Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunu aslinda yeni annelerin bir cogu yapiyor
musluk suyunda mikrop vardir diye onu kaynatirlar ama erikli suyu degil

Çok naziksiniz teşekkür ederim mutlu oldum.
yok nazik değilim hemşirem, doğrucuyum biraz gerektiğinde itinayla kabalaşabiliyorum, hele ki haksızlıga hiç gelemiyorum...sizi yorumlarınizdan tanır ve beğenirim uzun zamandır, gereksiz kırıcılık yaptığınıza hiç şahit olmadım

O insanın bana ne yazdığını görmeden neden bana yükleniyorsunuz başkasına yazdığım cevaptan böyle agresif karşıyı küçümseyici olduğumu nerden anladınız
Yargısız infaz yapıyorsunuz insanlar üstüme üstüme gelip kışkırtmaya çalışıyorlar onlarda sorun var

Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah ya
konunuzda ki her durumu siz bilirsiniz ama virüs icin temizlikci gittikten sonra evi bir daha kirklamaniz gerekiyor.
kadin covit olsa evinizin her yerine defalarca dokunmuş olacak.
havalandirmayla olmaz yani.
şu dönemde almayın temizlikçi yani virüs olmaktansa is yapamiyorsam kendi pasagimda otururum daha iyi

Kadına haklı diyemem yaptığı cahillik el yıkamama, çocuğu sevmeye kalkması ,ama sizde o kadar coronayı düşünüyosanız yardımcı almıcaksınız bu dönemde isterse evime yardıma 5 yıl gelmiş olsun bu dönem tamamen bitene kadar ben kimseyi almam yani o kişininde nerden geldiği kimlerle görüştüğü belli değil sonuçta

Haklısın bir daha almıycaz

Annem istediği için aldım yoksa almayacaktım

pandemi bitmez , bitmeyecek bunlarla...olan dolaylı yoldan bize oluyor hala size ne diyor konu sahibi...çıldırıciiiiim

Bir sürü kadın toplanmış Selin'in annesini kışkırtıyorsunuz hanımlar hic yakıştıramadım size.

Virüs zamanı, 3 vasıta değiştirip gelen kadının ne gibi bir zararı olabilir ki. Kadın tüm evi temizleyip,her yere dokunacakti ama Selin ayrı bir odada sonuçta, ev biraz havalandırılinca da sorun morun kalmayacaktı.

Temizliğe gelen kadını kınamak bu kadar zor olmamalıydi. Yoksa konu sahibi kibirli, kaba biri asla değil.

Ellerini yıkamamasi olayına hak veriyorum da. Bebeğe dokunacagi zaman ELLETMIYORUZZ demek çirkin bir üslup.her şeyin bir adabi var düşünememiş olabilir daha güzel bir dille söyleseydiniz madem 1yildir alıyorsunuz anlardi kadın.
Ayrıca evde 2 kişi varken cam silmeye 3.kişi almaya ne gerek var anlamadım. O kadar zor mu birinin bebeğe bakıp diğerinizin iş yapması?

Evet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değiliz

Evet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değiliz
İyi pisliğin içinde boğulun o zaman. Bir de titizim diyorsunuz. Coronadan korktuğunuz kadar cam pisliğinden de korksanız keşke. Ondan sonra da kendi tribinizi görmeyip kadın bana trip attı diye ağlayın buralarda

Yaban Elma

Eğlenin gençler beni çok güldürdünüz ben arada uğrarım Selin’le ilgileneyim
Selin’le
bacım istediğin kadar eğlen ama gözünü seveyim aç bi kaç bilimsel kaynak oku, pandemi gündemi takip et, virüs nedir, nasıl yayılır ... hiçolmazsa lise biyoloji kitaplarına bi bak....kendi çocuğunu , anneni düşünmüyorsan bizi düşün, gözünün yağını yiyim mi diyeyim ne diyeyim, nasil yalvarayım az dikkat et , günahtır bu canlara...

Eğlenin gençler beni çok güldürdünüz ben arada uğrarım Selin’le ilgileneyim
Selin’le
Ne ben Selen’im, ne de sen Selin,
Hüzünlü bir akşam bezin belinden taşmış, ortalık batmış, hepsi bu
78 günlük b*klu oğlum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…