Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki kadın ve ya dört kadın cam silmek zorunda değiliz
Evet selinin dünya etrafında dönecek
Saka bir yana bunu yavrunuza yapmayın dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Kibir ve egoyla doldurduğunuz çocuğunuz bu kafayla mutlu olamaz. Gerçek arkadaşları olmaz, yalniz kalir. bırakın bebe özel olmasın mutlu olsun

Nolmuş burda yahu.

Şu kibir karşısında dondum kaldım. Annemden daha fenası varmış bu konuda, şükür sebebim oldunuz akşam akşam, teşekkür ederim.

Evet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değiliz

Vay ben öleydim diyorum bu noktada.

Bak selen beni biliyosun. Bende çok duan motive edici, destekleyici bolca cümlelerin de var. Bunun için minnettarım sana bu ayrı. Bunları belirttim çünkü art niyet beslemek seni sevmek ya da sevmemek gibi bir durumum olamaz.

Bunca kişinin de olamaz hiç senle muhabbetleri yoksa bile olamaz. Burda duymak istemediğin şeyleri söylemeleri haksız oldukları anlamına gelmiyor. Ama gerçekten çok sinirlenmişsin ve haklı yorumlara dahi inanılmaz şekilde gardını almışsın.

Bence kabullen. Temkinli olmak için yapacağını söylediğin şeyler de temkin değil maalesef.

Ayrıca tabi ki herkesin paşa gönlü bilir de herkesin kendi temizliğini yapabilecek potansiyeli olmak zorunda. Çünkü böyle pandemi gibi durumlar gelişebilir, ya da buna maddi imkanınız kalmayabilir. E o temizlik, hijyen de olmadan olabilen bir şey değil. Hele de çocuk varken. Ben yine polyannasal düşünmeye devam ederek senin de annenin de sağlık probleminiz olduğunu düşüneyim. Ki böyle bir durumda da yapabileceğiniz kadarını yaparsınız. Cam silmek zorunda değilseniz 3 vasıta ile gelen kadına da sildirmek zorunda değilsiniz. Bırakın kalsın öyle.

Çok erken sinirlendin konu çok sağlıksız ilerledi. Bence konunu kapattır.

Benim arkadaşım bebeğinin bakıcısını, toplu taşımaya binip mikrop taşımasın diye evinden alıyor, akşam da eşi bırakıyor. Babaannem kendi yardımcısını izne uzun süredir göndermiyor. Bizde durum yine aynı şekilde. Siz yine son derece demokratik davranmışsınız. Ama yardımcınızın yaptığı olacak iş değil.

Nolmuş burda yahu.

Şu kibir karşısında dondum kaldım. Annemden daha fenası varmış bu konuda, şükür sebebim oldunuz akşam akşam, teşekkür ederim.
İnsanı anında kibirli insana dönüştürenler utansın ben değil

Yardımcı temizlik isleri için mı tam emin olamadım. Ben tam zamanlı çalışanları örnek verdim bu arada.

Bibibella bak yine saldırmadım. Töbee bana noluyo?

Soyleme tarziniz nasildi?

Anneme bana hakaretler ettiler ne yapsaydım ahahah canım ya mı deseydim merve yapamam hakarete gelirse iş susmam ben hakaret küfür etmiyorsam onlarda bana edemezler

Anneme bana hakaretler ettiler ne yapsaydım ahahah canım ya mı deseydim merve yapamam hakarete gelirse iş susmam ben hakaret küfür etmiyorsam onlarda bana edemezler
Hakaret içeren mesajı alıntılar mısın beni etiketleyerek? Ben mi görme engelliyim?

İnsanı anında kibirli insana dönüştürenler utansın ben değil
Hanfendi, biz de her gün neleri ile karşılaşıyoruz, şu kafaya erişemedik. Demek içinizde varmış birşeyler hiç de bahane bulmayın.

Ayrıca, dünya Selinin etrafında dönmeyecek üzgünüm. Kimse anası babası ninesi değil, gak deyince su guk deyince et versin, ayağının altına dünyayı sersin. Bu kafa yapısı ile yetiştireceğiniz çocuğa içim sızladı, sizden aldığını herkeste arayacak, kimsede bulamayacak. Gelsin dışlanmalar, depresyonlar. Dalga değil, cidden üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…