Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bilirsiniz...temizlikçi olmanın bedelini ödedi diyorsunuz... O geliş gidiş bile olsa ben helalleşirdim bu benim fikrim...
Helallesmek şart. Kimse kimseden üstün değil. Kalbi kırılmış gelen kadının bence. Ve ben onun için üzüldüm.

Ikiz bebeklerine yalniz bakanlarin aklinda tek soru; Iki kisi bir bebekle nasil cok yoruluyorlar ?

Kuzenimin 1,5 yaşında çocuğuna kuzen, annesi, teyzesi ve yardımcı kadın bakıyor da yorulduk öldük diyorlar. Ben de anlayamıyorum.

Helallesmek şart. Kimse kimseden üstün değil. Kalbi kırılmış gelen kadının bence. Ve ben onun için üzüldüm.
Açıkçası bende aynı fikirdeyim... bu dönemde geçinmek için yollara düşmüş ve trip atacak geri dönecek hiç inandırıcı değil...

S en benim suyumsun, çiçeğimsin
E meklerimin en güzel karşılığısın
L ütfettin girdin hayatıma
İ çime huzur verenimsin
N e sensiz ne de KK'sız Selinim.

S en ellerini yıkamadın ya
E llerinden her yere bulaştı mikroplar
L ütfen dedim yıka dedim dinlemedin
İ nat ettin hem de suların üstündeydi pardesün
N olur Selin’in sularını kirletme 11:40’da bakıcı kadın

Günahtır çalıştığı saat kadar parasını verin

S en benim suyumsun, çiçeğimsin
E meklerimin en güzel karşılığısın
L ütfettin girdin hayatıma
İ çime huzur verenimsin
N e sensiz ne de KK'sız Selinim.
S eni tanımıyor insanlar lagaluga yapıyor
E n harika olduğunu bilmeyenler mübalağ sanıyor
L üle lüle saçların rüzgarda dalgalanıyor
İ çimi ısıtıyorsun, yüreğim yanıyor
N adide kızım, kalbim senle atıyor

Bir tane de benden olsun

Yol parasını verebilirdiniz sabah sizin için yola çıktı çalışıp para almak için ve sizin söyleminize göre 3 otobüse biniyormuş git gel az para mi 3 otobüs

Kuzenimin 1,5 yaşında çocuğuna kuzen, annesi, teyzesi ve yardımcı kadın bakıyor da yorulduk öldük diyorlar. Ben de anlayamıyorum.
Bazı öyle haşarat çocuklar var
Benim ilki öyleydi, Allah affetsin bebekten soğutur insanı
Kucağındayken yatay pozisyona yelten, eti kopmuşca ağlardı.
O kucağımdayken wc ye girer çıkardım, bir tek giyinirlen yere koyardım, Allahım kusana kadar ağlardı
Tüm gün kucağımda tüm, abartı değil.
Ne yemek ne su ne bir şey, öylece yaşardım kocam gelene kadar.
Uyamamasını, yememesini, üzerine kardeşi olmasını falan söylemiyorum, çocuğun ham özü bu

Şimdi böyle zor çocuklar var, kabul.
Ama bir de çocuğun eli oynayınca ‘off çok hareketli’ deyip, yürüdüğü için çocuğu zapt edemiyoruz diyen.
Ama konuda bunlardan hiçbir şekilde bahsedilmediği için, zorluk ya da kolaylığından ziyade ‘ben mi yapacağım ya’ algısı oluştu, normaldir

ya acaba sosyal deney falan mı yapıyor, takribi ne zaman topluca çıldırırlar diye :)

Ya neden anlamaya çalışmıyorsunuz yapmadığı iş için neden para vereyim Allah Allah ya okumadan etmeden sadece yazmış olmak İçin yazmak nedir
Sizin evinize gelmek için gününü ayırması ve sabah uyanıp seyahat etmesi, ardından geri evine dönmesi.
Bu saatler size tahsislidir, anlamamakta direniyorsunuz.

Yol parasını verebilirdiniz sabah sizin için yola çıktı çalışıp para almak için ve sizin söyleminize göre 3 otobüse biniyormuş git gel az para mi 3 otobüs
Kendine ait havuzlu evi var 140 bine sıfır araba aldı hemde peşin arabasıyla gelseymiş yapmadığı iş için para vermem bende parayı sokakta bulmuyorum

Kendine ait havuzlu evi var 140 bine sıfır araba aldı hemde peşin arabasıyla gelseymiş yapmadığı iş için para vermem bende parayı sokakta bulmuyorum
Araba oksijen mi yakıyor, benzin de para hem de dünya para

İnsanlar otomobile binince bedava geliyor gidiyor algınıza bayıldım ya

Ya siz bizimle dalga mi geçiyorsunuz?havuzlu evi olan temizlikçi kadın mi olur?hadi diyelim oldu arabasıylada gelse tramvayada binse yol parasını vermeliydiniz sonuç da sabah size gelmek üzere çıktı yola

Araba oksijen mi yakıyor, benzin de para hem de dünya para

İnsanlar otomobile binince bedava geliyor gidiyor algınıza bayıldım ya

sıfır ve 140bin araba hangisiyse ben de öğrenip almak istiyorum, zira ikinci elde o fiyat ancak 15 yıllıklarda var dkfjldgdf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…