Benim bu kafa yapımdan sizene siz kendi çocuğunuza sızlanın bana değilHanfendi, biz de her gün neleri ile karşılaşıyoruz, şu kafaya erişemedik. Demek içinizde varmış birşeyler hiç de bahane bulmayın.
Ayrıca, dünya Selinin etrafında dönmeyecek üzgünüm. Kimse anası babası ninesi değil, gak deyince su guk deyince et versin, ayağının altına dünyayı sersin. Bu kafa yapısı ile yetiştireceğiniz çocuğa içim sızladı, sizden aldığını herkeste arayacak, kimsede bulamayacak. Gelsin dışlanmalar, depresyonlar. Dalga değil, cidden üzüldüm.
Aynen öyle sizide linç ederler dikkatli olun bana anneme Selin’e (kızıma)demedikleri kalmadıBırak gitsin. Elini yikamayan insanin yaptığı temizlikten ne hayır gelir alasen.
Emin olun sizin gibi insanlarla da çalışmak istemezOkurken baya bir gülümsedim.Bence sizin
uslubunuz bir hayli sıkıntılı söylemek var
söylemek var.Ayrica her ayrıntıda Selin 'in suyu
Selin 'in kıyafeti diye bahsetmeniz sanki
çocuğunuz dan değil farklı bir şey bahsediyorsunuz
gibi.Herkesin çocuğu kıymetli herkesin çocuğu
kendine göre güzel vs vs.Tup bebek normal bebek
ne alaka yani sizin ki özel çocuk bizimki sıradan
çocuk mu oluyorAyrıca madem pimpirikli siniz ayrıca pandemi de var malum bi zahmet evinizin temizliğini gün gün bölüp kendiniz yapın.Sizin gibi insanlarla kimse çalışmak istemez diye düşünüyorum.
Yahu havalandırıyoruz gidince illa havalandırıyoruz evi gidince yazmam mı gerekiyor Allah Allah ya
Yahu ne dedik diyoruz, cevap yokAynen öyle sizide linç ederler dikkatli olun bana anneme Selin’e (kızıma)demedikleri kalmadı
Tamam.Benim bu kafa yapımdan sizene siz kendi çocuğunuza sızlanın bana değil
Selin'den sonra kızım diye belirtmeniz iyi olmuş tabiAynen öyle sizide linç ederler dikkatli olun bana anneme Selin’e (kızıma)demedikleri kalmadı
Piraye bacım, Selin'in annesi bir yaşındaki çocuğuna günde 4 saat cizgi film izlemesinde beis görmeyen bir kadın. Bilimsel kaynak deyince de siz çocuk olmadınız mi gibi bir açıklama yapmıştı.
Yaptığı şeyi savunuyordu normalmis gibi.
Zorlama hiç bilim, biyoloji falan.
O kadarını hatırlamıyorum ama 4 saat izlettigi ve bunu savunduğu mesajları, güzel hafızamda yer edinmişAy ben öyle bir konu hatırlıyorum. Odtüden bi hoca önerdi demiş miydi? Bu konu o konu muydu acaba? Ben o konuda kavga çıkarmıştım çünkü
Gergin değildim konuyu açınca gerildim ya insan kırmadan yazar ben kırılcam onlar kırılınca vaaaay saldır linç et yok öyle bir dünya..konuyu kapattırmıycam çünkü haklıyız haklı olduğum İçin kapattırmıycamselennn kendinizi dogru ifade edemediginizi dusunuyorum. Bence konunuzu kapattirin. Bosuna gerginlik yasamayin derim. Biraz gerilmissiniz ve bu durum konunuza yansidigi icin ifade etmekte zorlandiniz sanki.
Küçücük çocuğa dediğinize bakınUmarim oglum Selin ile karsilasmak zorunda kalma bir gun. Muthis kayinvalide olurmusum gibi hissettim.
Bebeklere ozel sular var 0.5 lik pet siselerde falan oluyor. Hic kullanmadim ama ebebekte gormustum.Affınıza sığınarak soruyorum, bebek suyu dediğiniz ne ?
Biz ona uslup farki diyoruzKüçücük çocuğa dediğinize bakın
Umarım selinimin sizin gibi kaynanası olmaz bak kayınvalide demiyorum direk kaynana diyorum
Senin temizlikcinin kirli elleri ta buralara kadar uzaniosa demekAynen öyle sizide linç ederler dikkatli olun bana anneme Selin’e (kızıma)demedikleri kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?