İnşallah dediğiniz gibi olur sağolun. Ben aile olarak çok sıcakkanlı sevgi dolu bir ailede yetiştim. O yüzden garip geliyor bu haller tabi. Eşim kişiliğine saldırıyormuşum gibi anlar bir şey söylediğimde. Halbu ki basit bir eleştiridir en en fazla. Kendisi her türlü şakayı yapar ben alınmam mesela. Sevgiyi gösterirse şımaracağımdan korkar. Oysa sevgisizlik öldürür insanın ruhunu. Anlatıyorum şımarmayacağımı falan ama korkuları var galiba. İnşallah onları da açarız ne diyeyim...O aileden sevgiyle buyuyecek cocuk tavri gormedim.Bir insana acima yok ortada.Bu adama sevgiyi merhameti siz gosterin ogretin.Allah yardimciniz olsun.Her sey sevgiyle oluyor .Bazen esime kiziyorum sevgisini belli etmeyince yani insan hep.ariyor.Umarim iyilesirsiniz .
Eşim aileme başından beri mesafeli yaklaştı. Sevgi dolu bir aileyi tepti. Şimdi de görüşelim diyor ama onca saygısızlığından dolayıherkes mesafeli yaklaşıyor istemiyor. Sizin enişteniz anlamış ve sevgi dolu olması gereken yeri tercih etmiş. Ben eşimde birşey yaptığında pişman olduğuna da şahit olmadım pek. Çok büyük hatalarında bile kendini savunacak birşey bulur çıkarır.Ah o kadar ayni ki bazi seyler inanin bizde cok cok sicakkanli aileyle buyuduk bazi insanlar donuk ruhsuz.Aslinda o da biliyor siz iyisiniz sicak sevgi dolusunuz.Icten ice uzuluyor olabilir bile .Cunku enistem de bizim ailede rahat ve icten ice anliyor asil bunun olmasi gerektigini.Yani zamanla anlar asil olani.Ve de erkekler fikir almaktan hicc hoslanmaz onlara bir sey demicen sadece mantikli olucan soguk cikarimlar yapican falan onlar gibi olcan yani.Zamanla otirur umarim.kardesim der ki pisman olunca bir aglar uzulur sanki yapmamis hic anlasilmasi zor insan modeli:))
Eşim aileme başından beri mesafeli yaklaştı. Sevgi dolu bir aileyi tepti. Şimdi de görüşelim diyor ama onca saygısızlığından dolayıherkes mesafeli yaklaşıyor istemiyor. Sizin enişteniz anlamış ve sevgi dolu olması gereken yeri tercih etmiş. Ben eşimde birşey yaptığında pişman olduğuna da şahit olmadım pek. Çok büyük hatalarında bile kendini savunacak birşey bulur çıkarır.[] Baskin
davraniyor.Zamanla gorur umarim
Umarım :/Umarim.zamanla anlarrr
Eşim ailemle görüşmüyor. Anneme geldim bebeği burada uyutacağım annem bakacak diye. O da akşam beni alacak. Sorun halloldu :)Annenize gidin. Orada dogum gunu organize edin. Esinize de aksama buradayiz deyin.
Ben olsam o adamı afdettiysem ailesini hayli hayli affederim@VEdeGEo
Oğulları evlendiğimizden beri kabahatli şeyler yapıyor öyle böyle değil ve aile olarak onlara anlattım yardım destek bekledim onlar ise hep üstünü kapattı. Kv kişisi oğlu beni dövdüğü zaman yapma dedi şakacıktan sonra lohusa halimle evime gelip aman bu ünlüler de dayak yiyor dedi (yarışma programına boks programına katılanları söylüyor) kocaları dövünce de kıyameti koparıyor dedi. Ailemin yanına gittim olaylardan dolayı boşanma noktasına geldim eşimle, aynı şehirdeyiz 2 ay ailemde kaldım bir gün bile çıkıp gelmediler aile büyüğü olarak araya girip düzeltme zahmeti göstermediler. Ailemle aralarında ne evlenirken ne başka zaman çok diyalog zaten olmadı kendilerince hep uzak durdular. Bir gün eşim çocuğu aldı götürdü kavga kıyamet ile polisi ararım dedim getirin çocuğumu dedim kv kişisi binanın önüne kadar geldi yukarı çıkmadı yine. Arada laf sokmalarını geçiyorum zaten hiç saymıyorum. En son olayda şu; eşim bana vurdu kulak zarımı patlattı, ailesi eşimin daha önce kaç kez şiddet uyguladığını bildiği halde arkamdan canı cehenneme gebersin dedi. Aileme ve bana iftiracı şeref..z dedi. Yine bu kv kişisi aman boşan gez toz ye iç keyfine bak oğlum kızını da görmeye gitme diye oğluna akıl veriyor!!! Kp desen o da mal kaçırma derdine düşüp aman arabayı başkasına devret demiş eşime. Bir de kv gözümün morardığı bir dayak olayında eltime aman senin gözün daha mor gibi ne var demiş. Eltim şiddete uğramadı hiç normal gözünün altındaki morluktan bahsediyor! Yani siz olsanız yüzlerini görmek ister miydiniz? Evde mi kalırdınız? Ben bir de öyle sessiz yaklaştım hep saygılı oldum onca laf sokmasına anlamamazlıktan gelerek makul cevaplar verdim. Yıpratıcı insanlar! Eşini affetmişsin sen de aman diyenler olmasın el kaldırdığı an polisi aramamdan korktuğu için artık izin vermiyorum şiddetine. Ben de zamanla iyi niyet bırakmadı akıllandım.
