- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Çok naziksiniz teşekkür ederim mutlu oldum.ince bilek bu sitenin en aklı başında, en balagati güclü üyelerinden biridir nacizane görüşüm...niye öyle dediniz ki?
Anne olmayan hatta bekar olanlar gülemiyecek mi yani?açılın ben abartılı anneyim...abartılı anne sendromu olan kadın şimdiye kadar pandeminin, virüsün profu olmuştu...abartılı olmasa da okuma yazması olan tüm anneler "...ama biz ayrı bir odada oturacaktık" argümanına popolarıyla gülüyorlar şu anda
Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah yaHanimefendi cocuk kadinin girmedigi odada mi yasayacak? Hic mi cikmayacak kadinin temizledigi yerlere?
Hadi diyelim o cikmadi hadi diyelim kadin da virus tasiyicisi. Siz odaya girip cikip tasimayacak misiniz?
Nerden tutsak elimizde kalıyor.
O zaman kapıdan girer girmez eline bir kolonya bir dezenfektan uzatsaydınız, ateşini de ölçmeniz gerekecek o zaman onu yaptınız mı peki? Elleri temiz olduktan sonra kapıya dokunmasından bir şey olmaz. Doktorlar "aşırı titiz olmanıza gerek yok elleriniz temiz olsun yeter" diyor.Dışardan geldi kapıları falan elledi 3 otobüsle geliyor kendi arabasını bazen kullanıyor bazen eşi kullanıyor
Zaten annemle çok yorulduğumuz İçin aldık bide üstüne trip yedik
Havalandirinca yuzeylere yapisip kalan virusler ucup gitse zaten salgin bu kadar yayilmazdi zannimca.Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah ya
Niye uzatıyorsunuz ki, her cevabınız elinizde patlıyor.Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah ya
Yoooo yazılanlar bir kulağımdan girip diğerinden anında çıkıyorSaat 17.30
Konu sahibi konuyu açtığına açacağına pisman oldu
ana olunca anlayacaksınAnne olmayan hatta bekar olanlar gülemiyecek mi yani?
İnsanları böyle ayrıştırmanız hiç hoşuma gitmedi... Sırf annesiniz diye ne bu tavır?
Korona noldu, hırka noldu?Yoooo yazılanlar bir kulağımdan girip diğerinden anında çıkıyorsiz kendi aranızda eğlenin gençler bizde gezelim
Annem bizimle yaşıyor gidemeyiz bir yere yani canımBenimde 5aylik bebegim var yardımcı alıyorum ayda 1 kere ama yapılacak işleri gösterip evden cocukla cikip anneme gidiyorum isi bitince beni arıyor oyle dönüyorum eve tedirgin oluyorsaniz böylede yapabilirsiniz.
Arabamızla gezicez onada saldırmazsınız di miKorona noldu, hırka noldu?
Gezme derken
Siz neden uzatıyorsunuz konu benim konum istediğim kadar uzatırım yazarım bu sizi enterese etmezNiye uzatıyorsunuz ki, her cevabınız elinizde patlıyor.
Havalandırmayla virüs ölmez çünkü asılı kalmıyor.
Çeşitli yüzeylerde epeyce uzun yaşama süresi de var.
Cam açılınca uçuşmayacak.
Vs vs.
Tutarsızsınız, hırkaya dikkat eden insan evine hiç almayacak diyoruz, bu kadar.
Belki siz de böyle düşüneceğinizi, tedirgin olacağınızı bilmiyordunuz ama öğrenmiş oldunuz.
Bitti gitti mesele.
Yok, saldırırım.Arabamızla gezicez onada saldırmazsınız di mi
Onu biz her mesajınızda bir öncekinden daha saçma bir argüman sunmanızdan anladık.Yoooo yazılanlar bir kulağımdan girip diğerinden anında çıkıyorsiz kendi aranızda eğlenin gençler bizde gezelim
10 sayfa şey yazıldı hem de neler neler beni buldu arkadaş.Siz neden uzatıyorsunuz konu benim konum istediğim kadar uzatırım yazarım bu sizi enterese etmez
sadece bi şey söylemek istiyorum üslubunuz çok kırıcı karşıyı küçümseyici ve agresif. kadına da bu şekilde konuştuysanız gitmesi normal.Önce bir üslubunuza dikkat ederek konuşursanız çok sevinirim
Ben zor hamile kaldım herkesin çocuğu kendine çok iyidir çok güzel ve ya yakışıklıdır
Çocuğuma en iyi şeyleri alırım (suyundan tutun giyim oyuncak vs)
Kadın 1 senedir bizde ara ara gelir yardımcımızdır selinin sularını falan herşeyini bilir nereye konduğunu..
Elletmiyoruz dedim bunda bişey yoktur zaten daha önce de geldiğinde elletmemiştik biliyor yani
Siz ablanıza söyleyemediklerimizi gelip burada bana üslubunuzu bozarak konuşamazsınız o hakkı size vermiyorum..
Ben ablanıza benzemem alttan da almam..
Bence sizin çevrenizdekilere Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?