eve gelen misafir

eşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
Benden duy diye karısına acıklama yapmıs
Laf arasında diyebilir misafir gelecek die ama annesini arayıp misafirimiz gelecek demesi
Karısna da bunu benden duy demesi scma

Altı üstlü mü yaşıyorsunuz?
Benim eltimler de haber verir de kaynanama ortak tanıdıklar gelecekse eğer.

Başkasından duyma benden duy kısmı biraz komik olmuş. Ortada bir suç ya da kötü bir şey varmış gibi.

Seni cok iyi anliyorum.
Cok sacma ama sanki doganin kanunu gibi algilanir.
Biz nereye gidecegimizi bildirmeden adim atamiyorduk ilk zamanlar. Cahiliye zamani diyorum ben ona. Off bir ayrilin, bir herkes kendi isine baksin yaaa... Tamam dogurdunuz büyüttünüz cok saolun ama tapusu sizdeyse hala da evlendirmeyin bari. Biktim gercekten bu durumlardan.

Benden duy diye karısına acıklama yapmıs
Laf arasında diyebilir misafir gelecek die ama annesini arayıp misafirimiz gelecek demesi
Karısna da bunu benden duy demesi scma
hayır yanlış anlamışınız. eşim annesine misafir geleceğini ve oğlundan duyması gerektiğini söylüyor. bana annesiyle olan konuşmayı aktardı. bende ne gereği vardı dedim.

ortak tanıdık olsa zaten çağırırım neden çağırmayayım da. işte bende öyle dedim eşime bi şuç mu var da annnene böyle dedin dedim. ne bilim o anda öyle söyledim dedi. yok evlerimiz arasında yürüme 15 dk mesafe var.

Eğer altlı üstlü de oturmuyorsanız eşinizin söylemesi çok saçma. Hesap verir gibi.

ortada hiç bişey yokken neden kayınvalidenizi düşman gibi görüyosunuz. benim evim diyosunuz ama ayrıca o kadının oğlununda evi

ortada hiç bişey yokken neden kayınvalidenizi düşman gibi görüyosunuz. benim evim diyosunuz ama ayrıca o kadının oğlununda evi
kimin evi sence ??? evet oğlunun evi. ben onun evine karışmıyorsam ya da benim annem benim evime karışmıyorsa kayananamın da karışmaya hakkı yok

esınız gercekden cok komık
mısafır gelcek baskasından duyma benden duy ne ya

tobe yarabbım
sankı herseyın hesabını vermek zorundaymıssınıız gıbı

belki kv o gün size gelmeyi falan düşünüyordu ve eşin de bunu biliyorsa gelme diyemeyeceği için böyle demiş olabilir

aman diyeyim eşine kesin bir dille bir daha bu şekilde bilgilendirmemesini söyle.alışkanlık haline gelir kv ye hesap verir duruma gelirsiniz

aynen ,yaşıtım arkadaşlarım var.onlarla buluşurum,gelinime yapışacağıma.ayrıca aile mahremiyetine de önem veririm.mesela gelinim kendi annesi ve kızkardeşleriyle ayrı görüşmek ister,ortak konuları var.belki oğlumdan,belki benden konuşacaklar. ne gereği var,onlar geldiğinde gitmeme,ben de başka bir zaman giderim.
ha büyük bir organizasyon olur,duadır,bayramdır.o zaman zaten bir araya geliyoruz.

@_angela_ ne guzel yorumlar yapiyosn resminden hmn farkediyorum seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…