sağol düzelir daha ıyi olurum insallahHakkında hayırlısı olsun inşallahminnie iyi olmana çok sevindim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol düzelir daha ıyi olurum insallahHakkında hayırlısı olsun inşallahminnie iyi olmana çok sevindim ..
sağol düzelir daha ıyi olurum insallah
Haklısın... Çok haklısın...Bazen evimi özlüyorum zorlanıyorum bocaliyorum.ama iç sesini dinlediğim zaman huzurluyum eski günlerindeki gibi gulebiliyorm
Amin inşallah. Hayat bazen o kadar da kolay olmuyor ailemin yaşadığı sikintilarda var zor gunler geciriyorumHaklısın... Çok haklısın...
Birazcık sabır...
Herşey çok güzel olacak inşallah...
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
Doğrudur,eminim kolay değildir...Amin inşallah. Hayat bazen o kadar da kolay olmuyor ailemin yaşadığı sikintilarda var zor gunler geciriyorum
Bilmiyorum kadınlar evlendiginin eş oldugunun hemen farkina varıyor yuvasına eşine sahip çıkıyor ama erkek evlendikten sonra ailesine eskisinden daha çok yöneliyor. Ben istemediğim konuda fikrimi soyledim diyelim ki eşim direk tartışmaya dönüştürür eñ ufak biseyi annesine hakaret olarak kabul eder benim burnumdan getirirdi özellikle o annesi ile plan.yapmış bende uygulamamissam vay halimeBu erkekler anneyle eş farkını niye anlayamıyorlar niye ikisinede aynı ölçüde değer veremiyorlar. Gitsin annesinin koynuna girsin kimseyle evlenmesin o zaman tövbe est
Bilmiyorum kadınlar evlendiginin eş oldugunun hemen farkina varıyor yuvasına eşine sahip çıkıyor ama erkek evlendikten sonra ailesine eskisinden daha çok yöneliyor. Ben istemediğim konuda fikrimi soyledim diyelim ki eşim direk tartışmaya dönüştürür eñ ufak biseyi annesine hakaret olarak kabul eder benim burnumdan getirirdi özellikle o annesi ile plan.yapmış bende uygulamamissam vay halime
Çalışıyorum bazen zor ağır geliyor yaşadıklarım. Ben hep doğru olmaya çalıştım evimde huzurlu olayım yuvami koruyum istedim ama tek taraflı olmadı tabi.haksızlığa uğradım beni yaralayan bu.her tartışmada dolaylı yoldan aileme laf edildi bana hakaret edildi.hep nankör kelimesini işittim mesela .iki insan gibi tartisamadik bi keresinde tartışırken aradı annesini mini sana böyle diyor dedi ve kapattı bana hep değersiz hissettirdi şimdi ise yan çiziyor erteliyor bazı şeyleri ama ben güvenmiyorumDoğrudur,eminim kolay değildir...
Sakinliğini korumaya çalış lütfen...
Amin.zor bi sınavdan geciyorumSüreç zor, başka sıkıntıların da var galiba ama geçecek .. Bol bol yürüyüş yap, dua et .. Allahım yardımcın olsun ..
Çalışacağım zaten bana iyi geleceğini düşünüyorum. Bakmaya başladım biseylereçalışma imkanın yok mu minnie?
Haklısın o taban tabana zıtlık yüzünden çok yara aldım çok üzüldüm. Eşim tartışma esnasında beni kırmaktan hiç çekinmedi. Karşısında çaresiz gibi kaldım.gücüm yetmediBelki de hayatında verdiğin en isabetli karar bu olacak biliyo musun
İnsanlar az çok üsluplarından anlaşılıyor,senin zerafet ve naifliğinin binde biri eşinde yok,evet eşler birbirinden farklı olabilir gobegimiz birlikte kesilmedi hoş, ama siz taban tabana zıtsınız
İnşallah güzel insanların olduğu içini ferahlatacak bir iş bulursunÇalışacağım zaten bana iyi geleceğini düşünüyorum. Bakmaya başladım biseylere
sen şu an nerdesin, eşinle görüşüyomusun. konuyu hep takipteyim ama üzerinden baya geçtiği için unuttumHaklısın o taban tabana zıtlık yüzünden çok yara aldım çok üzüldüm. Eşim tartışma esnasında beni kırmaktan hiç çekinmedi. Karşısında çaresiz gibi kaldım.gücüm yetmedi
Annemdeyim eşim yurt dışında gorusmuyoruzsen şu an nerdesin, eşinle görüşüyomusun. konuyu hep takipteyim ama üzerinden baya geçtiği için unuttum