Yaptığım yemeğe karışıyor. İki kadon yemepi tuzlu olur dedim bir gün. Hiç oralı olmadı ayol !BAZI yorumlar ne kadar gereksiz . Biraz uzun olucak ama oku .Bak canim bende tıppppkı senin gibiyim . Eşim 8/5 çalışıyor hafta sonları evde işten geliyo gündüz gözüyle benimde haliyle isim olmuş oluyo evde . Yapmamı İstemiyo bırak yanımda dur diyo . Dışarı cikicak olsam 4 buçuğa kadar eve gelmek zorundayım eşim boş eve girmek istemiyomus ben evde olmaliymisim. Yapışık ikiz gibiyiz okadar bunaliyorumki hafta sonu izinli yine benimle . İşten geliyo diyorum arkadaşın yokmu batak falan oynayin kahveye git gözünü seviyim çık evden diyorum bazen zorla yolluyorum . Çünkü bakın ARKADAŞLAR KİNAMAYİN eş sürekli evde olunca yaşam tarzı değişiyor ya . Mesela herrrseye bir yorumu var , kari gibi herseye karışıyo . Masa kuruyorum mesela illa bi yorum yapicak bardağı o tarafa koy , yok niye ekmeklik koyuyorum masaya ha poşetten almışız ha ekmeklikten . Bunun gibi o kadar çok örnek varki önce hep uyardım . Simdi sınırımı bozuyo . Yaptıgım kaneviçeye bile karisiyo DİYORUM BE ADAM SEN NE ANLARSİN BARİ BUNA BİSEY DEME . Yanı kızlar hiçte kolay değil adam evde dura dura kaynanam gibi oldu ya . Akşamları dışarı yolluyorum onu azıcık kafası dağılsın diye adam çocuk gibi trio atiyo. Çok zor yanı öyle yargilamakla olmuyo . saçma sapan o kadar örnek varki daha yazsam roman olur
anladigim kadarıyla sizin derdiniz evde olması değil,evde olup sürekli kavga etmeniz ..malasef öyle oluyor ,bizimkide 1 gün evde oluyor kavga etmeyi basariyoruz..ikimizde iki inatçı keçi olduğumuz için galibameraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Bende eşim işi olmadığı heran evde olsun isterim sorun bende mi acaba?meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Ahahahahahah şanslıyız desene.Hahahahahhaa ,zaten dikkat et genelde böyle hani,romantik duygusal modern falan duran erkekler kaba saba oluyor. Maco ve boyle kabadayı duranlar da boyle evcimen karisina sadık oluyor. Sey derler ya dışarıya aslan eve kedi
Aynen! Esim de ayni şartlarda çalışıyo nöbet çıkışı berbere falan uğrarsa olay çıkartıyorum gelse de bebeyi versem hemen...Eşim 1 gün nöbet 3 gün istirahat şeklinde çalışır. O 1 gün geçse de çocuğu herife kitlesem rahat etsem diye beklerim. Ben çok tembelim galiba evden çıkmasın ev işine yardim etsin,çocuk baksın benim elim ayağım eşim
Evde yapabılecegı bıseyler bulun. Sıze karıstıgına gore bosbos oturuyor yatıyor demekkı. Bazı sorumluluklarınızı o alsın madem evde artık . çocukvarsa onlarla ılgılensın.yaptığım böreğin bile kıymalımı peynirlimi olacağına karışıyor o karar veriyor.yapacağım varsada yapmaktan vazgeçiyorum.ne olacak böyle bilmiyorum.
Siz kendinize haftanın 7 günü evde olmayı nasıl hak görüyorsunuz ? Gelir kaynağınız var mı evin geçimine katkı sağlayan ?meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Koca eve gelmeyince de konu aciyorlar kocalar ne yapacagini sasirdi:) saka bir yana ise girebilirsiniz yada esinizi de alin cikin gezin:)meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
E adam napsın ki başka nereye gidecek akşama kadar sokakta mı dolaşacak? Sonra eşim eve gelmiyor gözü dışarda diye konu açarsınız
Katılıyorum. Eşim yaklaşık 15 yıldır işini evden yürütüyor, 7/24 bir aradayız ama onun kendine özel bir hayatı, benim kendime özel bir hayatım var.Bu yüzden insanlara eşlerinden ayrı sosyal hayat ve hobi lazım.
Katılıyorum. Eşim yaklaşık 15 yıldır işini evden yürütüyor, 7/24 bir aradayız ama onun kendine özel bir hayatı, benim kendime özel bir hayatım var.
Aklıma eser yürüyüşlere giderim, konser veya etkinlikler varsa onlara katılırım, yaz sezonu zaten deniz kum güneş üçlüsüyle takılıyorum:) cafede oturup keyif yapıyorum, evdeysem de adam kendi arkadaş grubuyla nette çene çalar, ben kulaklığı takar KK'de takılırım, birbirimizi özleyince de çıkma teklifinde bulunuyoruzsahilde gezip 2 sohbet bir çay kahve aşk tazeleyip geri dönüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?