- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Yaaaa lütfen evde nasil bakti cocuga tasiyamazda cok sinirleniyorum yazikkk cok yazikkkkAnnemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
Nasıl da güzel anlatmışsınız teselli etmişsiniz beni çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Buraya olumsuz ve gereksiz yorum yazan herkese yazıyorum ki ne yaşadığımı bilemezsiniz. Ben hastaneden çıkalı 3 hafta oldu demişim bana 3aydır çocuğa siz bakmıyor muydunuz diye sormuşlar. Ben hastaneden yeni çıktım yeni.. daha büyük yazsam mı anlaşılmak için?
Yok valizi nasıl taşıdın falan filan. Hastaneden çıkarken getirdiğim valiz demişim o kadar acizsiniz ki hastane valizinin 2 çift çorap 2 çift iç çamaşırı 2 takım pijamadan ibaret olduğunu düşünememişsiniz. Çok biliyorsunuz ya hani valiz taşınmasını onu bile sürüyerek götüremedim konuşuyorsunuz ordan boş boş.
Anlatamasığım çook şey var aslında. Özet geçmeye çalıştım sadece. Düşünün ki bi sözü beni evimden edecek duruma getirmiş.
Geçmiş olsun öncelikle. Durumumu anlayabilecrk bir insan bulmuş olmak çok anlamlı. Benim protez kapağım vardı zaten 14 yıldır. Hamilelik döneminde pıhtı tutmuşlar ve acil ameliyatla değiştirmeleri gerekiyordu. Ameliyatı şubat 11de oldum yani daha 5 hafta oldu 2 ay değil. Çabucak toparlanmaya çalışıyorum ki çocuğuma bakabileyim. Ama yaşadığım sıkıntıların kimse farkında değil ya da olmak istemiyor. Yaşamayan bilmez o sıkıntıları. Sizin beni anladığınızdan eminim.
Evet protez kapağı olan hastaların hamilelikleri anne için riskliymiş. Ben de doğuma gün almaya gittiğimde öğrendim. Bebeğimi acil sezeryanla aldılar. Doğumdan 1 ay sonra da ameliyat oldum. Kalp kapağımdaki pıhtının beyne atma ihtimali bile varmış. Hem kendi hayatım hem de bebeğimin hayatı tehlikedeymiş. Kendimi geçtim de bebeğime 1sey olmadı için çok şükür.
Ve son nokta: bebeğimin yanındayım @HakimeHNMMM . Çook özlemişim çok. Sarıp sarmaladım öpmeye doyamadım.
Gurur tavan yapmış da deseniz egoist de deseniz neler yaşadığını, nelwr çektiğini hiç bilmediğiniz biri var karşınızda. Belki siz de onun gibi ölümün soğuk nefesini 2 kez ensenizde hissetmiş olsaydınız ya olayı bu kadar basit algılamazdınız. Yine de teşekkür ederim hepinize.
3 aylık bebeğiniz 5 gündür ne yiyor ne içiyor yahu? Bir anlık sinirle bırakıp çıktınız hadi, ee sonra? İnsan gerekirse zorla, kapıyı duvarı yıkar, polis zoruyla girer, bir şekilde yavrusunun yanında olur. Babasının öküzlüğünün cezasını neden çocuğunuz çekiyor? O adamın yanında olmak istemezsiniz onu da anlarım ama bebeğinizin sizden uzakta ne işi var? Kendi başının çaresine bakabilecek ya da önüne ne koysan karnını doyurabilecek bir çocuk değil ki bu. 3 aylık bir bebekten bahsediyorsunuz. Benim bebeğim de şuan 3,5 aylık. Konu bana kafayı yedirme potansiyeline sahip şuan.
Yahu ölümün soguk nefesini hissetmiş olsan daha da sarılırdın bebeğine bırakmazdın bu bir. İkincisi ise 2 çift çorap, 2 çift iç çamaşırı, 2 de pijama valiz dediğim diyorsun onları alana kadar çocuğunu alaydın. Hala daha kendini savunma dersindesin. Yapman gereken de zaten bebeğinin yanında olmaktı. Bu kadar insanın yorumu seni kendine getirmiş çok şükür.
3 aylık bebek de 10 kiloydu zaten.
ki ben hala şunu savunuyorum, olabilir elbette bebeği taşıyamayabilir, annesi de gönüllü olmayabilir.
bu durumda bırakıp gitmeyeceksin, ya da birine söyleyeceksin arabaya o taşıyacak bebeği, eşe bile söylenir yani, kavgalısın diye düşman mı oldun.
lohusalık ve hastalık psikolojisi diyen arkadaşlar haklılar muhtemelen, düşünememiş olabilir konu sahibi, ama 5 gün geçmiş olması gerçekten kafayı sıyırma sebebi, hemen ertesi gün bir yolunu bulup alırsın yani, konu sahibi çalışan bir bayan hatırladığım, o kadar da çaresiz, yol iz bilmeyen biri değil ki.
