Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

3 aylik bebek kac kilo olabilir ki bacaginda kirecleme olan biri tasiyamasin? Bahaneleriniz yaptiginiz hareketten bile daha saçma.

ay ben burda deli oldum nasil duruyor anlamis degilim

Yorumlarında yeterli pişmanlık ibaresi göremediğim için ağır konuşabilirim. Çünkü şu yoruma çok sinirlendim.

Annenin ayağındaki kireçlenmeyle bebeğin ne alakası var? Bebek arabada arka koltukta yatacaktı zaten. Gerçi bebeğin yerine annen ayaklarını uzanıp 2 saat yatmıştır daha iyi olmuştur dimi?

Benim annem fıtık ameliyatı oldu değil arabayla, otobüsle gitse kucağından indirmez. Anne kız tuhafsınız.

Ne yapabilirim demen hala o kadar tuhaf ki? Umarım gerçek değilsindir.

Daha sut bebegıne nasıl bakıyrlar kım bakıyr ? bencede donme ama bebegını de al yanına kcanda baya odunmus yenı amelıyatlısın ve logusasın yenılecek yutulacak seyler degıl yaptgı hem sana hem aılene bıyuk ayıp

Adim gibi eminim ki bebeği eşine ceza olsun diye bıraktı. Hani bakamayip mecburen kendisini arayıp geri dön desin diye..
Bir anne bebeğini kendi menfaati için kullanmayı nasıl düşünebilir aklım almıyor doğrusu.

hadi olayın şaşkınlığı kızgınlığı vs her neyse, bebeği bırakıp çıktın.
5 gün nasıl dayanabildin? ertesi gün bebeğin için ortalığı yıkman, abini gönderip aldırman gerekirdi normal olarak.
ama sen kv ne güveniyorsun galiba, annene kıyamadığına göre.
ayrıca zor bir ameliyat geçirmişsin, eşin ve sen yıprandınız diyelim, annen bir büyük olarak konuyu kapatacağı yerde neden alevlendiriyor ki?
kocanı duymazdan gelebilirdi, senin ve bebeğin hatrı için.
nereden tutsak elimizde kalıyor yazdıkların.
ne diyelim. inşallah bebeğine senden daha iyi bakılıyordur.

Anneniz kireçlenmeden dolayı bebeği kucağına alamıyorsa nasıl bakıyordu bebeğinize anlayamadım.
Annem değil kv bakıyor bebeğime. Ayağındaki kireçlenmeden dolayı yürümekte zorluk çekiyor. Annem sadece otururken kucağına alıyordu veya benim kucağıma veriyordu.

Olay sadece bir anlık öfke sinir üzerine mi yasandı yoksa son raddeye gelmiştiniz de patlak mı verdi.
Cok ilginç ve üzücü gercekten
İnşallah düzelir hersey hiç olmazsa bebeği alırsın
Son radde değildi, biz doğum öncesine kadar böyle sıkıntılar yaşamadık. Ufak atışmalarımız olurdu ama bu yaşananlar 1 anlık öfkeden..

Getirtemezmisin yanina ?
Annen abin veya kv getirmez mi ?
Kim bakiyor ona simdi? Muhtmelen esin calisiyordur cunku?
Kv annem başka şehirden geldiler yol iz bilmezler. Abimle konuşmam lazım belki getirebiliriz birlikte.

Eşim aramadı ama bana boşanmayla ilgili mesaj attı ve bebeğimle beni tehdit etti.
Bebeğime kv bakıyor ondan alıyorum haberini ama neye yarar ki ben görmedikten koklayamadıktan sonra...

Valla icim şişti bu konudan..
Yahu ben evi terk ederken sadece kedimi alip çıkmıştım..o benim bebeğim diye önceligim o oldu..
Burda yazmayin artik konu sahibi, bi zahmet gidip bebeğinizi alın gerekirse polisi devreye sokun bu böyle olmaz ki..

Ya senin hasretine dayanamayıp ölse Allah korusun rabbimmm git hemen gurur neymiş bebek yanında hiç düşünme git

hala belki mi diyorsun?
ne düşündüğünü, ne planladığını merak ediyorum.
olan bebeğe oluyor, yazık.

Nasıl bıraktın bebeğinya nasıl bi anneliktir bbu zzor durumda kalmışşsıın evet tamam ama daha hemmde üç aylık yavrum ya nasıl uyuyabliyorsn ondan uzak ben m abartıyorum anneliğii yyokksa çünkü ben asaa bırakamam yavrumuki onsuz nefes alamam... emzirmiyormmssn altın üstüne kimm bakıyr bebeğinn Allah ım ya ne kaddar rahatsın yavruna koşşşşş.....

Ya direk dava açın yada polis eşliğinde bebeğinizi alın. Siz buraya konu açarak zaten bu yorumlara açmış oldunuz konunuzu... Kimsenin yorumuyla uğraşamıyorsanız yalnızca eşinizle uğraşın. Bebeği alın. Bebek sizsiz büyüyebilir, ama siz hep pişman olursunuz. Rabbim size gerekli olan gücü ve berrak düşünceyi verir inşallah.

hala kesin birsey söyleyemiyorsun..sen hatalisin ve bebegin icin esini arayip olayi kapatip evine donebilirsin bunu bebegin icin yap..dogum lohusalik zaten kritik bi surec niye uzatiyorsun hala esinin yalvarmasini mi bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…