Gergin değildim konuyu açınca gerildim ya insan kırmadan yazar ben kırılcam onlar kırılınca vaaaay saldır linç et yok öyle bir dünya..konuyu kapattırmıycam çünkü haklıyız haklı olduğum İçin kapattırmıycam
Herkese yapıyorlar böyle daha önce de oldusadece gülüyorum komikler
Aynen sadece onlara acıyorum çocuğun üstünden bana saldırdıkları İçin yazık çok yazıkSiz bilirsiniz ama kizinizin adini yazdiniz diye bu kadar sey yazilmasi beni bile rahatsiz etti. Ustelik cocuk sahibi degilim. Cocugum olursa benim de kiymetlim olur bence bu gayet normal bir durum.
Bayılıyorum triplerine boşver gitsin!!!1 senedir geliyor olması onun tribini çekceğiniz anlamına gelmiyor hayret bir şeyOlay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Anladım, teşekkür ederim. Konuya gelince güzel bir üslupla uyardıktan sonra karşıdaki bildiğini okuyorsa bence yolları ayırmak gerekir. Eve yardımcı almak farklı bir iş ilişkisi kuruyor ve hassas olmak gerekiyor. Bu kişi evinizin en özel alanlarını dahi görebiliyor, hâl böyle iken aradaki ilişkinin saygılı ve düzeyli olması gerekiyor. Konu sahibinin hassasiyetini anlıyorum ve hak veriyorum. Titiz biri olabilir kendince beklentileri olabilir, işe aldığı kişi bunlara özen göstermiyorsa yolların ayrılması gerekir sonuçta hatır için gelmiyor o eve belli bir ücret karşılığı geliyor.Bebeklere ozel sular var 0.5 lik pet siselerde falan oluyor. Hic kullanmadim ama ebebekte gormustum.
Hakaret etmedim küfür etmedim sadece elletmiyoruz dedim bunda bişey yok eşiyle sorunları varsa bilememAnladım, teşekkür ederim. Konuya gelince güzel bir üslupla uyardıktan sonra karşıdaki bildiğini okuyorsa bence yolları ayırmak gerekir. Eve yardımcı almak farklı bir iş ilişkisi kuruyor ve hassas olmak gerekiyor. Bu kişi evinizin en özel alanlarını dahi görebiliyor, hâl böyle iken aradaki ilişkinin saygılı ve düzeyli olması gerekiyor. Konu sahibinin hassasiyetini anlıyorum ve hak veriyorum. Titiz biri olabilir kendince beklentileri olabilir, işe aldığı kişi bunlara özen göstermiyorsa yolların ayrılması gerekir sonuçta hatır için gelmiyor o eve belli bir ücret karşılığı geliyor.
Hem bebek bakıcılığı hem yardımcılık/temizlik işleri için eve birisi giriyorsa o kişinin işverenin vereceği görevlere ve hassas olduğu konulara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yine bu demek değil ki eve gelen kişiye olmadık görevler/işler vermek, onun kişiliğine zarar verecek sözlerde hakaret ve hareketlerde bulunmak kesinlikle kabul edilemez. Orta yol bulunur karşılıklı makul istekler varsa iki tarafın da uyum göstermesi, gösteremiyorsa da iş ilişkisinin sona erdirilmesi taraftarıyım.
Özel sular. Benim arkadaş da kullanıyor. Normal suyu içmiyor diyorduAffınıza sığınarak soruyorum, bebek suyu dediğiniz ne ?
Annem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyor
Bayadır (koronadan öncede aynı kişi geliyordu)anneme geleyim mi şu gün boşum diye yazmış aslında koronadan beri sadece bugünle itibaren 2.ci alışımızdı
Ayrıca sanırım tam okumadınız yazdığımı annem ellerini zorla yıkattı insanlar pis ben temizim diyor günde kaç eve gidiyor taşıyıcı olabilir ve ya korona olabilir belirtiler daha sonra çıkıyor..
