Ev büyük temizlik çocuk yemek derken yoruluyorIkiz bebeklerine yalniz bakanlarin aklinda tek soru; Iki kisi bir bebekle nasil cok yoruluyorlar ?
Helallesmek şart. Kimse kimseden üstün değil. Kalbi kırılmış gelen kadının bence. Ve ben onun için üzüldüm.Siz bilirsiniz...temizlikçi olmanın bedelini ödedi diyorsunuz... O geliş gidiş bile olsa ben helalleşirdim bu benim fikrim...
S en benim suyumsun, çiçeğimsin
E meklerimin en güzel karşılığısın
L ütfettin girdin hayatıma
İ çime huzur verenimsin
N e sensiz ne de KK'sız Selinim.
Ikiz bebeklerine yalniz bakanlarin aklinda tek soru; Iki kisi bir bebekle nasil cok yoruluyorlar ?
Açıkçası bende aynı fikirdeyim... bu dönemde geçinmek için yollara düşmüş ve trip atacak geri dönecek hiç inandırıcı değil...Helallesmek şart. Kimse kimseden üstün değil. Kalbi kırılmış gelen kadının bence. Ve ben onun için üzüldüm.
İ çime huzur verenimsin
Günahtır çalıştığı saat kadar parasını verinEksik bişey yok aramızda bağ yok hep iyi davrandık çocuğu elletmiyoruz deyince trip attı
Yukardan baksaydım burda da insanlara yukardan bakardım annem de sinirlendi ki daha önce de söyledik geldiğinde elletmiyoruz diye
Hanfendi siz benim yazdıklarımı okudunuz mu gerçekten neden istemeyeyim?geldiği gibi gitti yapmadığı iş için bide para mi vercem?
Ahahahha efsaneS en ellerini yıkamadın ya
E llerinden her yere bulaştı mikroplar
L ütfen dedim yıka dedim dinlemedin
İ nat ettin hem de suların üstündeydi pardesün
N olur Selin’in sularını kirletme 11:40’da bakıcı kadın
İ çime huzur verenimsin
S eni tanımıyor insanlar lagaluga yapıyorS en ellerini yıkamadın ya
E llerinden her yere bulaştı mikroplar
L ütfen dedim yıka dedim dinlemedin
İ nat ettin hem de suların üstündeydi pardesün
N olur Selin’in sularını kirletme 11:40’da bakıcı kadın
Ya neden anlamaya çalışmıyorsunuz yapmadığı iş için neden para vereyim Allah Allah ya okumadan etmeden sadece yazmış olmak İçin yazmak nedirGünahtır çalıştığı saat kadar parasını verin
Yol parasını verebilirdiniz sabah sizin için yola çıktı çalışıp para almak için ve sizin söyleminize göre 3 otobüse biniyormuş git gel az para mi 3 otobüsEksik bişey yok aramızda bağ yok hep iyi davrandık çocuğu elletmiyoruz deyince trip attı
Yukardan baksaydım burda da insanlara yukardan bakardım annem de sinirlendi ki daha önce de söyledik geldiğinde elletmiyoruz diye
Hanfendi siz benim yazdıklarımı okudunuz mu gerçekten neden istemeyeyim?geldiği gibi gitti yapmadığı iş için bide para mi vercem?
Bazı öyle haşarat çocuklar varKuzenimin 1,5 yaşında çocuğuna kuzen, annesi, teyzesi ve yardımcı kadın bakıyor da yorulduk öldük diyorlar. Ben de anlayamıyorum.
Yahu ne dedik diyoruz, cevap yok
Çoğunluk ya da niceliklerle hiç işi olan bir insan değilim, kalabalıkları haklı görmek gibi bir tarafımız da yok.
Bu denli dikkatliyseniz çağırmanız hata dedik, başka ne dedik
Ha sizin söylediklerinizi sıralarsak ohooo, yol olur da neyse, ciddiye almıyoruz.
Sizin evinize gelmek için gününü ayırması ve sabah uyanıp seyahat etmesi, ardından geri evine dönmesi.Ya neden anlamaya çalışmıyorsunuz yapmadığı iş için neden para vereyim Allah Allah ya okumadan etmeden sadece yazmış olmak İçin yazmak nedir
Kendine ait havuzlu evi var 140 bine sıfır araba aldı hemde peşin arabasıyla gelseymiş yapmadığı iş için para vermem bende parayı sokakta bulmuyorumYol parasını verebilirdiniz sabah sizin için yola çıktı çalışıp para almak için ve sizin söyleminize göre 3 otobüse biniyormuş git gel az para mi 3 otobüs
Ben belli süre sonra bıraktım, ciddi olduğunu düşünmüyorum.ya acaba sosyal deney falan mı yapıyor, takribi ne zaman topluca çıldırırlar diye :)
Araba oksijen mi yakıyor, benzin de para hem de dünya paraKendine ait havuzlu evi var 140 bine sıfır araba aldı hemde peşin arabasıyla gelseymiş yapmadığı iş için para vermem bende parayı sokakta bulmuyorum
Ya siz bizimle dalga mi geçiyorsunuz?havuzlu evi olan temizlikçi kadın mi olur?hadi diyelim oldu arabasıylada gelse tramvayada binse yol parasını vermeliydiniz sonuç da sabah size gelmek üzere çıktı yolaKendine ait havuzlu evi var 140 bine sıfır araba aldı hemde peşin arabasıyla gelseymiş yapmadığı iş için para vermem bende parayı sokakta bulmuyorum
Araba oksijen mi yakıyor, benzin de para hem de dünya para
İnsanlar otomobile binince bedava geliyor gidiyor algınıza bayıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?