Eve gelen misafire dert oldum

FAZLA ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLİKTİR.
Bu durum hayranlıktan çok kıskançlık krizi olmuş ama neyse .

Çocuklarımın geleceği için yatırım yapıyorum deseydiniz
Amaaaaan hiç cevap vermeyin silin görüşmeyin ne bu böyle .Deli mi ne .

Yani o mesajlara cevap vermek zorunda mıydınız?
Sessizce hayatından çıkardınız olurdu biterdi..Bence siz de pek masum değilsiniz

engelle. bu tip insanlarla asla muhatap olmamak gerek. keyfini huzurunu kacirmasina asla izon verme. hasetci insanlar kadar zarar veren baska kimse olamaz.
asla herhangi bir şekilde iletisime gecme iletisime devam edersen cok daha fazla ve ciddi canin sıkılır. sana iftira bile atabilir. maksat huzurun bozulsun. o guzel evinin tadini cikarama
kacarak uzaklas bu ve bu tiplerden

Ne görüşeceksin böylesi kıskanç kadınla.

Sen de kendi sayfana haset etme ne olur calis senin de olur yazsaydin.. Bu ona yeterdi.. Tipik kiskanc insan. Arkana bakmadan uzaklas bence.. Benim taktigim artik bu. Hayat enerjimi emmeye calisan insanlardan kaciyorum. Hiiiic ugrasamam.

Keşke cevap vermeseydiniz. O kadar saçmalamış ki kadın, lütfen kendi saçmalıklarıyla baş başa bırakın

Gerçekten var böyle tipler ama bu kadar açık seçik ortaya düşmez genelde bu rahatsız ben sizin yerinizde olsam heryerden siler engellerim.
Bir daha eşiğimden içeri sokmam.
Nazar değdirir Allah korusun.

Oldukça tehlikeli kesinlikle görüşmeyi kes. Dostunun mutluluğuyla mutlu olamıyorsa bi insan cok iyi niyetli değildir. Senin olanda gözü kalmış. Ama kesinlikle görüşme potansiyeli yüksek iyi bi mazeret olmuş sana devam etme

Aman ne dert edecem, sessiz kalir, bi daha da görüşmem. Her yerden tel vs silerim..

Her yerden engelle ve sil. Hayatından çıkar. Üzerine durup düşünmeye değecek bir insan degil.

Hala takipten çıkarmadınız mı yani o kısmı anlayamadım?
Ben olsam bu seviyesiz diyalogdan sonra bir daha muhattap olmazdım..

Bir de bu yaşıma kadar farkettim ki hava atıyor gibi olmasın, reklam yapmak sanılmasın falan deyip mütevazi konuşunca karşındaki kendini bir halt sanıp akıl vermeye başlıyor..

En başta muhattap olmayacaktınız o yazıyı paylaşınca. He deyip geçecektiniz. Gereksiz polemik olmuş. Vakarlı durun..salın gitsin...

Ablanın kafadan istiyorum
Soruya bak " uyku düzeniniz nasıl" böyle soru mu olur allasen. Keşke kredi çektik diye yalan soylemeseydin. Annemin çok iyi bir lafı var acıma acınacak hale gelirsin. Bırak insanlar ev alamıyorsa almasın. Allah daha çok versin diye dua edersin konu kapanır. Bakin böyle insanları bence evinize dahi sokmayın. Evdeki enerjiyi bile negatife çevirir böyle insanlar. Mümkün mertebe az iletişim kurun hatta hiç kurmayın. Sonuçta anneniz babanız değil varsın sizi kötü bilsin çok da tın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…