eve gelen misafir

sorun kayınvalideye söylenmesi değil sanırım sorun başkasından duyma bizden duy diyen koca bence ,ama suç kayınvalidenin sıfatına atılıyor haliyle

sorun kayınvalideye söylenmesi değil sanırım sorun başkasından duyma bizden duy diyen koca bence ,ama suç kayınvalidenin sıfatına atılıyor haliyle

"Anne sen her03sey01'e gelen misafiri ne yapacaksın sen de git yaşıtlarınla otur" demesi gerekmiyormuş gibi...

kaldı ki misafirin geleceğini söylemek bile gerekse benim söylemem gerekmez mi? o da kaynanamı çağıracaksam
Evet canim aynen öyle. Eşinle konuş her seyi annesine anlatmasin ya bunu anlatiyorsa kim bilir daha nelerin hesabini veriyordur anasicığına

O ne öyle cocuk gibi annesine hesap veriyor çok komik bi durum. Sanırım hala ayrı evi olduğunu kabullenememis.

ayy kusura bakma arkadaşım bu tip erkeklere uyuz oluyorum. ne yani habersiz misafir kabul edemez misin ?
ne alaka yaaa
yakında yatak odanıza girerken de haber vermesin senin ki ?
olmaz olmaz deme...

birlikte yaşıyorum demişsiniz.bir yandan da benim evime gelecek ne ilgilendirir diyorsunuz anlamadım??
beraber yaşıyorsanız orası aslında kv nin evidir.misafir çağırırken haber vermeniz gerekir.

Yanlis alintiladin galiba canim, ben konu sahibi degilim.

Siz tavrınızı bu şekilde sürdürün.
Ortak tanodıkta olsa çağırmak zorunda değilsiniz ki

Ev sizin misafir sizin

Kvmin komşusu ve eşi gelmişti kvmi çağırmadım çünkü kadınla konuşucak özel şeylerim vardı ha olmasada çağırmazdım sonuçta o bu evin insanı değil ki her gelen misafirde evde bulunsun.

Misafiriniz yokken çağırın kvnizi

birlikte yaşıyorum demişsiniz.bir yandan da benim evime gelecek ne ilgilendirir diyorsunuz anlamadım??
beraber yaşıyorsanız orası aslında kv nin evidir.misafir çağırırken haber vermeniz gerekir.
beraber yaşamıyorum

eşim neden söyleme gereği duydu çünkü en iyi annesini o tanıyor böyle bir durumda vereceği tepkiyi o iyi biliyor. ne niyetle söyledi hala çözemedim yaaaa

Evet canim aynen öyle. Eşinle konuş her seyi annesine anlatmasin ya bunu anlatiyorsa kim bilir daha nelerin hesabini veriyordur anasicığına
anlatmıyor anlattığı şey mutlaka bana dönüyor. başlarda ufak tefek anlatmalar vardı sanırım ama şimdi yok çok şükür

İlgilendirmez.
Eviniz ayrı damınız ayrı.
Ben saçma buluyorum.
Evde her olanın anlatılmasını.

normal degl tabıkı ama bızım gbı ewınz yaknsada kocanz hergn aıesyle gorusuyosa ıster ıstemez gıdıp geldgnz yerlerı ogrenrler ama benm kocam hesap vermk haber vermk gbı soylemez af arasnda benı sorsa falan öle soler yanı suraya gttı falan dıye... benm gttgm yer bana kımn geldıgı tabkı kaynvalıdeyı ılgılendrmez... erkkler bnu anlamıyo ama maleseffff

yoooooo kv neden ilgilendirsin evine gelen misafir ,,,
burda asıl sorun eşinde ...
sor bakalım annene neden böyle bir açıklama yaptın diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…