yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..
2014 teki konunuzda kiziniz 20 yasinda
2015 te 24
Bugunku konuda 23
Yalan soylemiyorsaniz 3 tane kiziniz var
Diyelimki yine yalan degil ücünün de polikistik over olması
Ben de baktım ama bu kadar ayrıntıyı alkışlıyorum2014 teki konunuzda kiziniz 20 yasinda
2015 te 24
Bugunku konuda 23
Yalan soylemiyorsaniz 3 tane kiziniz var
Diyelimki yine yalan degil ücünün de polikistik over olması
bı oncekı de boyleyse sorun sızın kızınızda ve dolayısı ıle kızda. o kızın bı hakkından gelırdım hadsız , ben senın sevgılılerını hızmet mı edecem. sız de kusura bakmayın ama ne genıssınız ,bıze ters dıyıp almayaydınız eve. ayrıca bu boyle devam ederse bu cocukta bu kızı bırakır haberınız olsunyok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..
Ay çok komik bu ya elin adamı hayatınızı ele geçirmiş beleş yerleş sizdekide iyi sabır ben olsam atmıştım kapıya coktannnnnyok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
Kovamiyorsan bunu deniycen mecburAblacım sen kendinde misin?
O çocuk misafir değil, yemeği-hizmetçiyi bedavaya getirmeye çalışan fırsatçı.
Ne diye kendinizi böyle kullandırtıyorsunuz?
Oğlum çekil bakayım kenara, bu akşam bunu izleyeceğim, demek ne kadar zor olabilir?
Yada yemek yapmayıp, ben bir kaç gün dinleneyim, peynir ekmek allah ne verdiyse demek?
Kıza iyi bir ders lazım esasen hiç anne terliği yememiş belliBen bu teklifi o yaşta yapsaydım anneme annem hiç yapmadı ama gözümün yaşına bakmaz terlikle ıslah ederdi beni sadece teklif diyorum suç kızınızda ve sizde asalak gibi yerleşmiş eve kumandaya bile el koymuş rahata bak siz böyle oldukça bundan kurtulsanız yenisi gelir
Konu sahibi teşrif buyururlarsa işin aslını öğrenmek isteriz banlandı konudan sonra nedenseKıza iyi bir ders lazım esasen hiç anne terliği yememiş belli
çözüm burda daha ne duruyorsunAnneme bu muamelenin çeyreğini yapsam beni kürekle kovalar. Anladığım kadarıyla kızınız pek sağlıklı düşünemiyor. Sizin yorgunluğunuz, hastalığınız da umurunda değil. Öyleyse kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz mecbur, kızdan size hayır yok. Beyefendinin ve kızınızın rahatını bozacaksınız.Yatın uzanın televizyon odasına hastayım yemek yapamadım diyin. Bu arada da tv kumandasını da elinizden bırakmayın.Gelsinler kendi pişirip kendi yesinler.Hazır sofrayı kurulup yiyin siz de .Yumurta kırarlarsa yumurta yiyin no problem. Sonraki gün damat beyin sevmediği yemeği yapın zıkkım yesin.Sonraki gün damat bey eve gelince evdeki eksiklerin bi listesini verin ama pahalı şeyler olmasına özen gösterin.Alışverişten gelince içtenlikle teşekkür edin sadece.
Başka birgün eve gelince sizi evde bulamasın mesela damat bey kapıda kalsın.
Sonraki gün sofra kurma toplama bulaşık yıkama çay demlemede damat beyden yardım isteyin mesela, emir kipiyle konuşun gururu kırılsın.
O yüzsüzse siz de yüzsüzleşin.
Böyle böyle akıllanır belki.
ooo çocuğun niyeti beleşçilikcanım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
Gariplik sizde.yaptı bir hafta yoruldu..dışarda işlerim oluyor..eve bir an önce gidip ne yemek yapacağımı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?