Benden duy diye karısına acıklama yapmıseşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
hayır yanlış anlamışınız. eşim annesine misafir geleceğini ve oğlundan duyması gerektiğini söylüyor. bana annesiyle olan konuşmayı aktardı. bende ne gereği vardı dedim.Benden duy diye karısına acıklama yapmıs
Laf arasında diyebilir misafir gelecek die ama annesini arayıp misafirimiz gelecek demesi
Karısna da bunu benden duy demesi scma
ortak tanıdık olsa zaten çağırırım neden çağırmayayım da. işte bende öyle dedim eşime bi şuç mu var da annnene böyle dedin dedim. ne bilim o anda öyle söyledim dedi. yok evlerimiz arasında yürüme 15 dk mesafe var.Altı üstlü mü yaşıyorsunuz?
Benim eltimler de haber verir de kaynanama ortak tanıdıklar gelecekse eğer.
Başkasından duyma benden duy kısmı biraz komik olmuş. Ortada bir suç ya da kötü bir şey varmış gibi.
ortak tanıdık olsa zaten çağırırım neden çağırmayayım da. işte bende öyle dedim eşime bi şuç mu var da annnene böyle dedin dedim. ne bilim o anda öyle söyledim dedi. yok evlerimiz arasında yürüme 15 dk mesafe var.
ortada hiç bişey yokken neden kayınvalidenizi düşman gibi görüyosunuz. benim evim diyosunuz ama ayrıca o kadının oğlununda evikızlar merhaba,
haftasonu evme misafir gelecek. ben bunu k.v haber vermedim çünkü benim misafirim. eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye. saçma değil mi benim evime gelen misafir kaynanayı neden ilgilendirir. sinir oldum eşime de sadece bizim evimiz ayrı annene açıklama yapmak zorunda değildin dedim. sizce de ilgilendirir mi ?
kimin evi sence ??? evet oğlunun evi. ben onun evine karışmıyorsam ya da benim annem benim evime karışmıyorsa kayananamın da karışmaya hakkı yokortada hiç bişey yokken neden kayınvalidenizi düşman gibi görüyosunuz. benim evim diyosunuz ama ayrıca o kadının oğlununda evi
komiktiresınız gercekden cok komık
mısafır gelcek baskasından duyma benden duy ne ya
tobe yarabbım
Sanki çok önemli bişeyesınız gercekden cok komık
mısafır gelcek baskasından duyma benden duy ne ya
tobe yarabbım
sankı herseyın hesabını vermek zorundaymıssınıız gıbı
illede eşinin annesine karşı üstünlük kurmana gerek yokkimin evi sence ??? evet oğlunun evi. ben onun evine karışmıyorsam ya da benim annem benim evime karışmıyorsa kayananamın da karışmaya hakkı yok
Ne güzel
Bi de bence herkes yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirmez mi
Kayınvalidesi kendi komşularını çağırsın ağırlasın yalnızlık çekiyorsa
Konu sahibinin genç arkadaşları geliyormuş, ben bi arkadaşıma gitsem kayınvalidesinden çekinirim mesela öyle her şakayı yapamaz her sorunumuzu anlatamayız birbirimize kayınvalidesi var diye
@_angela_ ne guzel yorumlar yapiyosn resminden hmn farkediyorum seni:)Kv ile ortak tanıdığınız ise, nezaketen kvyi de çağırabilirsiniz ama bir zorunluluğunuz yok.
Kvye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz, ayrı bir yaşam alanınız var, ayrı bir bütçeniz var vb.
Eşin niye öyle hallenmiş onu anlayamadım, hiç gereksiz yani, ilgilendirmez kvyi.
Tabiki o konuda tamamı ile haklısındoğru burada bir sorun yok zaten de hesap verilmesi benim evime kim geliyor kim gidiyor bunun didik edilmesi hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?