Bende olsam evden gitme onların yüzünü görmeme planları yaparım. Bence iyi düşünmüşsün. Annenlere gidip akşama da dışarda güzel bişiler yapılabilir. Hayat senin istediğin gibi plan yap yaşa. Onlar seni düşünmemiş,bu durumu da kendin hallet bitir.Hanımlar merhaba,
Hemen konuya gireceğim. Eşimin doğum günü ve bir arkadaş bize gelecekti sonra Perşembe gelecepşm demiş. Ben de oh iyi olmuş hiç temizlik yapacak halim yoktu dedim eşime. O da sen yine de yap gelen giden olur belki demiş. Sonra içime bir kurt düştü. Eşimin ailesiyle görüşmüyorum uzun zamandır. En son eşimle kavgalıyken ailesinin arkamdan gebersin canı cehenneme tarzı söylemleri kayınpederin boşanmadan mal kaçırma durumları yüzünden küsüm. Doğum gününü bahane edip gelebilirler mi? Kv telefona istemişti konuşmamıştım ben naptım ki demiş bir de! Eltim durumu anlatmış konuştuklarınızı biliyor diye o da öyle mi vah tüh demiş. Şimdi barışmak için gelirler diye korkuyorum. İstemiyorum hiçbirinin yüzünü görmeyi. Eşime yarın söz verme kimseye planlarım var seninle dedim o da tamam demiş. Ama eşim ailesi gelecekse sürpriz bahanesiyle barışma düzenliyorsa dinlemez plan mlan.. Gelirlerse ne yapabilirim? Yarın erkenden evden çıkayım anneme gideyim eşim de uyanınca (geç kalkar) beni alsın akşama yemek organize edeyim eşimle diye düşündüm. Sizce? Ben evdeyken gelmelerinden korkuyorum. Parlak fikirlere ihtiyacım var :/
Not: Eşimin telefonuna baktım babası ne alayım sana doğum gününde demiş o da siz gelin yeter baba demiş. Arkadaşını da kendi iptal etmiş. Yani plan yapmış gelecek ailesi tabi ben de mecbur kalıp konuşacağım diye düşünüyor aklınca. Ne yapmalıyım nasıl kaçmalıyım bu durumdan? Barış demeyin sakın yüzlerini görmek istemiyorum. Uzun uzun yaptıklarını anlatmayım şimdi.
Konulara hep böyle mi bakarsınız? Eşimin hatrı olabilir ama şiddet uyguladı diye ailesine küs değilim ki. Onların yaptıklarından dolayı küstüm.Ben olsam o adamı afdettiysem ailesini hayli hayli affederimdöven şiddet uygulayan kocan suçlu ailesi
Aynen öyle yaptım :) Şu an annemden izin hazırlanacağım çıkacağım eşimle. Kendileri istedi böyle olmasını.Bende olsam evden gitme onların yüzünü görmeme planları yaparım. Bence iyi düşünmüşsün. Annenlere gidip akşama da dışarda güzel bişiler yapılabilir. Hayat senin istediğin gibi plan yap yaşa. Onlar seni düşünmemiş,bu durumu da kendin hallet bitir.
Son durum annenize gittiniz ,akşamda yemek mi?Aynen öyle yaptım :) Şu an annemden izin hazırlanacağım çıkacağım eşimle. Kendileri istedi böyle olmasını.
Benim gözümü morartan kulağımın zarını patlatan adamı affetmem ailesinin lafına gelene kadar şiddeti affeden bir iki sözüde sözüde bilir benceKonulara hep böyle mi bakarsınız? Eşimin hatrı olabilir ama şiddet uyguladı diye ailesine küs değilim ki. Onların yaptıklarından dolayı küstüm.
şiddetin yaninda aldatmaya tesebbus de varmis bu aradaBenim gözümü morartan kulağımın zarını patlatan adamı affetmem ailesinin lafına gelene kadar şiddeti affeden bir iki sözüde sözüde bilir bence
Evet aynen öyle oldu çokta güzel oldu :) Üzerimden bütğk bir yük kalktı hafifledim resmen :)Son durum annenize gittiniz ,akşamda yemek mi?
Çıkardığını düşünüyorum ama çıkarmadıysa yaşayıp göreceğiz ve o zaman kendi bilir. Benim yaoabileceğim bir şey kalmaz. Ben eşime şans verdim anlayacağınız. Kullanmasını bilirse kendi de mutlu olur beni de mutlu eder. Dileyelim bilsin...şiddetin yaninda aldatmaya tesebbus de varmis bu aradakonu sahibi umarim esiniz hatalarindan ders cikarir da mutlu olursunuz
Eşimi affettim demedim ama şans verdim. Olabilir siz affetmezsiniz bir çırpıda siler atarsınız bir başkası şans verir. Sonuçta hepimiz farklı farklı insanlarız. Ama bu demek değildir ki eşini affettim diye yani boşanmadım diye ailesini de sineme çekeceğim onca sözlerini unutacağım. Sizin de bu bakış açınız bana göre yanlış mesela ama saygı duyuyorum bu da sizin fikriniz.Benim gözümü morartan kulağımın zarını patlatan adamı affetmem ailesinin lafına gelene kadar şiddeti affeden bir iki sözüde sözüde bilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?