifliğinin binde biri eşinde yok,evet eşler birbirinden farklı olabilir gobegimiz birlikte kesilmedi hoş, ama siz taban tabana zıtsınız
Haklısın o taban tabana zıtlık yüzünden çok yara aldım çok üzüldüm. Eşim tartışma esnasında beni kırmaktan hiç çekinmedi. Karşısında çaresiz gibi kaldım.gücüm yetmedi

Haklısın o taban tabana zıtlık yüzünden çok yara aldım çok üzüldüm. Eşim tartışma esnasında beni kırmaktan hiç çekinmedi. Karşısında çaresiz gibi kaldım.gücüm yetmedi
sen şu an nerdesin, eşinle görüşüyomusun. konuyu hep takipteyim ama üzerinden baya geçtiği için unuttum

Back
X