Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Yapman gerkeni yapmissin bi de gecip burda millete boburlenme insanalr senin yuzunden kendi duygularini sorguladi uzuldu kimisi agladi bi evlat sahibi olmak icin yillarni veren annelerin cigerleri parcalandi bile bi konuda zaten tepki alcagini biliyodun simdi herkese senin ve bebegin icin uzduldugu icin laf sokacagina otur bebeginle ilgilen anladin mi canim

Konu sahibi pes ve kim ne derse bir açıklama çabası icindesin köpekler yavrularını ağzında taşıyor siz iki kişi küçük bu bebeği goturemediniz mi anne misin sen ve aynaya bak da ıran o bebeği nasıl birakabildin annelik doğuştan denize allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

nasil biraktin bebegini gözlerim doldu oglumu düsündüm o bebegin yerine koydum. Ben 14aylik bebegimi 1saat anneme biraksam 10kez ariyorum. Araba kullanmanda yasakmis bebegin agrliginda ne var kucaklasaydin. Git al bebegini esinize bsy diyemiyorum Allah ikinizide islah etsin.

Yaaaa lütfen evde nasil bakti cocuga tasiyamazda cok sinirleniyorum yazikkk cok yazikkkk

Yahu ölümün soguk nefesini hissetmiş olsan daha da sarılırdın bebeğine bırakmazdın bu bir. İkincisi ise 2 çift çorap, 2 çift iç çamaşırı, 2 de pijama valiz dediğim diyorsun onları alana kadar çocuğunu alaydın. Hala daha kendini savunma dersindesin. Yapman gereken de zaten bebeğinin yanında olmaktı. Bu kadar insanın yorumu seni kendine getirmiş çok şükür.

Bebeğini niye bıraktın yhu?
Acın çok büyüktür bir şey diyemeyecğeim allah yardımcın olsun..
Ama bir şekilde dön evine ve bebeğini mutlaka al.

Eşim işteyken bebek kvdeyse git emzireyim de gene al al al bebeğini kuzunu mutlaka al.

Barışmak istemiyorsan barışacağım diye kandır yine bebeğini al.. Bebeğini mutlaka al..

bebeğin kaç aylık olduğu da önemli de bebeğinizi bırakıp gitmeniz çok daha önemli bence.
O babanın kafasını kırarım evi başına yıkarım yine de o çocuğu almadan evden çıkmam.
6 yaşındaki yiğenim bizdeyken 1 dakika sesi çıkmasa deliriyoruz.
Bir de gururu filan bırakın da gidin alın bebeğinizi.
Bunun gururumu olur ya.
Daha olmadı babanız gitsin alsın ya da kv niz getirsin.

hadi gozunuz aydin..dun hepimiz cok kizdik,ben hop oturdum kalktim ama tabi yasadiginizi bi siz bilirsiniz..
sen bize kizma..sokakta yavrusunu terkeden kedi duysak ayni tepkileri verirdik..
zaten sahsen benim tepkim sizden cok annenizeydi,neden o kapip almadi bebegi diye..sonucta ameliyatli olan lohusa olan sizsiniz..
neyse ben rahat nefes aldim bin sukur..
bebeginizin yanindasiniz ya o yeter cok sukur.

1.5 yaşında kızım var, erken doğum riskiyle hastaneye yattım ama ağlaay ağlaya kızımdan ilk deda ayrıyım allah da ayırmasın anaosndan babasından. Babası da dayanamadı üzüle üzüle beni hastanyr bıraktı kendisini kızımıza gönderdim en azından babası yanında olsun diye
Çok zor çok

3 aylık bebek de 10 kiloydu zaten.
ki ben hala şunu savunuyorum, olabilir elbette bebeği taşıyamayabilir, annesi de gönüllü olmayabilir.
bu durumda bırakıp gitmeyeceksin, ya da birine söyleyeceksin arabaya o taşıyacak bebeği, eşe bile söylenir yani, kavgalısın diye düşman mı oldun.

lohusalık ve hastalık psikolojisi diyen arkadaşlar haklılar muhtemelen, düşünememiş olabilir konu sahibi, ama 5 gün geçmiş olması gerçekten kafayı sıyırma sebebi, hemen ertesi gün bir yolunu bulup alırsın yani, konu sahibi çalışan bir bayan hatırladığım, o kadar da çaresiz, yol iz bilmeyen biri değil ki.

