Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz bilirsiniz ama kizinizin adini yazdiniz diye bu kadar sey yazilmasi beni bile rahatsiz etti. Ustelik cocuk sahibi degilim. Cocugum olursa benim de kiymetlim olur bence bu gayet normal bir durum.

Siz bilirsiniz ama kizinizin adini yazdiniz diye bu kadar sey yazilmasi beni bile rahatsiz etti. Ustelik cocuk sahibi degilim. Cocugum olursa benim de kiymetlim olur bence bu gayet normal bir durum.
Aynen sadece onlara acıyorum çocuğun üstünden bana saldırdıkları İçin yazık çok yazık

Olay yılı 2014 saat kac bilemedim.Bir elimde bebegim diger yanımda kronik hasta kızım bana yardima gelen elinde candy crush patlatan annem ona ķahve yapiyorum o arada.(onada canim feda basimizda olsunda o bana yeter) Bi taraftan bebegim yeni dogdu agliyo diger tarafta kizim ve zorlu gecmekte olan kronik hastaliklari.Delirmekten halliceydim..Evime o zaman bile bi kadin almak aklima gelmemisti.

Simdi dusunuyorum da ne birini alin ne de ardindan sövün..Bir kisiye kisisel temizligi bilmem kacinci yasta ogretecek degiliz.

Bayılıyorum triplerine boşver gitsin!!!1 senedir geliyor olması onun tribini çekceğiniz anlamına gelmiyor hayret bir şey

Bebeklere ozel sular var 0.5 lik pet siselerde falan oluyor. Hic kullanmadim ama ebebekte gormustum.
Anladım, teşekkür ederim. Konuya gelince güzel bir üslupla uyardıktan sonra karşıdaki bildiğini okuyorsa bence yolları ayırmak gerekir. Eve yardımcı almak farklı bir iş ilişkisi kuruyor ve hassas olmak gerekiyor. Bu kişi evinizin en özel alanlarını dahi görebiliyor, hâl böyle iken aradaki ilişkinin saygılı ve düzeyli olması gerekiyor. Konu sahibinin hassasiyetini anlıyorum ve hak veriyorum. Titiz biri olabilir kendince beklentileri olabilir, işe aldığı kişi bunlara özen göstermiyorsa yolların ayrılması gerekir sonuçta hatır için gelmiyor o eve belli bir ücret karşılığı geliyor.
Hem bebek bakıcılığı hem yardımcılık/temizlik işleri için eve birisi giriyorsa o kişinin işverenin vereceği görevlere ve hassas olduğu konulara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yine bu demek değil ki eve gelen kişiye olmadık görevler/işler vermek, onun kişiliğine zarar verecek sözlerde hakaret ve hareketlerde bulunmak kesinlikle kabul edilemez. Orta yol bulunur karşılıklı makul istekler varsa iki tarafın da uyum göstermesi, gösteremiyorsa da iş ilişkisinin sona erdirilmesi taraftarıyım.

Hakaret etmedim küfür etmedim sadece elletmiyoruz dedim bunda bişey yok eşiyle sorunları varsa bilemem

Bakin ben hic dalga gecmedim , safece begenmedim emojisi attim o yuzden lutfen aciklayin artık

Bu konuyu bizimle dalga gecmek icin mi açtınız?
Eger dalga amacli degilse neden saati ve selini belirttiniz ? Yani catlayacagim meraktan
Mesela kizim demek yerine neden selin ve neden saat , düşün düşün bulamadim bunu

Ve konuyu ilk okudugumda gercekten geyik yapmak icin açtığınızi düşünmüştüm ama yorumlarinizdan anladigim ciddi bir mevzu olarak mi actiniz , kafam karisti iyice

E bunlardan şüpheleniyorsanız almayın, madem kaç eve gidiyor ve taşıyıcı olabilir.

Kızcağız bişey dememiş espirili bir üslupla yazmış neden celallendiniz ki? Ayrıca insanlara üstten bakan bir tavrınız var, geç anne olmuş olabilirsiniz ama bu şımarık tavırları haklı çıkartmaz.

Siz bu düşüncelerle üzgünüm çok yaşamazsınız biraz rahatlatın kendinizi bence çok takmışsınız şunu unutmayın kaderin önüne geçemezsiniz. Bu önlem almayın demek değil ama bu kadar detay detay detay sizi sadece hasta eder.

Zaten annemle çok yorulduğumuz İçin aldık bide üstüne trip yedik
Ben karşı tarafı dinlemek isterdim eksik bişiyler var...trip değil kalbi kırıldı sanki bir yıldır aynı kişiyse birde aranızda kendince bağ kurmuş olabilir bebeği ondan sevmek istemiştir...ben sizin kendisine yukardan baktığınızı hissettim...Madem onun evde bulunmasını istemiyordunuz neden çağırınız bu korona döneminde.. parasını ödemediniz mi? Hakka girersiniz. Bebeğiniz var çok dikkat edin..

Evinize bir yıldır gelen biri çocuğunuza elletmediginizi ve eve gelince ellerini yıkaması gerektiğini bilmiyor muydu? Pandemide işini keyfi birakiyosa sabrı bicok konuda sinanmis biri gibi geldi bana
Evet kaç kere söyledik ellemeyeceğini ama ellemeye çalıştı yine

Eksik bişey yok aramızda bağ yok hep iyi davrandık çocuğu elletmiyoruz deyince trip attı
Yukardan baksaydım burda da insanlara yukardan bakardım annem de sinirlendi ki daha önce de söyledik geldiğinde elletmiyoruz diye
Hanfendi siz benim yazdıklarımı okudunuz mu gerçekten neden istemeyeyim?geldiği gibi gitti yapmadığı iş için bide para mi vercem?

Siz bilirsiniz...temizlikçi olmanın bedelini ödedi diyorsunuz... O geliş gidiş bile olsa ben helalleşirdim bu benim fikrim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…