Bugün evde olsaydı maskeyle temizlik yapıcaktı bunu söyleyecektik
Ben zor hamile kaldım bu evde çocuk var ki kolayda hamile kalsaydım çocuğumu elleyemez karşıdan sevsin..
Siz neden kadını korumaya çalışıyorsunuz onu anlamadım yerden yere evet vurun demiyorum ama haksız oyken neden yani
Ben kırmadım kırılacağı varsa da o onun sorunu..
Ben en yakın arkadaşlarımla bile çocuğumu elletmiyorum ki artık gitmiyorum
Önce bir üslubunuza dikkat ederek konuşursanız çok sevinirim
Ben zor hamile kaldım herkesin çocuğu kendine çok iyidir çok güzel ve ya yakışıklıdır
Çocuğuma en iyi şeyleri alırım (suyundan tutun giyim oyuncak vs)
Kadın 1 senedir bizde ara ara gelir yardımcımızdır selinin sularını falan herşeyini bilir nereye konduğunu..
Elletmiyoruz dedim bunda bişey yoktur zaten daha önce de geldiğinde elletmemiştik biliyor yani
Siz ablanıza söyleyemediklerimizi gelip burada bana üslubunuzu bozarak konuşamazsınız o hakkı size vermiyorum..
Ben ablanıza benzemem alttan da almam..
Bence sizin çevrenizdekilere Allah yardım etsin
Ben karşı tarafı dinlemek isterdim eksik bişiyler var...trip değil kalbi kırıldı sanki bir yıldır aynı kişiyse birde aranızda kendince bağ kurmuş olabilir bebeği ondan sevmek istemiştir...ben sizin kendisine yukardan baktığınızı hissettim...Madem onun evde bulunmasını istemiyordunuz neden çağırınız bu korona döneminde.. parasını ödemediniz mi? Hakka girersiniz. Bebeğiniz var çok dikkat edin..Zaten annemle çok yorulduğumuz İçin aldık bide üstüne trip yedik
Evet kaç kere söyledik ellemeyeceğini ama ellemeye çalıştı yineEvinize bir yıldır gelen biri çocuğunuza elletmediginizi ve eve gelince ellerini yıkaması gerektiğini bilmiyor muydu? Pandemide işini keyfi birakiyosa sabrı bicok konuda sinanmis biri gibi geldi bana
Ya sizden dolayı ya da özel hayatında ruhen zarar görmüş artık yorulmus gibi geldi bana.Evet kaç kere söyledik ellemeyeceğini ama ellemeye çalıştı yine
Eksik bişey yok aramızda bağ yok hep iyi davrandık çocuğu elletmiyoruz deyince trip attıBen karşı tarafı dinlemek isterdim eksik bişiyler var...trip değil kalbi kırıldı sanki bir yıldır aynı kişiyse birde aranızda kendince bağ kurmuş olabilir bebeği ondan sevmek istemiştir...ben sizin kendisine yukardan baktığınızı hissettim...Madem onun evde bulunmasını istemiyordunuz neden çağırınız bu korona döneminde.. parasını ödemediniz mi? Hakka girersiniz. Bebeğiniz var çok dikkat edin..
Samanta, bir de kadın KK uyesiyse, elinde keyif çayı okuyorsa yorumlarıSenin temizlikcinin kirli elleri ta buralara kadar uzaniosa demek
Siz bilirsiniz...temizlikçi olmanın bedelini ödedi diyorsunuz... O geliş gidiş bile olsa ben helalleşirdim bu benim fikrim...Eksik bişey yok aramızda bağ yok hep iyi davrandık çocuğu elletmiyoruz deyince trip attı
Yukardan baksaydım burda da insanlara yukardan bakardım annem de sinirlendi ki daha önce de söyledik geldiğinde elletmiyoruz diye
Hanfendi siz benim yazdıklarımı okudunuz mu gerçekten neden istemeyeyim?geldiği gibi gitti yapmadığı iş için bide para mi vercem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?