Eve gelen misafire dert oldum

Çok saçma , kesinlikle uzak durun

sız ona nıye mesaj yazdınız kı
hıc ustunuze alınmamalıydınız dırek kendısını engelleyıp sılmelıydınız asagılık kompleksı olan ve hatta ego sorunu olan ınsanların normal olmadıklarını dusunuyorum dırek uzak tutmalısınız bence kendınızden zira kadın deli

sen o kişiye açık açık ''ben o sözleri sen kendini ezik hissetme '' diye deseydin ya..
sen ona acıdın o seni ezdi..bence seni kıskanıyor bu kadın..
bizim burada insanlar bulgur pilavı yer dışarıya da ağzında kürdanla çıkar ki gören et yemiş desinler diye..

allahım ne manyak insanlar var bence o sizin eviniz için bayağı fesatlanmış ondan bu derdi

Mutluysan didikleme insanlarin hayatını yazsaydiniz.borc yiğidin kamçısı.baska türlü çok zor insan çocuğuna bırakabilecek yatırım yapmak.kedi uzanamadigi cigere mundar der.

Hayırlı olsun eviniz.

Ertesi gün nasılsın diye yazması yüzsüzce
.

Kesinlikle uzak durun. Haset insan insanın enerjisini sömürür.

Yemin ederim sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu ev mevzusunda,bende borç harç ev aldım tasindim,ev görmeye gelen eş dost içinde çekemeyen kim varsa,kendini belli ediyor,abuk subuk sanki ben böbürleniyo muşum,havalanıyor muşum gibi,Allah biliyor içimi,konuştular çoğu zaman ben borç içinde yüzüyorum yahu,kredi çektim aldım,o kredi 10 yıl ödenecek, nasıl ödeyeceksiniz diyen yok ama kasıla kasıla otur şimdi ev aldım diye, bu yaşta ev sahibi oldunuz, size göre ne var biz şu yaşta aldık oturduk hemen hanım oldun bilmem ne diyen ya
resmen kıskanmış çatlamışlar,hala da bitmediler lanet olasıcalar ne diyim
allah herkese nasip etsin bı ev,herkes döşesin otursun insallah,ama benim huzurumda da gözü olanın gözü çıksın diye biliyorum beni çok uzenlere şahsen,sizde en güzeli tamamen irtibatı koparin mümkünse kendi düşünsün,ne konuştuğunun farkına varır belki densizz

Saliverin küçük enisteyi derim

şimdi soruyorum bu konu burda kapanmalı mı¿ zaten samimi olmam asla ama geri mi durayım bir şeyler yeri zamanı geldiğinde söylemeli miyim?
Siz olsaydınız..
Siz olsaydınız demişsiniz, ben olsaydım sosyal medyada yazdığı yazıyı direkt beni kastederek yazmış dahi olsaydı, hatta aynı mesajı defalarca gözüme soka soka yazsaydı dahi üzerime alınıp muhatap almazdım, sanırım sosyal medya hesaplarınızı karşılıklı takip ediyorsunuz, yazı ana sayfanıza düştüğüne göre öyle, takipten çıkarmazdım da, arkadaşlıktan çıkardı demek ki lafım adresine ulaştı sevinci de yaşatmazdım, bu gibi durumlarda duvar gibi olurum, ha duvara demiş ha bana:)) isterse can ciğer arkadaşım olsun kademeli olarak da arkadaşlığı keserim anlamaz bile.
Şahsen yerinizde olsam artık muhatap almam, yazdıklarını umursamam, çünkü o tip insanlar zaten söyledikleri söz adrese ulaşsın da muhatap alınsınlar diye yazarlar.

Kompleksli , cahil, kıskanç paçoz. Hiç görme muhatap olma kıvranır.

Arkadaşlar hepiniz haklısınız cidden rahatsızmış bu kadın birde benim doğru düzgün arkadaşım bile yok olanlar hep beni sırtımdan vurdu derdi. Belli oldu meyin ne olduğu. Toplu cvp vereyim eşlerimiz önceden beri ama biz 2 senedir falan görüşürdük. Silmemiştim fakat artık sildim hesaplarını çünkü merak ettim acaba bana daha neler verip veriştircek diye hata ettim ev için teşekkür ederim Allah herkese istediğini nasip etsin benim bu zamana kadar hayal ettiğim herşey oldu hep şükür içimde dilimde.çok mutluyum bu açıdan ama hiç evim işim diye paylaşım yapmamıştım silmeden önce verandada paylaşım yaptım çocukları da bahçede paylaştım rahatsız arkadaş yine çocuklarını paylaşıp benim yawrularım dünyanın tatlısı çocuklarım çok mutluyum sizlerle bizim tek değil her anımız mutluluk gb bişi paylaştı son oldu zaten burdafa msj veriyor en iyisi biziz msjı. Benimde kendimce dertlerim var mutsuz olduğum konular başka ama düşünüyorum hayatta ne acılar yaşan insanlar var buna da şükür diyorum eşimden yana sıkıntılarım oluyor onunda benden yana onlarıda paylaşacağım.Hepinize teşekkürler.

Birde çocukları dünyanın en güzel çocuklarıymış yaptığı yemeği paylaşıp 4-4 lük herşeyimi yaparım yazmış bu çok iddialı bi paylaşım bana göre dünyadaki bütün çocuklar güzeldir ama içi fesat kötülük dolu birde bana msj attı onca şeyden sonra ne denirki ben çocuklar birlikte oynuyor diye mutlu olurdum bize geldiklerinde eğleniyorlar diye önlerine bütün herşeyi sererdim ama yokk bazı insanlar dar düşünceli bu zihniyetlerinin içi kıyastan başka bişi değil

Bir kere geldiklerinde çocuğu çocuğumun yanağını ısırdı ve mor gezdi günlerce işte öpmek istedi benim çocuğum falan dedi onlar geldiklerinde çocuğu düştü sizinki ittirmiş dedi gözümle gördüm ittirmedi de ittirsede anlatırım çocuğuma küçükde olsa anlar ama hemen suratı astı şimdi sinir oldum yine

Ben olsam ‘Dünya nankörlerle dolmuş. Hoş sohbet bilip sofranı açtıkların yediği kaba işer olmuş. Alemin çivisi çıkmış; başkasının mutluluğunu hayalen yaşar olmuş. Hayaller gerçek olsa köpeğin duası kabul olur gökten kemik yağardı. Kapımda sadık köpeği oynayanlar meğer iyi rol kesen nankör kedinin ta kendisiymiş. Sokak kedileriyle işim olmaz.’ diye yazar mesajımı gördüğünden emin olur cvp beklemeden engellerdim.

Bence görmezden gel
mutlu olduğunu
Sözlerinin sende hiçbir etki etmediğini
Aynısı gibi yaşamaya devam ettiğini
Onu tınlamadığını görsün
hırsından çatlasın.

Aynısını eşimde söyledi
Ama yinede içim rahat değil bu konu böyle kapanmamalıydı kendini iyi hissetmemeliydi
Eğer sen onu umursamazsan o zaman kendini iyi hissetmez. Laf dalaşıyla başaramazsın bunu emin ol

O da sahip olamadığı şeyler için güya kendince gönlünü rahatlatmaya çalışıyor kılıf uyduruyor. Kedi ulaşamadığı ete mundar der hesabı

Öeeff şu tipler tam bir gerizekalı turnusolu.kadın kıskanç ve kendinc hayırr enn çokkk bana soracaksınız kafasında bi tip neden mesaj atarsınız ki..hala da izliyorsunuz.
Ben olsam asla üzerime alınmaz fakat abarttığını farkdersem direk engellerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…