Evden kovuldum...

Sehir disinda bir arkadasi vardi

Bir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.

Sehir disinda bir arkadasi vardi
Dışarıdan bir gözle bakınca, yalancı ve aldatıyor olarak görülüyor. Facebooktan mesajlar, telefona gelen mesaj, sevgililer gününde pasta... Ama en iyi sen biliyorsun tanıyorsun, iyice düşün kararını ver. Evli değilim, uzaktan konuşmak kolay belki bilmiyorum ama ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum, çocuk da yokmuş, onu karşıma alır konuşurdum, şüphelendiğim herşeyi söylerdim, inanmadığımı ve boşanma davası açacağımı söylerdim ve açardım da.. Ona o tebligat gitsin, o zaman bakalım pişman oluyor mu, düzeltmek için, seni kazanmak için birşeyler yapıyor mu?

Duzelecegine inancim kalmadi

Ay bende bu konunun gercek olmadigina daha dogrusu arkadasin bizimle dalga gectigine inanmis bulunmaktayim. Battaniye altinda kadin pijamasi buldum esim copten aldim suriyelilere veririz diye. demek ne yaaaaa biri bana anlatsin Allah rizasi icin. Kuzum cidden ya sen saka misin. Bi git isin gucun yok mu senin yaa

Bir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.

Fake olabilir. bu kadar da olmaz yani. kendinizi yormayın kızlar bence.

Mune bi incele istersen.

Yemin ederim dogru soyluyorum, esim eski seyleri cok sever, ben ona yeni kiyafet aldigimda kizar

Yanlış anlamanızı istemem ama ilişkiniz yalama olmuş resmen. Adam yalan söylüyor, siz yakalıyorsunuz, evden kovuyor, gidiyorsunuz, sonra geri almaya geliyor, geri gidiyorsunuz, sonra tekrar yalan söylüyor, böyle bir kısır döngü yaşıyorsunuz.

Hanımefendi böyle bir ilişki yürümez, gram sağlıklı değil. Eşiniz sürekli dönmenizden yüz buluyor, çünkü onun için kaybetme korkusu oluşturmuyorsunuz. Dışarıda başka kadınlar var, yakalansa da siz onun için "Nasılsa döner"siniz anlatabildim mi? Ayrılmak istemiyorsanız bu yalanların arkasında yatan sebebi bulun ona göre ya çift terapistine gidin ya da bu yalanları kaldıramıyorsanız boşanma davası açın. Böyle git-dön-git-dön olmaz.

Not: Fakeseniz de umarım sizi de reel hayatınızda kandırırlar, tek diyeceğim bu uzun uzun yazdım çünkü.

DÖNMEYÍN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…