Evden mi kaçsam?

Eşimin doğum gününde ona sürpriz yapma bahanesiyle gelebilirler o arada da benimle barışmak isterler diye düşündüm.
Esinle disarda plan yap dogumgunu icin.
Gelmek istemezse dogruyu soylemek zorunda kalacak
Yani annemler gelecek diyecek illa ki

Ondan sonrasi sana kalmis
Onlar gelirse ben cikarim evden siz takilirsiniz.mi dersin
Yoksa birsey olmamis gibi onlari agirlar misin..artik sana kalmis

Bence sız evden gıtsenızde sorun olmayacak, sızın aılenız geldıgındede esınız evde olmuyormus

Nedene bağlı ama ona gore evden kac dıyecegım
İnsan ilişkilerinden yaşanan problemler hiçbir zaman tek taraflı değildir
Kişi ister bilinçli isteranlık öfkeyle olsun bazen hatalar yapar
Bu hatanın boyutu önemlidir ama çok büyük hasar yoksa untmak değilde hayata devan etmeli
Diye düşünüyorum

Cunku aslinda hic bisey olmadi biz sizofreniz onlar normal insanlar..... ogullari da git gide buna inaniyor iste..

Neden mi?
Nedene odaklı değiliz önemli olan sonuç:)))
S su-doku
Oğulları evlendiğimizden beri kabahatli şeyler yapıyor öyle böyle değil ve aile olarak onlara anlattım yardım destek bekledim onlar ise hep üstünü kapattı. Kv kişisi oğlu beni dövdüğü zaman yapma dedi şakacıktan sonra lohusa halimle evime gelip aman bu ünlüler de dayak yiyor dedi (yarışma programına boks programına katılanları söylüyor) kocaları dövünce de kıyameti koparıyor dedi. Ailemin yanına gittim olaylardan dolayı boşanma noktasına geldim eşimle, aynı şehirdeyiz 2 ay ailemde kaldım bir gün bile çıkıp gelmediler aile büyüğü olarak araya girip düzeltme zahmeti göstermediler. Ailemle aralarında ne evlenirken ne başka zaman çok diyalog zaten olmadı kendilerince hep uzak durdular. Bir gün eşim çocuğu aldı götürdü kavga kıyamet ile polisi ararım dedim getirin çocuğumu dedim kv kişisi binanın önüne kadar geldi yukarı çıkmadı yine. Arada laf sokmalarını geçiyorum zaten hiç saymıyorum. En son olayda şu; eşim bana vurdu kulak zarımı patlattı, ailesi eşimin daha önce kaç kez şiddet uyguladığını bildiği halde arkamdan canı cehenneme gebersin dedi. Aileme ve bana iftiracı şeref..z dedi. Yine bu kv kişisi aman boşan gez toz ye iç keyfine bak oğlum kızını da görmeye gitme diye oğluna akıl veriyor!!! Kp desen o da mal kaçırma derdine düşüp aman arabayı başkasına devret demiş eşime. Bir de kv gözümün morardığı bir dayak olayında eltime aman senin gözün daha mor gibi ne var demiş. Eltim şiddete uğramadı hiç normal gözünün altındaki morluktan bahsediyor! Yani siz olsanız yüzlerini görmek ister miydiniz? Evde mi kalırdınız? Ben bir de öyle sessiz yaklaştım hep saygılı oldum onca laf sokmasına anlamamazlıktan gelerek makul cevaplar verdim. Yıpratıcı insanlar! Eşini affetmişsin sen de aman diyenler olmasın el kaldırdığı an polisi aramamdan korktuğu için artık izin vermiyorum şiddetine. Ben de zamanla iyi niyet bırakmadı akıllandım.

Hatalar çok büyük ve inanın bazen karşınızdaki sorunluysa tek taraflı oluyor o hatalar. Aksine bir taraf hep kapatmaya çalışıyor ama bir yerde onu da tüketiyor o karşı taraf!

Sabah eşime akşama planlarımız var dedim özellikle ağzını aramak için. Kızı uyutup anneme bırakırım çıkarız dedim tamam dedi. Annenlerle görüşmek istersen gündüz git gel dedim ben öyle deyince belki onlar gelir dedi. Ben de Yok canım sana sormadan mı, bir program yapmış olabileceğimizi düşünürler sanırım o kadar da nezaketsizlik yapmazlar dedim. Eşim de terbiyesizlik etme sizinkiler de geliyor ya dedi. Ben de evin hanımı başka erkeği başkadır kim servis edecek dedim sonra neyse gelirlerse ben giderim annenler gittiklerinde beni oradan alırsın dedim. Bunun üzerine eşim tabi çok bozuldu merak etme kapını açmazlar dedi. Açabilecek yüz bıraktılar mı acaba dedim terbiyesizlik eden ben değişim dedim konu kapandı. Şimdi geleceklerse de gelmeyin der herhalde.

Anlamazlar canım. Onların anladığı dil be yazık ki bu. Beni bile bu hale getirdiler ya, bir şey diyemiyorum valla. Benim kocam da anlamadı bakın hala nelerle uğraşıyorum./

Sabah ağzını aradım annenlere gündüz git gel deyince döküldü zaten. Ben kalamam onlarla kusura bakmasın.

Okudum.son yazdiginizi .Neden bunlari bile bile balik bastan kokar hesabi neden evlendiniz birbirinizi gercekten sevip mi evlendiniz .Yani bu adam hadi ailesi kotu adam bari seviyorum ediyorum deyip ortayi bulsaydi ya da asla vurmasaydi ne garip ya.Saf mi esiniz fena mi anlamadim gaza mi geliyor.

Bence evden kaç ama ilk önce eşinden...sana değer vermeyen o.ha ondan kaçmam diyorsan öteki saygısızlara da katlan şöyle bi okudum da sana esas haksizligi yapan eşin .ama sen görmek istemiyorsun

Çok aşıktım eşimin o zamanki hataları vardı ve kapatıyordum gözüm kördü resmen! Şiddet yoktu elbette o zamanlar. Zamanla evliliğin rahatlığıyla başka yönleri ortaya çıktı. Aileler ise işin içine resmiyet ile girdi. Ailesinin yaptıklarına takılmıyordum ama giderek çığ olur ya, öyle oldu.

Bence evden kaç ama ilk önce eşinden...sana değer vermeyen o.ha ondan kaçmam diyorsan öteki saygısızlara da katlan şöyle bi okudum da sana esas haksizligi yapan eşin .ama sen görmek istemiyorsun
Görüyorum görmesine de şu saatten sonra bir takım şeyleri düzeltmişken kaçmak olmuyor. Ama onun ailesine katlanmamı beklemesin. Hadi eşimin sevgisinden kapatıyorum ama ailesi üst üste yaptı en sonki sözleri ise hala kulaklarımda çınlıyor.

Şimdi onlar gelmeden evi hemen temizleyip bebeğin çantasını hazırlayıp hazırlanıp evden çıkmalıyım Annemlere giderim zaten.

Anladim .Kadin sevgisini cok belli etmicek ya.Adam bir adim onde olup sahiplenecek sevecek..Peki sizi yani aile olusunuzu kaybetmekten korkmuyo mu.Garip geldi bana umursamaz geldi.Ne bileyim once kendi ailen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…