İnsan bir anlık sinirle her şeyi yapabilir, gözü kararabilir bu kısmı anlıyorum. Ama o bir anlık sinir günlerce sürmez, hele ortada senin emzirmene, sevgine, kokuna muhtaç bir bebek varsa ve bunların alternatifi asla bir başkasında yoksa, o zaman işler değişir. Bunu anlayabilecek anlayışa sahip değilim. İnsan uyurken özlüyor, yarım saat geç emse aç kaldı diye kendini paralıyor, kaldı ki 5 gün uzakta olacak... Gece emzirmeye kalktığım her seferinde, kızıma her baktığımda bu konuyu düşündüm, daha bir içim acıdı. Ne diyeyim, konu sahibi kendine gelmiş artık, bebeğine kavuşmuş. Dilerim bundan sonra hem kendisi hem bebeği için en doğru olanları yapar.1.5 yaşında kızım var, erken doğum riskiyle hastaneye yattım ama ağlaay ağlaya kızımdan ilk deda ayrıyım allah da ayırmasın anaosndan babasından. Babası da dayanamadı üzüle üzüle beni hastanyr bıraktı kendisini kızımıza gönderdim en azından babası yanında olsun diye
Çok zor çok
Çok sevindim bebeğine kavuşmana,Allah ayırmasın bir daha.Kimse için sinirlenip yuvanı dağıtma herkes kenara çekilir olan sana ve bebeğine olur..Bunu annen soylemeliydi sana,duymazdan gormezden gelmeliydi bebeğin hatrına..Geçmiş olsun..Nasıl da güzel anlatmışsınız teselli etmişsiniz beni çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Buraya olumsuz ve gereksiz yorum yazan herkese yazıyorum ki ne yaşadığımı bilemezsiniz. Ben hastaneden çıkalı 3 hafta oldu demişim bana 3aydır çocuğa siz bakmıyor muydunuz diye sormuşlar. Ben hastaneden yeni çıktım yeni.. daha büyük yazsam mı anlaşılmak için?
Yok valizi nasıl taşıdın falan filan. Hastaneden çıkarken getirdiğim valiz demişim o kadar acizsiniz ki hastane valizinin 2 çift çorap 2 çift iç çamaşırı 2 takım pijamadan ibaret olduğunu düşünememişsiniz. Çok biliyorsunuz ya hani valiz taşınmasını onu bile sürüyerek götüremedim konuşuyorsunuz ordan boş boş.
Anlatamasığım çook şey var aslında. Özet geçmeye çalıştım sadece. Düşünün ki bi sözü beni evimden edecek duruma getirmiş.
Geçmiş olsun öncelikle. Durumumu anlayabilecrk bir insan bulmuş olmak çok anlamlı. Benim protez kapağım vardı zaten 14 yıldır. Hamilelik döneminde pıhtı tutmuşlar ve acil ameliyatla değiştirmeleri gerekiyordu. Ameliyatı şubat 11de oldum yani daha 5 hafta oldu 2 ay değil. Çabucak toparlanmaya çalışıyorum ki çocuğuma bakabileyim. Ama yaşadığım sıkıntıların kimse farkında değil ya da olmak istemiyor. Yaşamayan bilmez o sıkıntıları. Sizin beni anladığınızdan eminim.
Evet protez kapağı olan hastaların hamilelikleri anne için riskliymiş. Ben de doğuma gün almaya gittiğimde öğrendim. Bebeğimi acil sezeryanla aldılar. Doğumdan 1 ay sonra da ameliyat oldum. Kalp kapağımdaki pıhtının beyne atma ihtimali bile varmış. Hem kendi hayatım hem de bebeğimin hayatı tehlikedeymiş. Kendimi geçtim de bebeğime 1sey olmadı için çok şükür.
Ve son nokta: bebeğimin yanındayım @HakimeHNMMM . Çook özlemişim çok. Sarıp sarmaladım öpmeye doyamadım.
Gurur tavan yapmış da deseniz egoist de deseniz neler yaşadığını, nelwr çektiğini hiç bilmediğiniz biri var karşınızda. Belki siz de onun gibi ölümün soğuk nefesini 2 kez ensenizde hissetmiş olsaydınız ya olayı bu kadar basit algılamazdınız. Yine de teşekkür ederim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?