Evden mi kaçsam?

O zaman eşine de aynen böyle söyle .söylediklerini unutamiyorum de lafı dolandirmanin anlamı yok.ama eşinle devam etmek istiyorsan uzun vadede bu davranışlar önüne çıkacak o da senin ailene misilleme yapacak yada öfke patlamaları yaşayacak bu net.

Anladim .Kadin sevgisini cok belli etmicek ya.Adam bir adim onde olup sahiplenecek sevecek..Peki sizi yani aile olusunuzu kaybetmekten korkmuyo mu.Garip geldi bana umursamaz geldi.Ne bileyim once kendi ailen ya.
Dediğiniz doğru. Annem de erkek daha fazla severse kadın mutlu olur derdi. Umursamazlığı kaybetme noktasına gelince kalmıyor ama sonra yine unutuyor sanki kızdırıyorönwmsemiyor sinirlenmemi. Yine de eskiye kıyasla epey yol katettik.

O da benim ailemden kimseyle görüşmüyor ki. Ki aileme hep saygısızlık yapan kendisiydi buna rağmen. Eşim görüşmek istese de artık ailem çok yıprandı istemiyor. Onlara da kızamıyorum çok haklılar.

Olir ya kiz kardesimin esi de oyle saf mi.fena mi.anlamadik .Ama tek tek anlatinca yasayinca yavas yavas anliyor diyordu.Ve de sinirli aksiydi kiz kardesim sagolsun adam etti simdi daha iyi yani .Kimse yapamaz bunu bu adamlar icin cok sabir lazim.Umarim anlar umarim iyi olursunuz .

Eşinizin dogumgununde sizle neden barısmaya gelsinler ki
Amac eşinizi kutlamak olur anca
Eşinize gün icinde evde olmayacagım işlerim var diyin gelirlerse acmayın kapıyı aksamda yemege gidersiniz oldu bitti

Kapıyı açmama gibi bir eylem AĞIR olmazmı ?
Anne ,baba yahu
Yarın birgün hepimiz öyle olacağız.Kendimizi onların yerine koymamız lazım.
Belliki eşi istiyor anne ve babasını ,eşinden gizli organizasyon yapıyor.
Herkesin hayatı 4 4 lük olmuyor ama eş için seviyeli bir şekilde idare edilebilir diye düşünüyorum.
1 kaç saat lik zaman zarfında kimse kimseye ödün vermez idare edilebilir tabi kendi kararı sadece FİKRİM bu....

Konu sahibinin eski konularını bilmiyorsunuz sanırım
Kv kişisi ş..siz cehenneme gitsin yalancı vs bi dünya hakaret etmişti kendisine
Kp kişisi eşiyle bosanma aşamasına geldigi icin arabayı sat parasını sakla gibi bir fikir verip hakaretler ediyordu
Ben empati yapıyorum
Son karar kendisinin tabi
Ben olsam asla affedemezdim hic birini

haklısınız Papatyakb aslında gelmemeleri lazım
hadi daha önce sizden özür dileseler gönlünüzü alsalar neyse büyüktür hatadır 1 seferlik gözrmezden gelin derim de...
gelişmeleri yazın bize de

Belki okudum hatırlayamıyorum.
Kırgınlıklar yaşanmışlıklar tabiki olur unutulmaz
Benim demek istediğim mesafeli ilişki olsun eşiyle bir arada çünkü huzursuzluk eşler arasında illaki olur.
Ve bunu bence kv'nin taçlandırmasına izin vermemeli
KOnu sahibinin hakkında hayırlısı olsun...

Kırgınlık olur illaki ama bu sekilde aile boyu hakaretler yiyerek olmaz
Dedigim gibi bana yapılsa bana bu kadar hakaret edilse bende affetmez sindiremezdim
Zaten eşide onun ailesiyle görüşmüyor
Herkes kendi ailesiyle
Hayırlısı herşeyin

Bizimki gibiymiş kız kardeşinizin eşi. Benim eşim de aksiliği tutunca terstir. Bencildir her şeye kendi açısından bakar. Dediğiniz gibi çooook sabır gerekiyor. Allah sabır versin bizlere...

Benim eşim ailemle görüşmüyor onlara saygısızlık yapıyorsa bende onun ailesine saygı duymam.
Öyle haklısınız. Ben ilk zamanlar o görüşmese de görüşüyordum. Sabırla bekledim düzeltmesini ama eşim daha beter yaptı. Şimdi eşim görüşmüyor diye değil ama ailesinin yaptıkları yüzünden ben de görüşmüyorum.

