- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
bunu aslinda yeni annelerin bir cogu yapiyorShxyxksjsshbsskcucgsns
Bir yaşıma daha girdim şu an
Ben de türlü çeşitli yeni anne vakası duydum. Ama bunu da ilk defa duydum yani. Çekilir dert değil.
Sevsen sevdirmezler.
Sevmesen ilgilenmedi derler.
Deliriyorum
yok nazik değilim hemşirem, doğrucuyum birazÇok naziksiniz teşekkür ederim mutlu oldum.
O insanın bana ne yazdığını görmeden neden bana yükleniyorsunuz başkasına yazdığım cevaptan böyle agresif karşıyı küçümseyici olduğumu nerden anladınızsadece bi şey söylemek istiyorum üslubunuz çok kırıcı karşıyı küçümseyici ve agresif. kadına da bu şekilde konuştuysanız gitmesi normal.
elini yıkamasını istemek hakkınız, bebeği elletmemek tabiki hakkınız. ama bunu kırmadan yumuşak bi şekilde söylemenin yolları var. üstten bakarak kendini beğenmiş edasında konuştuysanız ondan alınmış gitmiştir. (size kendini beğenmiş demiyorum ama o tarzda davrandıysanız diyorum)
konunuzda ki her durumu siz bilirsiniz ama virüs icin temizlikci gittikten sonra evi bir daha kirklamaniz gerekiyor.Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah ya
Kadına haklı diyemem yaptığı cahillik el yıkamama, çocuğu sevmeye kalkması ,ama sizde o kadar coronayı düşünüyosanız yardımcı almıcaksınız bu dönemde isterse evime yardıma 5 yıl gelmiş olsun bu dönem tamamen bitene kadar ben kimseyi almam yani o kişininde nerden geldiği kimlerle görüştüğü belli değil sonuçtaOlay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Haklısın bir daha almıycazkonunuzda ki her durumu siz bilirsiniz ama virüs icin temizlikci gittikten sonra evi bir daha kirklamaniz gerekiyor.
kadin covit olsa evinizin her yerine defalarca dokunmuş olacak.
havalandirmayla olmaz yani.
şu dönemde almayın temizlikçi yani virüs olmaktansa is yapamiyorsam kendi pasagimda otururum daha iyi
Annem istediği için aldım yoksa almayacaktımKadına haklı diyemem yaptığı cahillik el yıkamama, çocuğu sevmeye kalkması ,ama sizde o kadar coronayı düşünüyosanız yardımcı almıcaksınız bu dönemde isterse evime yardıma 5 yıl gelmiş olsun bu dönem tamamen bitene kadar ben kimseyi almam yani o kişininde nerden geldiği kimlerle görüştüğü belli değil sonuçta
Yapmayin. Siz evi havalandirinca disari ucan virusler gezerken sizi bulabilir.Siz neden uzatıyorsunuz konu benim konum istediğim kadar uzatırım yazarım bu sizi enterese etmez
pandemi bitmez , bitmeyecek bunlarla...olan dolaylı yoldan bize oluyor hala size ne diyor konu sahibi...çıldırıciiiiimOnu biz her mesajınızda bir öncekinden daha saçma bir argüman sunmanızdan anladık.
bunca hayatınızda hep bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmış.
Arada bir şeyler oluyor bazı insanlarda, takılıp kalıyor o şeyde, onlar laftan anlıyor mesela.
Evet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değilizEllerini yıkamamasi olayına hak veriyorum da. Bebeğe dokunacagi zaman ELLETMIYORUZZ demek çirkin bir üslup.her şeyin bir adabi var düşünememiş olabilir daha güzel bir dille söyleseydiniz madem 1yildir alıyorsunuz anlardi kadın.
Ayrıca evde 2 kişi varken cam silmeye 3.kişi almaya ne gerek var anlamadım. O kadar zor mu birinin bebeğe bakıp diğerinizin iş yapması?
İyi pisliğin içinde boğulun o zaman. Bir de titizim diyorsunuz. Coronadan korktuğunuz kadar cam pisliğinden de korksanız keşke. Ondan sonra da kendi tribinizi görmeyip kadın bana trip attı diye ağlayın buralardaEvet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değiliz
Yaban ElmaSelin günde 3-4 saat televizyon izletiyorum deyip birde bunu ısrarla savunduğunuz çocuğunuz mu?
Çok kıymetli evladınızi mikroplar kadar ekrandan korusaniz keşke.
Bu süreçte eve yardımcı alıp virüs konusunda çok titiz olduğunuz iddia etmeniz ise hayret verici tabi.
bacım istediğin kadar eğlen ama gözünü seveyim aç bi kaç bilimsel kaynak oku, pandemi gündemi takip et, virüs nedir, nasıl yayılır ... hiçolmazsa lise biyoloji kitaplarına bi bak....kendi çocuğunu , anneni düşünmüyorsan bizi düşün, gözünün yağını yiyim mi diyeyim ne diyeyim, nasil yalvarayım az dikkat et , günahtır bu canlara...Eğlenin gençler beni çok güldürdünüzben arada uğrarım Selin’le ilgileneyim
Selin’le
Ne ben Selen’im, ne de sen Selin,Eğlenin gençler beni çok güldürdünüzben arada uğrarım Selin’le ilgileneyim
Selin’le
"Selin'le" daha güzel olurdu benceEğlenin gençler beni çok güldürdünüzben arada uğrarım Selin’le ilgileneyim
Selin’le
Değerli elleriniz incinmesin tabi ki silmek zorunda değilsiniz.Evet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?