- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
Kadın Selen in annesi ,siz kalkmış cam sil diyorsunuz. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Şiddetnen kınıyom siziEllerini yıkamamasi olayına hak veriyorum da. Bebeğe dokunacagi zaman ELLETMIYORUZZ demek çirkin bir üslup.her şeyin bir adabi var düşünememiş olabilir daha güzel bir dille söyleseydiniz madem 1yildir alıyorsunuz anlardi kadın.
Ayrıca evde 2 kişi varken cam silmeye 3.kişi almaya ne gerek var anlamadım. O kadar zor mu birinin bebeğe bakıp diğerinizin iş yapması?
Allahım sen ne verirsen hayırlısını ver , görünmeyen şerden sana sığınırım. Sen esirge , sen koru.Eğlenin gençler beni çok güldürdünüzben arada uğrarım Selin’le ilgileneyim
Selin’le
Aaa tabi bana anneme yapılan hakaretlere sakin olmam gerek di mi size bişey mi dedim ben bana haddini aşıyorsun diyorsun asıl hadlerini aşan onlarselennn Derin bir nefes alıp biraz daha sakin olmalısınız. Çok gerginsiniz ve cevaplarınız bazen haddini aşıyor. Konuyu okurken ben bile gerildim. Oysa ki siz çok eski üyesiniz
Piraye bacım, Selin'in annesi bir yaşındaki çocuğuna günde 4 saat cizgi film izlemesinde beis görmeyen bir kadın. Bilimsel kaynak deyince de siz çocuk olmadınız mi gibi bir açıklama yapmıştı.bacım istediğin kadar eğlen ama gözünü seveyim aç bi kaç bilimsel kaynak oku, pandemi gündemi takip et, virüs nedir, nasıl yayılır ... hiçolmazsa lise biyoloji kitaplarına bi bak....kendi çocuğunu , anneni düşünmüyorsan bizi düşün, gözünün yağını yiyim mi diyeyim ne diyeyim, nasil yalvarayım az dikkat et , günahtır bu canlara...
"SELİN" in dümdüz cümlede kullanmışsın çarpılırsın mazallah... Nasıl olduğunun bir önemi yok o bir SELİNO kadar okudum anlamadım analar, şimdi selin düz bebek mi yoksa sizinkilerin bi üst modeli mi
İki kadın ve ya dört kadın cam silmek zorunda değilizUğraşmayın boşverin bi kulağından girip diğerinden çıkar. Konuda da hep bir selin selin selin bu ne konuya odaklanamadım. Her çocuk annesi için kıymetlidir lakin dünya sizin çocuğunuz etrafında dönmüyor. Bu tavırlarınız yüzünden bu çocuk bakın selin demiyorum çocuk diyorum. Ilerde dünya etrafında dönüyor tavırlarında bir birey olacak yazık. Konuya gelecek olursak bşrde kadından dinlemek gerek el yıkaması zaten şart lakın bı senedır gelen bor ınsan hemde temızlık ıcın gelen ınsan bunları bılır. Uslubunuz kötüydü belli ki kadın ben nereye düştüm diyip kaçtı gitti. Bu kadar temizliğe şuya buya önem veren insan eve başkasını sokmazdı. Yanı pandemı surecın ıkı koca kadın bı camıda temızleyemıyorsanız ne denır yanı
Annesi olarak siz dönün madem ama ılerde sızı ve bu tavırlarla yetiştirdiğiniz kızınızın nazını tribini kımse çekmez benden söylemesiİki kadın ve ya dört kadın cam silmek zorunda değiliz
Evet selinin dünya etrafında dönecek
Noldu zoruna mı gitti Selin dedim benim kızımın ismi neden size bu kadar battı bilemedim?
Piraye bacım, Selin'in annesi bir yaşındaki çocuğuna günde 4 saat cizgi film izlemesinde beis görmeyen bir kadın. Bilimsel kaynak deyince de siz çocuk olmadınız mi gibi bir açıklama yapmıştı.
Yaptığı şeyi savunuyordu normal birşey gibi.
Zorlama hiç bilim, biyoloji falan.
Eve gelen yardımcı hanım bile dönmemiş. Çekip gitmiş. Hala emin misiniz etrafında döneceğineİki kadın ve ya dört kadın cam silmek zorunda değiliz
Görürsem söylerim.İki kadın ve ya dört kadın cam silmek zorunda değiliz
Annesi olarak siz dönün madem ama ılerde sızı ve bu tavırlarla yetiştirdiğiniz kızınızın mazını tribini kımse çekmez benden söylemesi
Saat 18:24Saat 17.30
Konu sahibi konuyu açtığına açacağına pisman oldu
Merak ettim Selenn ne derlerdi?Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
Piraye bacım, Selin'in annesi bir yaşındaki çocuğuna günde 4 saat cizgi film izlemesinde beis görmeyen bir kadın. Bilimsel kaynak deyince de siz çocuk olmadınız mi gibi bir açıklama yapmıştı.
Yaptığı şeyi savunuyordu normal birşey gibi.
Zorlama hiç bilim, biyoloji falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?