Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesi olarak siz dönün madem ama ılerde sızı ve bu tavırlarla yetiştirdiğiniz kızınızın nazını tribini kımse çekmez benden söylemesi
öyle deme be elektra belki Selin zeki bir çocuktur, hayatta kalabilirse büyüyüp güzel bir eğitim alır, vatana millete hayrı olur, kurtarır belki kendini o bataktan...allah sen büyüksün rabbım, tum evlatlarımızı koru kolla, selin dahil..amin

Yoooo yazılanlar bir kulağımdan girip diğerinden anında çıkıyor siz kendi aranızda eğlenin gençler bizde gezelim
Yahu bu kadar kasıntı olmayın. Hayatı bu denli ciddiye almayın bir konu açtınız ve konunuzun içinde gerçekten komik ve insanların laf atabileceği malzemeler vermişsiniz, ki vermeseniz bile benim gibi troller gelip sizi kızdırabilir. Güler geçersiniz bu kadar köpürmenin alemi yok. Konunu trolleyen, dalga, geçen eleştiren herkesin ismini aklında tutup aylar sonra bile onları görünce bişey yazmasan bile ekran başında çemkireceksin o potansiyeli görüyorum sende
kendine bu kadar dert yüklemenin anlamı yok Selencim...
Azcık rahatla lütfen.
Bak burda çileklivanilin isimli bir arkadaş aylar evvel bir konu açmıştı konusunu ben dahil tonla insan 50 sayfa eleştirdi, dalga geçti baya bir gırgır şamata döndü kız hiçbirine ters bişey söylemedi o hareketi hoşuma gitmişti ve sempatimi kazanmıştı.Bak aylar geçmesine rağmen aklımda kalmış.. Sen de böyle kasmasan kendini Sen,Biz ve Selinciğimiz mutlu mesut geçinip gitsek fena mı olur?

İnşallah demekten başka bir şey demiyorum zıra buldumcuk olan anneler ılerde eteğinin altından ayırmaz ılerde ki damada acıdım

Noldu zoruna mı gitti Selin dedim benim kızımın ismi neden size bu kadar battı bilemedim?
Ben sizin üslubunuzdan yardımcı kadına hak verdim üzgünüm. Muhtemelen fevri ve kırıcı davrandınız zira kendiniz de farkında olamayabilirsiniz mizacınız bu çünkü.

Ayrıca evet her çocuk annesinin kıymetlisidir, en değerlisidir. Bunun sizin zor bebek sahip olmanızla da alakası yok. Zor bebek sahibi olmanız haddinden fazla korumacı olmanıza giydirilmiş bir kılıf sadece. Bebeğinizi fanusun içinde saklayamazsınız, pamuklara saramazsınız. Herkesi potansiyel tehdit görüp tırnaklarınızı çıkaramazsınız. (el yıkama konusunu ayrı tutuyorum evet yıkanmalı ama zaten eve yardımcı aldıysanız bebeğinize dokunmasa bile eğer hastaysa size her türlü bulaştıracağını bilmeniz lazım)

Hikayenizde saati bile belirtmişsiniz. Aşırı obsesifsiniz bana kalırsa. Size ve daha kötüsü çok zor sahip olduğunuz bebeğinize zarar. Bunlardan vazgeçmeye bakın.

Üzgünüm Selenciğim ama maalesef dünya Selin’in etrafında dönmeyecek. Herhangi bir çocuk o da nihayetinde Selin selin diye belirtmenize gerek yok çünkü bizim için sıradan bir cocuk, size özel.
Selinlerden birinin s si küçük harfle yazılmış. Aman Allahim

Aaa tabi bana anneme yapılan hakaretlere sakin olmam gerek di mi size bişey mi dedim ben bana haddini aşıyorsun diyorsun asıl hadlerini aşan onlar
Sizin gibi her yoruma beğenmedim atmayacağım. Ne söylesem tersini anlıyorsunuz. Size iyi akşamlar

Ben hanımefendinin üslubundan dolayı Trump’a bile hak verdim, öyle bir boyutta
Karşısında trafik ışığı olsa, ışık haklıdır...

ya bacım haddinden fazla korumacı felan değil bu kadın, hatta çocuğunu asgari düzeyde bile koruyamayacak kadar cahil ve ögrenmeye kapalı belli ki...gercekten korumacı anneler her adımlarını düşünerek atar, haklarını yemeyelim

Konu sahibi bence nickinizi selin’in annesi olarak değiştirmelisiniz.
Selen kim yaaaeeeee deriz ama şu saatten sonra Selin i asla unutmayız.
Oğlanlara yasaklı isim Selin vereceğim, ola ki tanışırlar, ardlarına bakmadan uzaklaşsınlar.
Milyonda 1 ihtimal olsa da göze alamam ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…