Evet ben de affedemiyorum. Büyüklerimiz ne güzel söylemiş, tüküreceğin yüze ya tükürme ya da bir daha bakma. Onlar yüzsüzlük yaparlarsa da ben artık yüz göz olmak istemiyorum.

Bizimki gibiymiş kız kardeşinizin eşi. Benim eşim de aksiliği tutunca terstir. Bencildir her şeye kendi açısından bakar. Dediğiniz gibi çooook sabır gerekiyor. Allah sabır versin bizlere...
Siz de aslinda her seyin farkindasiniz oyle bir hal aliyor ki insan ne yapacagini bilemiyor net karar veremiyor.Kiz kardesim diyor merhametli benim icin ugrasan adam oluyor bazen yani aslinda yola getirilcek biri iyi ama ailesi tarafindan dogru duzgun bastirilmis sevgi eksigimi desem bilmiyorum hircinligi var.Yani kiz kardesim yavas yavas cok ugrasti.Hep empati kurun sana olsa ne yapardin Sevdiginiz zamanlar gelsin akliniza iyi seyleri koyun iyi oldugunuzu kat be kat gorsun siz iyiyseniz makul olun.Allah onlari pisman etsin elbet anlasilcaksiniz.Ama yok hicbir sekilde esim beni anlamaz diyorsaniz da biraz mesafe koymayi deneyin bu adamlar bir de karilari olmadan halt yiyemezler utanmadan karilarini uzerler.Birak bakim tek yasasin bir sure Allahim.ya.

İnsan bu noktaya kolay kolay gelmiyor. Benim evlilikte ne kadar sabırlı olduğumu buradaki herkes biliyor. Oğlu böyle sorun çıkaran bir anne baba yapması gereken hiçbir şeyi yapmadı. Elbette ileride anne baba olacağız bizler de. Ama ben böyle bir anne olmayacağım. Gelinim bana gelip ağlarsa arkasından aman sanki neyi vardı gibi ikiyüzlülük yapmak, oğluna gaz vermek, şiddet uygulayan oğluna inanıp geline ve ailesine beddualar etmek... Böyle anne baba olmaz olsun demeden kendimi alamıyorum. Kapıyı açma mevzusuna gelirsek kapıyı açardım ama onlarla da ne konuşur ne de yüzlerine bakardım. Neyse ki gerek kalmadı, anneme geldim. Eşim de sabahki konuşmadan sonra uygun dille durum yoklaması yapmış gelmiyorlar.

Iyi gelmiyorlarsa esiniz de anlasin artik ona gore davransin.Sevindim.adiniza.Bir tuhaf olan cok dusunceli insan modelleri gibi dogum.gunu kutlama olayi.Hani ince dusunceli insanlar mi bunlar ilginc.Neyse ki atlattiniz artik bir zahmet anlasinlar.

Eşim yalnız kalınca iyice yoldan çıkıyor. Ben annemlerde 2 ay kaldım her şey daha beter oldu. O yüzden empati yolu ancak anlatır dedim o zaman da bana empati yaptırma dedi bazı konularda. Yani öyle böyle sabır gerekmiyor. Ben de sabrediyorum uygun dille uzatmadan tartışmadan anlatmaya çalışıyorum. Sevgi eksikliği ne yazık ki çok büyük hasarlara neden oluyor. Ben de bazen eşimin ailesi tarafından ya çok şımartıldığını ya da sevgisiz kaldığını düşünüyorum.

Iyi gelmiyorlarsa esiniz de anlasin artik ona gore davransin.Sevindim.adiniza.Bir tuhaf olan cok dusunceli insan modelleri gibi dogum.gunu kutlama olayi.Hani ince dusunceli insanlar mi bunlar ilginc.Neyse ki atlattiniz artik bir zahmet anlasinlar.
Evet çok şükür rahatladım:)

O aileden sevgiyle buyuyecek cocuk tavri gormedim.Bir insana acima yok ortada.Bu adama sevgiyi merhameti siz gosterin ogretin.Allah yardimciniz olsun.Her sey sevgiyle oluyor .Bazen esime kiziyorum sevgisini belli etmeyince yani insan hep.ariyor.Umarim iyilesirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…