- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
ay ben burda deli oldum nasil duruyor anlamis degilimBenim anlayamadığım şey içim yanıyor çok kötüyüm diyorsun ve nedenini çok iyi biliyorsun bebeğini istiyorsun. Ama burada bize sorarak vakit harcayıp bizden cevap bekliyorsun.al yanına bir yakınını atla bir taksiye al bebeğini yada evine dön eşinle anlaşmaya çalış. Neden hala kk desin?
Aynen..! ((ay ben burda deli oldum nasil duruyor anlamis degilim
Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
Adim gibi eminim ki bebeği eşine ceza olsun diye bıraktı. Hani bakamayip mecburen kendisini arayıp geri dön desin diye..Yorumlarında yeterli pişmanlık ibaresi göremediğim için ağır konuşabilirim. Çünkü şu yoruma çok sinirlendim.
Annenin ayağındaki kireçlenmeyle bebeğin ne alakası var? Bebek arabada arka koltukta yatacaktı zaten. Gerçi bebeğin yerine annen ayaklarını uzanıp 2 saat yatmıştır daha iyi olmuştur dimi?
Benim annem fıtık ameliyatı oldu değil arabayla, otobüsle gitse kucağından indirmez. Anne kız tuhafsınız.
Ne yapabilirim demen hala o kadar tuhaf ki? Umarım gerçek değilsindir.
Annem değil kv bakıyor bebeğime. Ayağındaki kireçlenmeden dolayı yürümekte zorluk çekiyor. Annem sadece otururken kucağına alıyordu veya benim kucağıma veriyordu.Anneniz kireçlenmeden dolayı bebeği kucağına alamıyorsa nasıl bakıyordu bebeğinize anlayamadım.
Son radde değildi, biz doğum öncesine kadar böyle sıkıntılar yaşamadık. Ufak atışmalarımız olurdu ama bu yaşananlar 1 anlık öfkeden..Olay sadece bir anlık öfke sinir üzerine mi yasandı yoksa son raddeye gelmiştiniz de patlak mı verdi.
Cok ilginç ve üzücü gercekten
İnşallah düzelir hersey hiç olmazsa bebeği alırsın
Kv annem başka şehirden geldiler yol iz bilmezler. Abimle konuşmam lazım belki getirebiliriz birlikte.Getirtemezmisin yanina ?
Annen abin veya kv getirmez mi ?
Kim bakiyor ona simdi? Muhtmelen esin calisiyordur cunku?
Eşim aramadı ama bana boşanmayla ilgili mesaj attı ve bebeğimle beni tehdit etti.Şimdi bir soluklanalım, yapıcı olmaya çalışalım.Herşeyden önce şu an bir bebek mevzusu var ortada.İki tarafta kırgın üzgün hatalar var.Kimse sonuçta böyle olsun istemezdi.Kritik bir ameliyat atlatmışsınız, eşiniz de bu süreçte yıpranmıştır eminim.Evet çoooookk ciddi hatalı eşinizde fakat dedim ya ortada bir bebek var. Eşinizden gelen herhangi bir arama mesaj oldu mu?Bebeğinizle ilgili kimden bilgi alıyorsunuz?
hala belki mi diyorsun?Annem değil kv bakıyor bebeğime. Ayağındaki kireçlenmeden dolayı yürümekte zorluk çekiyor. Annem sadece otururken kucağına alıyordu veya benim kucağıma veriyordu.
Son radde değildi, biz doğum öncesine kadar böyle sıkıntılar yaşamadık. Ufak atışmalarımız olurdu ama bu yaşananlar 1 anlık öfkeden..
Kv annem başka şehirden geldiler yol iz bilmezler. Abimle konuşmam lazım belki getirebiliriz birlikte.
Eşim aramadı ama bana boşanmayla ilgili mesaj attı ve bebeğimle beni tehdit etti.
Bebeğime kv bakıyor ondan alıyorum haberini ama neye yarar ki ben görmedikten koklayamadıktan sonra...
Ya direk dava açın yada polis eşliğinde bebeğinizi alın. Siz buraya konu açarak zaten bu yorumlara açmış oldunuz konunuzu... Kimsenin yorumuyla uğraşamıyorsanız yalnızca eşinizle uğraşın. Bebeği alın. Bebek sizsiz büyüyebilir, ama siz hep pişman olursunuz. Rabbim size gerekli olan gücü ve berrak düşünceyi verir inşallah.Eşime olan kızgınlığımı bebeğimden almak mı? Bu ne saçma bir düşünce. Kocamı düşünmüyorum çocuğuma üzülüyorum ve nasıl davranmam gerektiğini soruyorum sizin yorumunuza bakın bir de!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?