Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneme bana hakaretler ettiler ne yapsaydım ahahah canım ya mı deseydim merve yapamam hakarete gelirse iş susmam ben hakaret küfür etmiyorsam onlarda bana edemezler
annenize yapılmış tek bir hakaret gösterin , daha da girmem KK ya, yemin ederim

Anneme bana hakaretler ettiler ne yapsaydım ahahah canım ya mı deseydim merve yapamam hakarete gelirse iş susmam ben hakaret küfür etmiyorsam onlarda bana edemezler
Annenize kim hakaret etti yazar mısınız?

En ufak lafı hakaret olarak algılıyor olmayasiniz?

Okurken baya bir gülümsedim.Bence sizin
uslubunuz bir hayli sıkıntılı söylemek var
söylemek var.Ayrica her ayrıntıda Selin 'in suyu
Selin 'in kıyafeti diye bahsetmeniz sanki
çocuğunuz dan değil farklı bir şey bahsediyorsunuz
gibi.Herkesin çocuğu kıymetli herkesin çocuğu
kendine göre güzel vs vs.Tup bebek normal bebek
ne alaka yani sizin ki özel çocuk bizimki sıradan
çocuk mu oluyor Ayrıca madem pimpirikli siniz ayrıca pandemi de var malum bi zahmet evinizin temizliğini gün gün bölüp kendiniz yapın.Sizin gibi insanlarla kimse çalışmak istemez diye düşünüyorum.

annenize yapılmış tek bir hakaret gösterin , daha da girmem KK ya, yemin ederim
Annenizle temizliği siz yapın dedik bu mu acaba?
Cam silmeyi şahsına ve annesine hakaret olarak görüyor sanırım konu sahibi.
gelen kadına nasıl davrandığına dair fikir verir bu da sanırım.

Annenizle temizliği siz yapın dedik bu mu acaba?
Cam silmeyi şahsına ve annesine hakaret olarak görüyor sanırım konu sahibi.
gelen kadına nasıl davrandığına dair fikir verir bu da sanırım.
yok canım öyle değildir demek isterdim ama öyle sanırım...demek kendi temizliğinı kendi yapan, çalışan, çocuğunu tek başına büyüten kadınlar konu sahibi için ibretlik derecede zavallı ve hakaret unsuru..dile getirmese de bunu söylüyor açıkça, çocuğunu ve kendini üstün görmesi, her söyleneni hakaret algılaması bu yüzden...keşke tedavi olsa, yazık o çocuğa

Hanimefendicim burada konu açmışsınız. Yorum yazan herkese de laf yetiştirmiş siniz maşallah. ama iki kadın bir evi bir çocuğu idare edememışsınız. Çok çok pardon çocuk dedim Selin demem lazımdı kusura bakmayın baştan silip selin yazmaya uşendım. Yani gerçekten eve ve seline yetişemiyosunuz ama kk de zaman harciyosunuz. Burada harcadığınız zamanla ne kadar çok ev işi yapmış olurdunuz oysaki. Bu arada sizi anlamadan konuşuyo gibi gözüküyor olabilirim gerçekten de anlamiyorum zaaten. Çünkü benimde iki yaşında bir bebeğim var ikinciye de hamileyim ama evimin işlerini yetiştirebiliyorum. Kızımlada ilgilenebiliyorum. akşama kadar evin içinde iş güç koşturuyorum. 5 dk oturduğum uzandığım olmuyo maalesef ama yetiştirebiliyorum. Siz biraz tembel olabilir misiniz acaba.
Ayrica seline herhangi bir su kullanmayacak kadar titizseniz bu pandemide evinize yardımcı sokmazsınız.

Valla hayatımda 40 sene düşünsem aklıma gelmeyecek tek şey cam silmektir.
Yapmadan ölürüm derdim.
Yüksek katta oturup, yükseklik korkusu olan bir tipim bu sebeple asla derdim ve yardımcı ablaya da zaten içerden sopa falanla sildiririm.

Pandemide beni bolca komşular camda gördüler
İş başa düşünce korkunun ecele faydası yokmuş.
Hatta kapalı balkonu bir sildim ki bugüne kadar öyle silinmemiş, o kadar da iyiymişim meğer

Ezik misin bacım sen? duyarsız mısın? cam silmek ne demek? nasıl düşürürsün kendini bu kadar? normal insan mısın sen? senin çocukların yok mu? ne diyecek o sabi sübyanlar arkadaşlarına okulda? biz cam silen ezik bir annenin üstün olmayan çocuklarıyız maalesef mi diyecekler? duyarlı bir anne ebola, veba... riski bile olsa kadınını alır, camını sildirir, vebalı kadının yaralarından akıp yere damlayan irini arkasından siler gerekirse ama cam silmez....silemez....silmemeli....

Konu uslubunuzdan dolayı almış yürümüş ama pandemi döneminde eve kadın almak ciddi risk unsuru bunu göze almış olmanız gerekti.annem yaklaşık bir ay önce herzaman çağırdığı ablamızı aradı kadın anneme kayınvalidesinin kovit olduğunu kendisininde 1- 2 kez görüştüklerini söyledi kadında bisey yokmuş ama bunu bize söyledi sağolsun annemde çağırmaktan vazgeçti. Yani çagirdiginiz kadın kimlerle görüştü, hangi evlere gitti bu bilinmez ellerini yıkaması gerekirdi o konuda haklısınız ama ellerini yıkasa dahi akşama kadar sizinle aynı ortamı paylaşacaktı. Bi de ellerini yıkaması gerektiğini ve çocuğa dokunmamasini nasıl bir tavırla söylediniz?kadın durduk yerek çekip gitmedi değil mi

Pardon? Siz eşya ile SELİN'İ aynı kefeye mi koyuyorsunuz hanımefendi? Pes diyorum artık.
Ah ne büyük gaflete düşmüşüm öyle.

Selin ki, dünya onun etrafında dönüyor, virüs bile teğet geçer onu (geçsin inşallah orası ayrı) biz sıradan çocuk anneleri boşuna telaşa düşüyoruz böyle ne yapacaksın.

Bundan sonra camlar benden sorulur.
Kot farkıyla 16.kat demedim sildim, sınırım bu kadar.
Daha aşağı katları silemeyen varsa bana ulaşsın
Çocuğu mocuğu bilmem ben.
Sonuçta hiçbiri bir Selin değil, üstün de değiller, öyle olmadıktan sonra ne fark eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…