Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bu kafa yapımdan sizene siz kendi çocuğunuza sızlanın bana değil

Emin olun sizin gibi insanlarla da çalışmak istemez

Aynen öyle sizide linç ederler dikkatli olun bana anneme Selin’e (kızıma)demedikleri kalmadı
Yahu ne dedik diyoruz, cevap yok
Çoğunluk ya da niceliklerle hiç işi olan bir insan değilim, kalabalıkları haklı görmek gibi bir tarafımız da yok.

Bu denli dikkatliyseniz çağırmanız hata dedik, başka ne dedik

Ha sizin söylediklerinizi sıralarsak ohooo, yol olur da neyse, ciddiye almıyoruz.

Aynen öyle sizide linç ederler dikkatli olun bana anneme Selin’e (kızıma)demedikleri kalmadı
Selin'den sonra kızım diye belirtmeniz iyi olmuş tabi

Annenize de kızınıza da hakaret falan eden olmadı.

Takınilan şey sizin üslubunuz.

Anneme, kızıma demediklerini bırakmadılar diye demagoji yapmayın bari.

Ay ben öyle bir konu hatırlıyorum. Odtüden bi hoca önerdi demiş miydi? Bu konu o konu muydu acaba? Ben o konuda kavga çıkarmıştım çünkü

selennn kendinizi dogru ifade edemediginizi dusunuyorum. Bence konunuzu kapattirin. Bosuna gerginlik yasamayin derim. Biraz gerilmissiniz ve bu durum konunuza yansidigi icin ifade etmekte zorlandiniz sanki.

Ay ben öyle bir konu hatırlıyorum. Odtüden bi hoca önerdi demiş miydi? Bu konu o konu muydu acaba? Ben o konuda kavga çıkarmıştım çünkü
O kadarını hatırlamıyorum ama 4 saat izlettigi ve bunu savunduğu mesajları, güzel hafızamda yer edinmiş

selennn kendinizi dogru ifade edemediginizi dusunuyorum. Bence konunuzu kapattirin. Bosuna gerginlik yasamayin derim. Biraz gerilmissiniz ve bu durum konunuza yansidigi icin ifade etmekte zorlandiniz sanki.
Gergin değildim konuyu açınca gerildim ya insan kırmadan yazar ben kırılcam onlar kırılınca vaaaay saldır linç et yok öyle bir dünya..konuyu kapattırmıycam çünkü haklıyız haklı olduğum İçin kapattırmıycam
Herkese yapıyorlar böyle daha önce de oldu sadece gülüyorum komikler

Affınıza sığınarak soruyorum, bebek suyu dediğiniz ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…