benım
iplememek değil hem çalışıyorum hem okuyorum o yuzden üstünüze alınmayın . ama benım burda rahatsz oldgm konu şu ki ben ne kadr hata yapıyosam . hata yaptıgm içn orospu bilmem ne olmam hele ki bunları ailemden duyuyorsam . bu sadece bi kelimesi . daha çook var . otrp bnmle bir günden bir güne yuz yuze bağırmadn hakart etmeden konşmadılr sürekli emir verici hakret içerkli konşma yaptılr.
Bak burda sana küfür eden yok,hepimiz yanlış yaptığını,yaşının küçük olduğunu ve ailenin erkek arkadaşına güvenmemekte haklı olduğunu yazıyoruz sen bizide iplemiyorsun.benım
iplememek değil hem çalışıyorum hem okuyorum o yuzden üstünüze alınmayın . ama benım burda rahatsz oldgm konu şu ki ben ne kadr hata yapıyosam . hata yaptıgm içn orospu bilmem ne olmam hele ki bunları ailemden duyuyorsam . bu sadece bi kelimesi . daha çook var . otrp bnmle bir günden bir güne yuz yuze bağırmadn hakart etmeden konşmadılr sürekli emir verici hakret içerkli konşma yaptılr.
bilmiyorum belki de burda çoğu kişi haklıpeki ailenle aranın kötü olması
ya da senin deyiminle ailenin kötü olması böyle bir insanla olmanı mı gerektiriyor
haklı olduklarını görmüyor musun
sırf onlara kızdığın için kendine bunu yapma
az öncede just a söylediğim gibi belki de herkes ama şuan ben bunu göremiyrm .Bak burda sana küfür eden yok,hepimiz yanlış yaptığını,yaşının küçük olduğunu ve ailenin erkek arkadaşına güvenmemekte haklı olduğunu yazıyoruz sen bizide iplemiyorsun.
Ailenin küfür etmesi doğru demiyorum,ama seninde laftan anlamadığın bir gerçek.
bence işler rayından cıktıgında herkez kötübazı insanlardan çok güzel sevgili olur gezer tozar eğlenirken iyidir...ama koca olmaz..sorumluluğa gelince kaldıramaz... ailen yanılmıyor olabilir büyük ihtimalle.... sonra kaçıp kucağında bebeğiyle ailesinin evine dönenleri çok gördük...yada dönemeyip çekmek zorunda kalanlardan olma ...o insanlarda kaçarlarken dünyanın en iyi adamına kaçıyorum zannediyorlardı....ailelerinin gördüğü bir olumsuzluk olmasaydı karışmazlardı elbet... kim istemez evladının mutlu olmasını....hayat öyle lay lay lom değil... severek evlenenlerin bile arkasında dayanacağı bir ailenin olması ne kadar büyük bir kazanç güven hissi veriyor bilemezsin...sende aile olunca anlarsın ama inşallah kötü tecrübeyle öğrenmezsin bunları... gönlünce olsun herşey....
bilmiyorum belki de burda çoğu kişi haklı
benım
benım
20 yaşındaym . düzenli işi var 3 yıldır aynı yerde şuan asker 1 hftaya inşallah geliyor.
sağol abla madem senınle aynı yoldayız hemen hemen düşünucm :)
Yazmayayim , bos vereyim diyorum teyzemin perisanligi gozumun onunden gitmiyor. Mahvetti ailesini kuzenim. O da cok inanmisti, guvenmisti, sonuc su an 40kgya dusen bir beden, surekli yoksunluk krizleri geciren 22 yasinda bir genc kiz. Ve su an yaninda o begenmedigi ailesi var muhtemelen senin yaninda da o begenmedigin ailen olacak.
Muhtemelen konu sahibi su an benim sacmaladigimi dusunuyor cunku kuzenime de yapma etme diye yalvarmislardi ve hic dinlemedi. Hatta oyle ki ablasini onun mutlulugunu kiskanmakla suclamisti.
benım
iplememek değil hem çalışıyorum hem okuyorum o yuzden üstünüze alınmayın . ama benım burda rahatsz oldgm konu şu ki ben ne kadr hata yapıyosam . hata yaptıgm içn orospu bilmem ne olmam hele ki bunları ailemden duyuyorsam . bu sadece bi kelimesi . daha çook var . otrp bnmle bir günden bir güne yuz yuze bağırmadn hakart etmeden konşmadılr sürekli emir verici hakret içerkli konşma yaptılr.[/iplememiplememek değil hem çalışıyorum hem okuyorum o yuzden üstünüze alınmayın . ama benım burda rahatsz oldgm konu şu ki ben ne kadr hata yapıyosam . hata yaptıgm içn orospu bilmem ne olmam hele ki bunları ailemden duyuyorsam . bu sadece bi kelimesi . daha çook var . otrp bnmle bir günden bir güne yuz yuze bağırmadn hakart etmeden konşmadılr sürekli emir verici hakret içerkli konşma yaptılr.[/iplememe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?