Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sıfır ve 140bin araba hangisiyse ben de öğrenip almak istiyorum, zira ikinci elde o fiyat ancak 15 yıllıklarda var dkfjldgdf
Konu sahibi kadının arabasına göz koymuş, tam meblağ tüm detayları biliyor.
Akshsjdksj

Sıfır inan geçenlerde bir konuda 100bin geçti, aynı şokla ‘kaldı mı ya’ dedim.
Bayağı boş, dikiz aynası ve vitesi olanlarda başlangıç fiyatı herhalde.

Havuzlu ev ilginçmiş ama, havuzlu evi olup 140 binlik arabaya binmesi enteresan.
Benim bulduğum havuzlu evler 3 4 milyon civarında da genelde

bursadalar sanırım, orası da ucuz bir şehir değil bildiğim..

100binlerde sıfır araba ancak fred çakmaktaş'ınki gibi olur bu devirde yaaa..
hahah

Temizlikcinin havuzlu villası var arabasida su yakıyor anladığım kadariyla
Benim havuzlu villam, 140 binlik arabam olacak, bi de gidip böyle piremses hanımların kahrını çekecem 3 kuruşa he? Değişik.

Ya siz bizimle dalga mi geçiyorsunuz?havuzlu evi olan temizlikçi kadın mi olur?hadi diyelim oldu arabasıylada gelse tramvayada binse yol parasını vermeliydiniz sonuç da sabah size gelmek üzere çıktı yola
Pandemiden önce annem aradığında açmadı telefonu ve sonra döndü abla ben sitede oturuyorum havuzdaydım dedi annemle kalakaldık sonra geldi bize şaka yapıyorsun di mi dedi annemin bir arkadaşı da onu alıyor evine yooo havuzlu sitede oturuyorum arabamı da aldım ben istesem çalışmam dedi 3 kadın kalakaldık

bursadalar sanırım, orası da ucuz bir şehir değil bildiğim..

100binlerde sıfır araba ancak fred çakmaktaş'ınki gibi olur bu devirde yaaa..
hahah
Ya varmış bir konuda öğrendim, egea idi herhalde ama geçti en az 1 ayı, şuan artmıştır.
Egea iyi araba bir de aslında, tamamen boşsa bilemem tabi.

Bursa ciddi pahalı, çok duyuyorum bunu.
Bir tek geçen hayat pahalılığı konusunda bir üye burada kahvaltı 30 40 tl en fazla dedi, şaşırdım.
Muhtemel olarak semtine göre değişse de fazla fazla pahalı.

Benim havuzlu villam, 140 binlik arabam olacak, bi de gidip böyle piremses hanımların kahrını çekecem 3 kuruşa he? Değişik.

temizlik avcılarındaki gibi obsesif bi kadın da gidip milleti mi temizliyor acaba dicem de el yıkamadı diyor
kafamda deli sorular

Merak ettim bana yazanların yarısı ne içiyorsunuz ya

iyi de olsa egea ya o parayı vermem ya. can taşıyor, almandan şaşmamak lazım
lakin euro şaşırtıyor o başka

Bebeğinizle ilgili konuda haklı olabilirsiniz ancak konunuza yapılan yorumlara verdiğiniz tepki üslubunuz konusunda ip uçları veriyor. Hassasiyetinizi aynı hassaslıkla dile getirmiş olsaydınız sorun yaşamazdınız. Evinize yardımcı alıyorsunuz, her emrinize “olur efendim” diyecek bir köle değil...

Valla havuzsuz evde otururum en azından kafam rahat olur Yok hırkanı oraya koydun,yok çocuğuma elleme tantanasi çekmem
Benim zaten insana tahammülüm yok genel olarak, olsaydı çok farklı yerlerde olurdum şimdiye. Çekemem, parası ne olursa olsun.

Bi 'de özel sular var onlar kaça kim bilir düşünemedim valla
Çocuğunu birkaç ay şişe suyla yıkamış, keçi mamasıyla büyütmüş, organik yedirmekle kalmamış bir de organik giyim kullanmış anayım, valla ben bile o suya yeltenmedim.
Şeyini çıkarma filmdelisi dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…