Evden mi kaçsam?

İnşallah dediğiniz gibi olur sağolun. Ben aile olarak çok sıcakkanlı sevgi dolu bir ailede yetiştim. O yüzden garip geliyor bu haller tabi. Eşim kişiliğine saldırıyormuşum gibi anlar bir şey söylediğimde. Halbu ki basit bir eleştiridir en en fazla. Kendisi her türlü şakayı yapar ben alınmam mesela. Sevgiyi gösterirse şımaracağımdan korkar. Oysa sevgisizlik öldürür insanın ruhunu. Anlatıyorum şımarmayacağımı falan ama korkuları var galiba. İnşallah onları da açarız ne diyeyim...

Ah o kadar ayni ki bazi seyler inanin bizde cok cok sicakkanli aileyle buyuduk bazi insanlar donuk ruhsuz.Aslinda o da biliyor siz iyisiniz sicak sevgi dolusunuz.Icten ice uzuluyor olabilir bile .Cunku enistem de bizim ailede rahat ve icten ice anliyor asil bunun olmasi gerektigini.Yani zamanla anlar asil olani.Ve de erkekler fikir almaktan hicc hoslanmaz onlara bir sey demicen sadece mantikli olucan soguk cikarimlar yapican falan onlar gibi olcan yani.Zamanla otirur umarim.kardesim der ki pisman olunca bir aglar uzulur sanki yapmamis hic anlasilmasi zor insan modeli:))

Eşim aileme başından beri mesafeli yaklaştı. Sevgi dolu bir aileyi tepti. Şimdi de görüşelim diyor ama onca saygısızlığından dolayıherkes mesafeli yaklaşıyor istemiyor. Sizin enişteniz anlamış ve sevgi dolu olması gereken yeri tercih etmiş. Ben eşimde birşey yaptığında pişman olduğuna da şahit olmadım pek. Çok büyük hatalarında bile kendini savunacak birşey bulur çıkarır.

Baya baskin

Ben olsam o adamı afdettiysem ailesini hayli hayli affederim döven şiddet uygulayan kocan suçlu ailesi

Ailesi gelirse alın çantanızı çıkın dışarı sinirlendiğinizi belli edin gelince kocanız sessiz kalır heralde çok hırlamaz.. Kendisi böyle bi durumda ceketini alıp çıkardı ya da balkonda yalnız yalnız takılırdı..

Bende olsam evden gitme onların yüzünü görmeme planları yaparım. Bence iyi düşünmüşsün. Annenlere gidip akşama da dışarda güzel bişiler yapılabilir. Hayat senin istediğin gibi plan yap yaşa. Onlar seni düşünmemiş,bu durumu da kendin hallet bitir.

Ben olsam o adamı afdettiysem ailesini hayli hayli affederim döven şiddet uygulayan kocan suçlu ailesi
Konulara hep böyle mi bakarsınız? Eşimin hatrı olabilir ama şiddet uyguladı diye ailesine küs değilim ki. Onların yaptıklarından dolayı küstüm.

Aynen öyle yaptım :) Şu an annemden izin hazırlanacağım çıkacağım eşimle. Kendileri istedi böyle olmasını.

Konulara hep böyle mi bakarsınız? Eşimin hatrı olabilir ama şiddet uyguladı diye ailesine küs değilim ki. Onların yaptıklarından dolayı küstüm.
Benim gözümü morartan kulağımın zarını patlatan adamı affetmem ailesinin lafına gelene kadar şiddeti affeden bir iki sözüde sözüde bilir bence

Benim gözümü morartan kulağımın zarını patlatan adamı affetmem ailesinin lafına gelene kadar şiddeti affeden bir iki sözüde sözüde bilir bence
şiddetin yaninda aldatmaya tesebbus de varmis bu arada konu sahibi umarim esiniz hatalarindan ders cikarir da mutlu olursunuz

şiddetin yaninda aldatmaya tesebbus de varmis bu arada konu sahibi umarim esiniz hatalarindan ders cikarir da mutlu olursunuz
Çıkardığını düşünüyorum ama çıkarmadıysa yaşayıp göreceğiz ve o zaman kendi bilir. Benim yaoabileceğim bir şey kalmaz. Ben eşime şans verdim anlayacağınız. Kullanmasını bilirse kendi de mutlu olur beni de mutlu eder. Dileyelim bilsin...

Eşimi affettim demedim ama şans verdim. Olabilir siz affetmezsiniz bir çırpıda siler atarsınız bir başkası şans verir. Sonuçta hepimiz farklı farklı insanlarız. Ama bu demek değildir ki eşini affettim diye yani boşanmadım diye ailesini de sineme çekeceğim onca sözlerini unutacağım. Sizin de bu bakış açınız bana göre yanlış mesela ama saygı duyuyorum bu da sizin fikriniz.

Sende kendi ailenle empati kur esin ailenle gorusmese yıllarca küs kalsa naparsn senin ailen ail3d3 esinin ailesi ne bostan korkulugumu oglunun evi gelecekler tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…