sorun kayınvalideye söylenmesi değil sanırım sorun başkasından duyma bizden duy diyen koca bence ,ama suç kayınvalidenin sıfatına atılıyor haliyleSöylese nolcak, bizde genelde anneme kv me anlatırız şu gelcek buraya gidicez falan diye.
Lütfen kv lerin her dediğini sorduğunu bukadar sorun haline getirmeyelim onlarda sonuçta insan her konuda negatif birşeyler düşünmeyelim.
sorun kayınvalideye söylenmesi değil sanırım sorun başkasından duyma bizden duy diyen koca bence ,ama suç kayınvalidenin sıfatına atılıyor haliyle
ya bırak demesin ama hiçbir şey demesin"Anne sen her03sey01'e gelen misafiri ne yapacaksın sen de git yaşıtlarınla otur" demesi gerekmiyormuş gibi...
Evet canim aynen öyle. Eşinle konuş her seyi annesine anlatmasin ya bunu anlatiyorsa kim bilir daha nelerin hesabini veriyordur anasicığınakaldı ki misafirin geleceğini söylemek bile gerekse benim söylemem gerekmez mi? o da kaynanamı çağıracaksam
ayy kusura bakma arkadaşım bu tip erkeklere uyuz oluyorum. ne yani habersiz misafir kabul edemez misin ?kızlar merhaba,
haftasonu evme misafir gelecek. ben bunu k.v haber vermedim çünkü benim misafirim. eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye. saçma değil mi benim evime gelen misafir kaynanayı neden ilgilendirir. sinir oldum eşime de sadece bizim evimiz ayrı annene açıklama yapmak zorunda değildin dedim. sizce de ilgilendirir mi ?
birlikte yaşıyorum demişsiniz.bir yandan da benim evime gelecek ne ilgilendirir diyorsunuz anlamadım??
beraber yaşıyorsanız orası aslında kv nin evidir.misafir çağırırken haber vermeniz gerekir.
Baskasından duyma benden duy diyerek de üstüne tüğ dikmiştam tersi hiç bir şeye müdahil olamadığı için trip atıyor oğluna. ben söyledim eşime anneni çağırmayacağım çünkü misafirim genç kızlar dedim
beraber yaşamıyorumbirlikte yaşıyorum demişsiniz.bir yandan da benim evime gelecek ne ilgilendirir diyorsunuz anlamadım??
beraber yaşıyorsanız orası aslında kv nin evidir.misafir çağırırken haber vermeniz gerekir.
buyursun gelsin bişey diyemem :)ya gelirse
eşim neden söyleme gereği duydu çünkü en iyi annesini o tanıyor böyle bir durumda vereceği tepkiyi o iyi biliyor. ne niyetle söyledi hala çözemedim yaaaasorun kayınvalideye söylenmesi değil sanırım sorun başkasından duyma bizden duy diyen koca bence ,ama suç kayınvalidenin sıfatına atılıyor haliyle
tam tersi annesi kabullenemedi malesefO ne öyle cocuk gibi annesine hesap veriyor çok komik bi durum. Sanırım hala ayrı evi olduğunu kabullenememis.
anlatmıyor anlattığı şey mutlaka bana dönüyor. başlarda ufak tefek anlatmalar vardı sanırım ama şimdi yok çok şükürEvet canim aynen öyle. Eşinle konuş her seyi annesine anlatmasin ya bunu anlatiyorsa kim bilir daha nelerin hesabini veriyordur anasicığına
Hahaha iyi bari olmasi gereken de bu zatenanlatmıyor anlattığı şey mutlaka bana dönüyor. başlarda ufak tefek anlatmalar vardı sanırım ama şimdi yok çok şükür
yoooooo kv neden ilgilendirsin evine gelen misafir ,,,kızlar merhaba,
haftasonu evme misafir gelecek. ben bunu k.v haber vermedim çünkü benim misafirim. eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye. saçma değil mi benim evime gelen misafir kaynanayı neden ilgilendirir. sinir oldum eşime de sadece bizim evimiz ayrı annene açıklama yapmak zorunda değildin dedim. sizce de ilgilendirir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?