Böyle konular görünce fake olduğunu düşünüyorum.
Böyle anne olacağına bu konu fake olsun daha iyi...

Bizler burda senin eşinle tartismani annenin tavrını senin sinirlenmeni sorgulamadik sadece giderken nedennnn bebeğini almadın yanina diye çok kızdık..cünkü anne olmayanlar bile ben bunu yapmazdim diyorsa anne olanlarimiz kendilerini yiyip bitirdiler..çünkü çok uzulduk.annesini emmeden kucağında hissetmeden nasıl bu bes günü geçirdi diye hepimiz hala uzuluyoruz.şiddet kötü muamele görüp ben bırakırsam çocuğumu vermez diye devam ettirmek zorunda kalanlar var onlar insan değilmi bana göre en şerefli insan onlar çünkü evladı herşeyden önemli.annelik herşeyden önce evladını düşünmektir..o cok aciz sana muhtac .ve birdaha kavga olduğunda bebeğini bırakma tamammi..bebegini sev sarmala yanindan hic ayrilma bu bes gunu telafi et.eminim sende bebegini çok s eviyorsundur.esin Allah göstermesin sana şiddet gösterse korkudan valiz bile hazırlamadan çıkıp gitsen bunu belki anlardim ama öyle değil.sana tavsiyem bebeğine sahip çok.o bebek kafan estikce bırakılacak bisey değil o sana Allahin emaneti bunu unutma.bu arada hastaliginiz için sifalar dilerim.

@yaşamdestek tebrikler arkadaşım bebeğini yerime öp evine dönmene sevindim bebişini bırakma tatlım.

Bir anlık sinirle almamış olabilir bebeğini ama insan 5 gün Nasıl dayanır. Muhtemelen eşi Bebek için geri dönmesini isteyip yalvaracaktı öyle dönecekti konu sahibi ama planı tutmadı işte. Yani dediğiniz gibi eşi de taşıyabilirdi ki Ada'm zaten anahtarı kendi vermiş eline. En kızdığım konu da hala kendini savunuyor

İnsan bir anlık sinirle her şeyi yapabilir, gözü kararabilir bu kısmı anlıyorum. Ama o bir anlık sinir günlerce sürmez, hele ortada senin emzirmene, sevgine, kokuna muhtaç bir bebek varsa ve bunların alternatifi asla bir başkasında yoksa, o zaman işler değişir. Bunu anlayabilecek anlayışa sahip değilim. İnsan uyurken özlüyor, yarım saat geç emse aç kaldı diye kendini paralıyor, kaldı ki 5 gün uzakta olacak... Gece emzirmeye kalktığım her seferinde, kızıma her baktığımda bu konuyu düşündüm, daha bir içim acıdı. Ne diyeyim, konu sahibi kendine gelmiş artık, bebeğine kavuşmuş. Dilerim bundan sonra hem kendisi hem bebeği için en doğru olanları yapar.

Çok sevindim bebeğine kavuşmana,Allah ayırmasın bir daha.Kimse için sinirlenip yuvanı dağıtma herkes kenara çekilir olan sana ve bebeğine olur..Bunu annen soylemeliydi sana,duymazdan gormezden gelmeliydi bebeğin hatrına..Geçmiş olsun..

Konu sahibinin; Bebeğini bırakarak çıkmasını yadırgamadım çünkü sen hasta yorgun korkulu lohusa ameliyatlı vs bir anne. Yani her şeyin en ucunda...
O an kendini eden dışarı çıplak da atabilirdi. Gözü dönmüş, tak demiş canına..

Benim anlamadığım annesi neden bebeği bıraktı, birkaç saat apnra vs berbği neden almadılar ya da gidip kvsisnden bir gün sonra bebeği niye almadı dönmedi vs vs...

Allah yardımcın olsun seni bebeğinden ayırmasın bir daha da yaşatmasın böyle şeyler çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…