- 1 Haziran 2018
- 5.338
- 16.443
- 248
Ben de annelik şefkati çökmüş dicektim içine kız, bak kalbin temizmiş. Yakında geliyo beben demedi demeValla tüp bebe işlerine başlıyorum burdaki topiklere ihtiyacım var. Yoksa çirkefin tekiyim.
annenize yapılmış tek bir hakaret gösterin , daha da girmem KK ya, yemin ederimAnneme bana hakaretler ettiler ne yapsaydım ahahah canım ya mı deseydim merve yapamam hakarete gelirse iş susmam ben hakaret küfür etmiyorsam onlarda bana edemezler
Annenize kim hakaret etti yazar mısınız?Anneme bana hakaretler ettiler ne yapsaydım ahahah canım ya mı deseydim merve yapamam hakarete gelirse iş susmam ben hakaret küfür etmiyorsam onlarda bana edemezler
Annenizle temizliği siz yapın dedik bu mu acaba?annenize yapılmış tek bir hakaret gösterin , daha da girmem KK ya, yemin ederim
Hüdavendigar.. soylu bir aileden geliyor olmalisiniz
Şu şeyi altın olan mı bu ?
S'yi büyük harfle yazın lütfen!
Orda Selinler'den biri küçük s ile yazılmış, düzeltir misiniz Selini'in ismini?
Kadın bütün evi temizleyecek, çocuğunuza dokunmayinca korumuş mu olucaktiniz onu?
Enteresan.
yok canım öyle değildir demek isterdim ama öyle sanırım...demek kendi temizliğinı kendi yapan, çalışan, çocuğunu tek başına büyüten kadınlar konu sahibi için ibretlik derecede zavallı ve hakaret unsuru..dile getirmese de bunu söylüyor açıkça, çocuğunu ve kendini üstün görmesi, her söyleneni hakaret algılaması bu yüzden...keşke tedavi olsa, yazık o çocuğaAnnenizle temizliği siz yapın dedik bu mu acaba?
Cam silmeyi şahsına ve annesine hakaret olarak görüyor sanırım konu sahibi.
gelen kadına nasıl davrandığına dair fikir verir bu da sanırım.
Valla hayatımda 40 sene düşünsem aklıma gelmeyecek tek şey cam silmektir.yok canım öyle değildir demek isterdim ama öyle sanırım...demek kendi temizliğinı kendi yapan, çalışan, çocuğunu tek başına büyüten kadınlar konu sahibi için ibretlik derecede zavallı ve hakaret unsuru..dile getirmese de bunu söylüyor açıkça, çocuğunu ve kendini üstün görmesi, her söyleneni hakaret algılaması bu yüzden...keşke tedavi olsa, yazık o çocuğa
annenize yapılmış tek bir hakaret gösterin , daha da girmem KK ya, yemin ederim
Ezik misin bacım sen? duyarsız mısın? cam silmek ne demek? nasıl düşürürsün kendini bu kadar? normal insan mısın sen? senin çocukların yok mu? ne diyecek o sabi sübyanlar arkadaşlarına okulda? biz cam silen ezik bir annenin üstün olmayan çocuklarıyız maalesef mi diyecekler? duyarlı bir anne ebola, veba... riski bile olsa kadınını alır, camını sildirir, vebalı kadının yaralarından akıp yere damlayan irini arkasından siler gerekirse ama cam silmez....silemez....silmemeli....Valla hayatımda 40 sene düşünsem aklıma gelmeyecek tek şey cam silmektir.
Yapmadan ölürüm derdim.
Yüksek katta oturup, yükseklik korkusu olan bir tipim bu sebeple asla derdim ve yardımcı ablaya da zaten içerden sopa falanla sildiririm.
Pandemide beni bolca komşular camda gördüler
İş başa düşünce korkunun ecele faydası yokmuş.
Hatta kapalı balkonu bir sildim ki bugüne kadar öyle silinmemiş, o kadar da iyiymişim meğer
Ah ne büyük gaflete düşmüşüm öyle.Pardon? Siz eşya ile SELİN'İ aynı kefeye mi koyuyorsunuz hanımefendi? Pes diyorum artık.
Bundan sonra camlar benden sorulur.ezik misin bacım sen?cam silmek ne demek? nasıl düşürürsün kendini bu kadar? normal insan mısın sen? senin çocukların yok mu? ne diyecek o sabi sübyanlar arkadaşlarına okulda? biz cam silen ezik bir annenin üstün olmayan çocuklarıyız maalesef mi diyecekler? duyarlı bir anne ebola, veba... riski bile olsa kadınını alır, camını sildirir, vebalı kadının yaralarından akıp yere damlayan irini arkasından siler gerekirse ama cam silmez....silemez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?