Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne olmayan hatta bekar olanlar gülemiyecek mi yani?
İnsanları böyle ayrıştırmanız hiç hoşuma gitmedi... Sırf annesiniz diye ne bu tavır?

Hanimefendi cocuk kadinin girmedigi odada mi yasayacak? Hic mi cikmayacak kadinin temizledigi yerlere?
Hadi diyelim o cikmadi hadi diyelim kadin da virus tasiyicisi. Siz odaya girip cikip tasimayacak misiniz?
Nerden tutsak elimizde kalıyor.
Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah ya

Dışardan geldi kapıları falan elledi 3 otobüsle geliyor kendi arabasını bazen kullanıyor bazen eşi kullanıyor
O zaman kapıdan girer girmez eline bir kolonya bir dezenfektan uzatsaydınız, ateşini de ölçmeniz gerekecek o zaman onu yaptınız mı peki? Elleri temiz olduktan sonra kapıya dokunmasından bir şey olmaz. Doktorlar "aşırı titiz olmanıza gerek yok elleriniz temiz olsun yeter" diyor.

Çok ilginç bir kafa yapınız var. Yani evi havalandırsanız ne olacak ki? Her yeri o temizleyecek. İsterseniz başka odada durun, o gidince mecbur çıkıp onun temizlediği cama koltuğa dokunacaksınız. He ben bunlara takılır mıyım takılmam. Ama bu kadar hassas olup yine de kadın çağırmanız tuhaf olmuş sadece. El yıkama muhabbetine gelince, ben de beni bu konuda uyaranlara sinir oluyorum. Zaten dışarda bir yere dokunduktan sonra mutlaka elime bol bol kolonya sıkıyorum. Kadın da belki öyle yapıyor, size ellerim temiz demiş zaten. Lafına inanmayıp zorla el yıkkattığınız kadını neden çağırdınız ki?

Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah ya
Niye uzatıyorsunuz ki, her cevabınız elinizde patlıyor.
Havalandırmayla virüs ölmez çünkü asılı kalmıyor.
Çeşitli yüzeylerde epeyce uzun yaşama süresi de var.
Cam açılınca uçuşmayacak.
Vs vs.

Tutarsızsınız, hırkaya dikkat eden insan evine hiç almayacak diyoruz, bu kadar.
Belki siz de böyle düşüneceğinizi, tedirgin olacağınızı bilmiyordunuz ama öğrenmiş oldunuz.
Bitti gitti mesele.

Benimde 5aylik bebegim var yardımcı alıyorum ayda 1 kere ama yapılacak işleri gösterip evden cocukla cikip anneme gidiyorum isi bitince beni arıyor oyle dönüyorum eve tedirgin oluyorsaniz böylede yapabilirsiniz.

Anne olmayan hatta bekar olanlar gülemiyecek mi yani?
İnsanları böyle ayrıştırmanız hiç hoşuma gitmedi... Sırf annesiniz diye ne bu tavır?
ana olunca anlayacaksın Lexacommander bebeğim..çocuksuz olsam, senin gibi geñç güzel ve bekar olsam hiç korkar mıydım virüsten, hiç dezenfektan sıkar mıydım mıydım kocama kapının önünde, hiç 2 maaş verip 12 taksitle sterilazatör alır mıydım hiç çemkirir miydim sağa sola....herkes deli biliyor ama anayım ben anaaaa

Benimde 5aylik bebegim var yardımcı alıyorum ayda 1 kere ama yapılacak işleri gösterip evden cocukla cikip anneme gidiyorum isi bitince beni arıyor oyle dönüyorum eve tedirgin oluyorsaniz böylede yapabilirsiniz.
Annem bizimle yaşıyor gidemeyiz bir yere yani canım

Siz neden uzatıyorsunuz konu benim konum istediğim kadar uzatırım yazarım bu sizi enterese etmez

Arabamızla gezicez onada saldırmazsınız di mi
Yok, saldırırım.
Ne kadar bayağı bir kelime ya bu, size niye saldırayım ben?
Vahşi doğada mıyız, hayatta mı kalmaya çalışıyoruz?

Boşuna hava kirliliğine yol açıyorsunuz.
Adı üstünde, araba bir ulaşım aracıdır.
Şuan dünyayı kirletiyorsunuz, ozon tabakasına zarar veriyorsunuz keyfi

Yoooo yazılanlar bir kulağımdan girip diğerinden anında çıkıyor siz kendi aranızda eğlenin gençler bizde gezelim
Onu biz her mesajınızda bir öncekinden daha saçma bir argüman sunmanızdan anladık.
bunca hayatınızda hep bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmış.
Arada bir şeyler oluyor bazı insanlarda, takılıp kalıyor o şeyde, onlar laftan anlıyor mesela.

sadece bi şey söylemek istiyorum üslubunuz çok kırıcı karşıyı küçümseyici ve agresif. kadına da bu şekilde konuştuysanız gitmesi normal.

elini yıkamasını istemek hakkınız, bebeği elletmemek tabiki hakkınız. ama bunu kırmadan yumuşak bi şekilde söylemenin yolları var. üstten bakarak kendini beğenmiş edasında konuştuysanız ondan alınmış gitmiştir. (size kendini beğenmiş demiyorum ama o tarzda davrandıysanız diyorum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…