+1yaaa lexaaa
sdglskşgfglkşfdgd
koptum
Temizlikcinin havuzlu villası var arabasida su yakıyor anladığım kadariylaAraba oksijen mi yakıyor, benzin de para hem de dünya para
İnsanlar otomobile binince bedava geliyor gidiyor algınıza bayıldım ya
Konu sahibi kadının arabasına göz koymuş, tam meblağ tüm detayları biliyor.sıfır ve 140bin araba hangisiyse ben de öğrenip almak istiyorum, zira ikinci elde o fiyat ancak 15 yıllıklarda var dkfjldgdf
Konu sahibi kadının arabasına göz koymuş, tam meblağ tüm detayları biliyor.
Akshsjdksj
Sıfır inan geçenlerde bir konuda 100bin geçti, aynı şokla ‘kaldı mı ya’ dedim.
Bayağı boş, dikiz aynası ve vitesi olanlarda başlangıç fiyatı herhalde.
Havuzlu ev ilginçmiş ama, havuzlu evi olup 140 binlik arabaya binmesi enteresan.
Benim bulduğum havuzlu evler 3 4 milyon civarında da genelde
Benim havuzlu villam, 140 binlik arabam olacak, bi de gidip böyle piremses hanımların kahrını çekecem 3 kuruşa he? Değişik.Temizlikcinin havuzlu villası var arabasida su yakıyor anladığım kadariyla
Su bedava mı bacımTemizlikcinin havuzlu villası var arabasida su yakıyor anladığım kadariyla
Pandemiden önce annem aradığında açmadı telefonu ve sonra döndü abla ben sitede oturuyorum havuzdaydım dedi annemle kalakaldık sonra geldi bize şaka yapıyorsun di mi dedi annemin bir arkadaşı da onu alıyor evine yooo havuzlu sitede oturuyorum arabamı da aldım ben istesem çalışmam dedi 3 kadın kalakaldıkYa siz bizimle dalga mi geçiyorsunuz?havuzlu evi olan temizlikçi kadın mi olur?hadi diyelim oldu arabasıylada gelse tramvayada binse yol parasını vermeliydiniz sonuç da sabah size gelmek üzere çıktı yola
Villa mi dedim ben gerçekten şaka gibisiniz herşeyi başka yerlerinizden anlıyorsunuz havuzlu sitede oturuyor kendi evim dediTemizlikcinin havuzlu villası var arabasida su yakıyor anladığım kadariyla
Ya varmış bir konuda öğrendim, egea idi herhalde ama geçti en az 1 ayı, şuan artmıştır.bursadalar sanırım, orası da ucuz bir şehir değil bildiğim..
100binlerde sıfır araba ancak fred çakmaktaş'ınki gibi olur bu devirde yaaa..
hahah
Bi 'de özel sular var onlar kaça kim bilir düşünemedim vallaSu bedava mı bacım
Bana bugün 83 tl sıcak su faturası geldi, bir de soğuk suyu var bunun
Benim havuzlu villam, 140 binlik arabam olacak, bi de gidip böyle piremses hanımların kahrını çekecem 3 kuruşa he? Değişik.
Merak ettim bana yazanların yarısı ne içiyorsunuz yaKadının eline 20 tl yol parasını verememişsiniz bi de burda milletle kafa buluyorsunuz havuzlu evi var diye havuzlu evler ne kadar internetten açıp bakın fiyatlarına havuzlu ev alabilen zaten temizlik işi yapmaz hanımefendi
Valla havuzsuz evde otururum en azından kafam rahat olur Yok hırkanı oraya koydun,yok çocuğuma elleme tantanasi çekmemBenim havuzlu villam, 140 binlik arabam olacak, bi de gidip böyle piremses hanımların kahrını çekecem 3 kuruşa he? Değişik.
Ya varmış bir konuda öğrendim, egea idi herhalde ama geçti en az 1 ayı, şuan artmıştır.
Egea iyi araba bir de aslında, tamamen boşsa bilemem tabi.
Bursa ciddi pahalı, çok duyuyorum bunu.
Bir tek geçen hayat pahalılığı konusunda bir üye burada kahvaltı 30 40 tl en fazla dedi, şaşırdım.
Muhtemel olarak semtine göre değişse de fazla fazla pahalı.
Geri kalanını bilmem ama ben çay içiyorum sadeceMerak ettim bana yazanların yarısı ne içiyorsunuz ya
Benim zaten insana tahammülüm yok genel olarak, olsaydı çok farklı yerlerde olurdum şimdiye. Çekemem, parası ne olursa olsun.Valla havuzsuz evde otururum en azından kafam rahat olur Yok hırkanı oraya koydun,yok çocuğuma elleme tantanasi çekmem
Çocuğunu birkaç ay şişe suyla yıkamış, keçi mamasıyla büyütmüş, organik yedirmekle kalmamış bir de organik giyim kullanmış anayım, valla ben bile o suya yeltenmedim.Bi 'de özel sular var onlar kaça kim bilir düşünemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?